SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Organizasyonlar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=62)
-   -   İSTANBUL 2. DERNEK TOPLANTISI (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=6156)

kayakarabulut 07.03.2006 14:28

-->: İSTANBUL 2. DERNEK TOPLANTISI

abi bana da e mail ile haber vermişsiniz. çok teşekkür ederim.bursa uludağ üniversitesinde ÖĞRENCİ olduğum için 2, TOPLANTIYA gelemedim.amA kalbim hep sizinle. UMARIM SİVAS SPORUMUZ ÇOK DAHA İYİ YERLERE SİZİN SAYENİZDE GELECEKTİR .SAĞLICAKLA KALIN.SAYGILARIMLA...... KAYA KARABULUT

kayakarabulut 07.03.2006 14:46

[QUOTE=RaP_BoY]TOPLANTIYA GELECEKLER YANE HERKES TOPLANTIYA GELECEK HERKESİ BEKLİYORUZ..........İŞİ OLMAYIPTA KEYİF İÇİN TOPLANTIYA GELMEYEN BURSALI OLSUN :=))))[/QUOTE]
KARDAŞ BEN BURSADAYIM BANA DA E MAİL GELMİŞ KATILMAM İÇİN AMA KATILAMIYORUM. ŞİMDİ BENİM DURUMUM NE OLACAK:confused:

nazimgulturk 07.03.2006 14:53

İNŞALLAH BU TOPLANYIDA BENDE OLACAĞIM CİHATLA BERABER GELECEĞİZ

x_burnley 07.03.2006 14:55

[QUOTE=alimuharrem58]ANNEANNEMİN ÖLÜMÜ YÜZÜNDEN BU TOPLANTIYA KATILAMAYACAM.[/QUOTE]

Başın sağolsun mekanı cennet olsun üzüntünü anlıyabiliyorum çok acı bir tablo bu duyguları ben yaşadım bilirim inşallah bir başka sefere gardaş rahat ol sen

MUHARREM 07.03.2006 18:41

arkadaşlar ilk toplantıya katılamadığım gibi malesef bu toplantıyada katılamıyorum aslında sizlerin yanında olmayı çok istiyorum ama ben ısparta da okuduğum için gelemiyorum...ve bununda geçerli bir sebep olduğunu düşünüyorum..ŞANLI SİVAS'IM....

RaP_BoY 07.03.2006 20:47

[QUOTE=kayakarabulut]KARDAŞ BEN BURSADAYIM BANA DA E MAİL GELMİŞ KATILMAM İÇİN AMA KATILAMIYORUM. ŞİMDİ BENİM DURUMUM NE OLACAK:confused:[/QUOTE]

ARADA İDARE EDERİZ SENİ GARDAŞ MERAK ETME :=)))
UZAKLIKDAN DOLAYI KURTULDUN

RaP_BoY 07.03.2006 20:48

[QUOTE=ZARALIX1968][COLOR="Red"][FONT="Arial Black"]BENİM YAZMAMA GEREK VARMI ÖLÜMDEN BAŞKASI DURDURAMAZ ORDAYIM ALLAHIN İZNİYLE[/FONT][/COLOR][/QUOTE]

[FONT="Arial Black"][COLOR="DarkOrchid"]ABİ SEN GELMEZMİSİN BEA KİM DURDURUR SENİ İŞALLAH O GÜN ALLAHDAN Bİ MANİ KEDER OLMAZDA HEP BERABER ORADA OLURUZ [/COLOR][/FONT]

CEVIK 07.03.2006 21:02

[QUOTE=alimuharrem58]ANNEANNEMİN ÖLÜMÜ YÜZÜNDEN BU TOPLANTIYA KATILAMAYACAM.[/QUOTE]

DEĞELİ KARDEŞİM ALLAH RAHMET EYLESİN MEKANI CENNET OLSUN BAŞINSAĞ OLSUN GARDAŞ İNAN DERİN BİR ÜZÜNTÜYE KAPILDIM

Biglord_58 08.03.2006 11:17

Öncelikle bu anlamlı davetiniz için teşekkür ederim,ben de gelip sizlerle tanışmayı aranızda bulunup birbirimizle kaynaşıp dostluklar kurmayı ve sivasspor için çalışmalarda bulunmayı çok isterim.. ama şu nu söylemeliyimki ben hayatımda istanbula hiç gitmedim,sivasta ve ankarada yaşadım..
bana adres vermişsiniz ama ben oraları hiç bilmem,ve hiç akrabamda yok istanbulda, o yüzden davetinize icabet edemeyeceğim için hepinizden özür diliyorum.. saygılar..

NAUGHTYBOY58 08.03.2006 11:39

hayırlı uğurlu olsun ne diyelim ...........

WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:32.