![]() |
YAŞIYORUM AYAKTAYIM ARKADAŞLAR MERAK ETMEYİN GÖNLÜM SİZLERLE , AMA İNANIN ÇOK YOĞUNUM 7 İLDE BİRDEN ANKET İŞİ ALDIM 65 ELEMANLA ÇALIŞIYORUM, ÇOK YOĞUNUM BİR İKİ AY DAHA ÇOK KATILAMAYACAĞIM ARANIZA AMA GÖNLÜM HEP SİZİNLE,
|
[QUOTE=abircan]YAŞIYORUM AYAKTAYIM ARKADAŞLAR MERAK ETMEYİN GÖNLÜM SİZLERLE , AMA İNANIN ÇOK YOĞUNUM 7 İLDE BİRDEN ANKET İŞİ ALDIM 65 ELEMANLA ÇALIŞIYORUM, ÇOK YOĞUNUM BİR İKİ AY DAHA ÇOK KATILAMAYACAĞIM ARANIZA AMA GÖNLÜM HEP SİZİNLE,[/QUOTE]
[B][I][CENTER][FONT="Comic Sans MS"]ABI SİVASA GELİRSEN HABERİMİZ OLSUN İYİ ANKET YAPARIZ...[/FONT][/CENTER][/I][/B] |
[B]bu saatten sonra katılımın 100'ün üzerinde olmasını bekliyoruz!!![/B]
|
[QUOTE=Gunay][B]bu saatten sonra katılımın 100'ün üzerinde olmasını bekliyoruz!!![/B][/QUOTE]
, insallah bu toplantıdan cok umutluyuz beklentılerımızın uzerınde katılımolacagını sanıyoruz insallah tahmınleerımız bizi yanlıtmaz |
[QUOTE=Gunay][B]bu saatten sonra katılımın 100'ün üzerinde olmasını bekliyoruz!!![/B][/QUOTE]
ben bıraz kötümserim 5 şubattaki toplantıya 50kişi olursak iyi olur |
[QUOTE=alimuharrem58]ben bıraz kötümserim 5 şubattaki toplantıya 50kişi olursak iyi olur[/QUOTE]
ALİ NİYE KÖTÜMSENSİN CANIM TAM 2 MİLYONLUK SİVASLININ BULUNDUĞU BİR ŞEHİRDE YAŞIYON 100 KİŞİYİ BULAMAZMISINIZ |
[B]Bu akşam mekanıda konusur tayin ederiz...[/B]
|
[QUOTE=Etemtemizkan]ALİ NİYE KÖTÜMSENSİN CANIM TAM 2 MİLYONLUK SİVASLININ BULUNDUĞU
BİR ŞEHİRDE YAŞIYON 100 KİŞİYİ BULAMAZMISINIZ[/QUOTE] abi iki toplanma yaptık kısılerı gorduk ondan bıraz |
[QUOTE=alimuharrem58]abi iki toplanma yaptık kısılerı gorduk ondan bıraz[/QUOTE]
Bari sen yapma Muharrem bunu , bari sen insanların ümidini kırma. |
Sonunda başarılı olacağınızdan hiç şüphem yok.
Ali muharrem bari sen üzme bizleri. |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:24. |