![]() |
Cevap: Gençlerbirliği 7-1 Sivasspor
[B]perşembenin gelişi çarşambadan bellidir
3-5-7-9-nefarkeder allah yardımcımız olsun geçen seneleride aratacak bu ....lar...inşallah bu maçlar ölçü olmazda...korktugumuza ugramayız[/B] |
adamlarda ruh yoksa kim ne ederse etsin bi halt olmaz.
hak ettiğim yerde oynamak isterim diyen futbolcudan da, gönlüm hep beşiktaştan yana, kalbim beşiktaş için çarpar diyen teknik adamında alacağı sonuç bu olurdu. lig başladıktan üç-dört hafta sonra görüşmek lazım.:confused: |
Biz 7 tane yiyince berbat bir takım olduk ama gençler bize 7 atınca ne düşüdüler acaba bu sene şampiyon felan olacaklarını mı??
|
[QUOTE=yeniceri_can;800435][B]Salim abi gelsinde şaka olduğunu söylesin ..[/B][/QUOTE]
[B]Keşke şaka olsaydı nasıl bi maçtı hala anlamış değilim takımı tanıyamaz oldum ,ilk yarı yedek ağırlıklı gözüksekte 4 gol ilk yarı için fazla geldi, ilk yarıda atılan gollerin ikisi sağdan ikisi soldan geldi.İlk yarı bitsede ikinci yarı yapılacak değişiklikle farkı azaltalım diye düşünürken yapılan beş değişiklikte fayda etmedi, ilk yarının başlangıcında yenen beşinci golle bunu anladım, ikinci yarıya değişikliklerle başlar farkı azaltırız derken on dakika içinde iki gol yer farkı 6-0 a getirirsen fark babayı kapanır... Gençler taraftarına 06 Ankara çektiren futbolcularımızı tebrik ederim. Yağmur gibi goller peşpeşe gelmesine rağmen yerinden hiç kalkmayan Rıza hocamızı tebrik ederim. 9 yaşında içi Sivasspor aşkıyla dolu çocuğu maç bitimi böyle yenilgide olurmu diye hüngür hüngür ağlatan buna vesile olan tüm futbolcularımızı ayrı ayrı tebrik ederim. Hiç kimse bu hazırlık maçı turnova maçı deyip geçmesin bir takım bukadar isteksiz bukadar laubali bukadar başıboş olamaz olmamalı..Hangi futbolcularımız hata yaptı hangi futbolcularımız isteksizdi ayrı ayrı belirtmeme gerek yok takım olarak berbattık demek yeterli. İnşallah yaptığımız tüm hazırlık maçlarındaki hatalarımız ligde tekrarlanmaz, Sivassporum layık olduğu yerlere gelirde bizlerde gurur duyarız..[/B] |
Sivasspor 4 köşe
Haber sayfalarina baktinizmi rezillik, Enaramo Bedrar transfer eden sivasspor korku saciyordu Şimdi sanirim Korkuyor 7 1 Ne demek ya ? Gençlerbirliği’nin gollerini Dk. 19 Lekiç, Dk. 35 Zec, Dk. 37 Azofeifa, Dk. 45 Hurşut, Dk. 47 ve Dk. 75 Artun, Dk. 52 Jimmy Durmaz, Sivas Spor’un gollerini de Dk. 79 Erman attı. |
[QUOTE=Salim58;800646][B]Keşke şaka olsaydı nasıl bi maçtı hala anlamış değilim takımı tanıyamaz oldum ,ilk yarı yedek ağırlıklı gözüksekte 4 gol ilk yarı için fazla geldi, ilk yarıda atılan gollerin ikisi sağdan ikisi soldan geldi.İlk yarı bitsede ikinci yarı yapılacak değişiklikle farkı azaltalım diye düşünürken yapılan beş değişiklikte fayda etmedi, ilk yarının başlangıcında yenen beşinci golle bunu anladım, ikinci yarıya değişikliklerle başlar farkı azaltırız derken on dakika içinde iki gol yer farkı 6-0 a getirirsen fark babayı kapanır...
Gençler taraftarına 06 Ankara çektiren futbolcularımızı tebrik ederim. Yağmur gibi goller peşpeşe gelmesine rağmen yerinden hiç kalkmayan Rıza hocamızı tebrik ederim. 9 yaşında içi Sivasspor aşkıyla dolu çocuğu maç bitimi böyle yenilgide olurmu diye hüngür hüngür ağlatan buna vesile olan tüm futbolcularımızı ayrı ayrı tebrik ederim. Hiç kimse bu hazırlık maçı turnova maçı deyip geçmesin bir takım bukadar isteksiz bukadar laubali bukadar başıboş olamaz olmamalı..Hangi futbolcularımız hata yaptı hangi futbolcularımız isteksizdi ayrı ayrı belirtmeme gerek yok takım olarak berbattık demek yeterli. İnşallah yaptığımız tüm hazırlık maçlarındaki hatalarımız ligde tekrarlanmaz, Sivassporum layık olduğu yerlere gelirde bizlerde gurur duyarız..[/B][/QUOTE] 9 yasindaki cocugun ,Sivasspor´un farkli yenilgisi karsisindaki bosalimi gercekten üzücü,umarim bu bir daha tekrarlanmaz.Aglayan gözlerin yerine mac bitiminde tebessümler yer alir. Genclerbirligi simdiden Gaziantepspor´un deplasmanda oyniyacagamiz mac icin istahini kabartti bile.Bu kadar hazirlik macinda alinan farkli yenilgilerden sonra hala Riza hoca bu maclar eksiklerimizi görmek icin iyi oldu diyebiliyormudur onu merak ediyorum.Artik o takimda kimin oynayip ,kimin oynayamiyacagini sokaktaki cocukta biliyorda,o halde dünyayi yeniden kesfetmeye gerek yok.Cikart ilk 11´ini sahaya Eneramo gelincede onu zaten banko oynatacaksin,senin görmek istedigin,bizim ise seyirci olarak görmek istedigimiz Grosicki´nin hattinda degisiklik yap,Ugur´u Erhan´la degistir ,Korcan´i ,Borjan´la degistir ama ilk onbir´i kur artik.Hayrettin´in bu takimda ne isi var artik Riza hoca sen yaslaniyormusun nedir?RIZA HOCA SAYET SIVASSPOR´U FELAKETE SÜRÜKLERSEN SUNU BILESINKI NE SENDEN BIR ESER KALIR ;NEDE MECNUN´DAN.Biz Sivasspor´la oynanmaya müsade etmeyiz.Biz Yozgat degiliz ,biz Sakarya degiliz.Bu sehrin bu takima ihtiyaci var,kendine gel Riza hoca bu takim iyi iken sen Sivas´da carsida ,pazar´da sayginlik görürsün ,bu yönetim icinde gecerli .Bu seyirci bir patlarsa ,dikkat edin seyircinin hismina ugramayin.Buda madalyo´nun gercek yüzü tabiki. |
[QUOTE=Salim58;800646][B]Keşke şaka olsaydı nasıl bi maçtı hala anlamış değilim takımı tanıyamaz oldum ,ilk yarı yedek ağırlıklı gözüksekte 4 gol ilk yarı için fazla geldi, ilk yarıda atılan gollerin ikisi sağdan ikisi soldan geldi.İlk yarı bitsede ikinci yarı yapılacak değişiklikle farkı azaltalım diye düşünürken yapılan beş değişiklikte fayda etmedi, ilk yarının başlangıcında yenen beşinci golle bunu anladım, ikinci yarıya değişikliklerle başlar farkı azaltırız derken on dakika içinde iki gol yer farkı 6-0 a getirirsen fark babayı kapanır...
Gençler taraftarına 06 Ankara çektiren futbolcularımızı tebrik ederim. Yağmur gibi goller peşpeşe gelmesine rağmen yerinden hiç kalkmayan Rıza hocamızı tebrik ederim. 9 yaşında içi Sivasspor aşkıyla dolu çocuğu maç bitimi böyle yenilgide olurmu diye hüngür hüngür ağlatan buna vesile olan tüm futbolcularımızı ayrı ayrı tebrik ederim. Hiç kimse bu hazırlık maçı turnova maçı deyip geçmesin bir takım bukadar isteksiz bukadar laubali bukadar başıboş olamaz olmamalı..Hangi futbolcularımız hata yaptı hangi futbolcularımız isteksizdi ayrı ayrı belirtmeme gerek yok takım olarak berbattık demek yeterli. İnşallah yaptığımız tüm hazırlık maçlarındaki hatalarımız ligde tekrarlanmaz, Sivassporum layık olduğu yerlere gelirde bizlerde gurur duyarız..[/B][/QUOTE] güzel özetlemişsin salim abi. bunun oyuncu eksikliğiyle felan alakası olamaz. tek sebebi ciddiyetsizliktir. artık hocamızda inşallah hazırlık maçı önemli değil söylemlerinden kurtulmuştur. elazığın 2.lig kadrosuyla maç yapıyoruz maça hükmeden onlar. tokatsporla maç yapıyoruz adamlar 2 gol atıyor. gençlerle yapıyorsun 7 gol kalende. gerçekten olacak iş değil.[B] fatih terim hazırlık maçı yapıpda 5 yemesini bilmiyor mu? gitti avrupanın 2 güçlü takımınıda 1-0 la geçip takımına taraftarına özgüven verdi.[/B] hep destek vermeme hep olumlu yaklaşmama karşın bu mağlubiyet beni gerçekten çok kızdırdı. inşallah ligde böyle olmayacaktır.ne olursa olsun takımıma güveniyorum.tabii ayaklarının yere değdiğini düşünerek. |
Takım Dizilişi 4-4-2 Taktik Kanatlari Kullan Yüksek Hizda Pas yap.
------------------------------------- Korcan Celikay Saban Özel ------------ Ugur Kavuk -------- Ziya Erdal ---------------- Jan Rajnoch Aatif Chahechouhe-------- Kadir Bekmezci--------- Erman Kilic ------------ Kamil Grosicki -------------------- Abdulkadir Özgen ------------ (Pedriel) Eneramo----------------------- Arkadaşlar Şunu unutmayin ki Eneramo Almak Salaklıktı.. Kamil Ve Aatif İkilisi Muhtesem Kanat Oyuncuları 2 side Topu Alip Hizli qötürüyorlar Benim Düşüncem Kanatlari Kullanmak Kanatlari Kullanirsak Topu Daha hizLi iç alana götürür Ve çokça pozisyonlarla gol bulmaktir örnegin Abdulkadir özgen Muhtesem starejiye sayip bir oyuncu Kanatdan gelen bir topu güzel degenlendirerek gol atacana ınanıyorum.. Teşekkürü eksik etmeyin begendiyseniz __________________ |
Arkadaşlar bu rezilliği hazırlık maçı bile olsa yaşanan bu felaketi normalmiş gibi gösretenlere ,önemli değil diyenlere şaşıyorum... hala bu takımın çok zayıf olduğunu anlamayanlar için kaç tane 7 gol yiyeceğimiz maç gerekiyor??..başından beri söylüyoruz.. kalecilerimiz berbat,defans her maçta gol yedi hala aynı defans....ve başarısız Rıza Çalımbay hala bu takımın başında......
Uyarıyorum ilk 6 7 maçta bu tür yeni sonuçlar alınabilir..hala firsatımız var... çok acele iyi bir kaleci en az 3 defqans elemanu gerekiyor..aksi takdirde pek yakında hepimiz ağlayacağız haberiniz olsun..Pollanya'cılık oynamaktan vazgeçin gerçekleri görün.. |
***faty,hayrettin ve uğurun yanı sıra şu kamilin oynadığı her Mac takım resmen eksik kalıyor,dun gene oyle oldu ,,dünkü maçta yürümedi bile ,resmen otobus duragında bekler gibi bekledi.
kesin gönderilmeli.genclerin oyuncularındaki formaları ter icindeydi,adam halen gol peşndeydiler.karanlıktan dolayı hakem 10 dak. erken bitirdi. ***mac bitiminde tam sdat dan dönerken tel çaldı bir arkdşm aradı skorun 7-1 oldugunu söyledim ilk söyledigi penaltıdanmı yenildik bende evet dedim. |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:01. |