![]() |
Cevap: Transfer 2012
[IMG]http://i.tmgrup.com.tr/ftm/2012/06/18/632x314/10397264654.jpg?8511259421020120618022151[/IMG]
[B]Silva için teklif gitti[/B] Sivasspor, Portekiz takımı Vitoria Guimares forması giyen 25 yaşındaki Edgar Da Silva için menajerler düzeyinde girişim başlattı. 58 maçta 21 gol atan oyuncu iki gün içinde yanıt verecek. Çadlı forvet N'Douassel de listede yer alıyor. [URL="http://www.fotomac.com.tr/Sivasspor/2012/06/18/silva-icin-teklif-gitti"][B]KAYNAK[/B][/URL] |
Sivassporumuz tesislerinde çalışanlardan aldığımız bilgiye göre ÇADLI Ezechiel N'Douassel golcü bugün tesislerimizi gezmiş. Tesislerimizi çok beğenmiş ve daha sonra istanbulda bulunan başkanımız Mecnun Otyakmazın yanına gidecekmiş ve orada kendi bürosunda transferi hakkında konuşacaklar Süper Hizli Golcu Harika Yetenek Eneromayu aratmaz insallah
Kaynak faceden bir arkadaş |
o kadar isim gecti, kamp zamani geliyor, yapin artik sivassporumuza yarayan transferleri... Ilk basta forvete bide sag beke alinirsa takim baya bi duzelir insallah...
|
bjk'lı edu'nun ısmi geçıyor,bomba transfer diye
|
[QUOTE=VAVEYLA13;792095]Sivassporumuz tesislerinde çalışanlardan aldığımız bilgiye göre ÇADLI Ezechiel N'Douassel golcü bugün tesislerimizi gezmiş. Tesislerimizi çok beğenmiş ve daha sonra istanbulda bulunan başkanımız Mecnun Otyakmazın yanına gidecekmiş ve orada kendi bürosunda transferi hakkında konuşacaklar Süper Hizli Golcu Harika Yetenek Eneromayu aratmaz insallah
Kaynak faceden bir arkadaş[/QUOTE] Adamın dün Afrika Kupası için milli maçı vardı... Hatta kalecileri de direkleri yumrukladı diyede haberi bile ajanslar düştü. Hal böyleyken nasıl tesislere gelir. Her habere itibar etmemek lazım... |
[QUOTE=adres58;792104]Adamın dün Afrika Kupası için milli maçı vardı... Hatta kalecileri de direkleri yumrukladı diyede haberi bile ajanslar düştü. Hal böyleyken nasıl tesislere gelir. Her habere itibar etmemek lazım...[/QUOTE]
ağzı olan konuşuyor.duyan bişey yazıp çiziyor. |
Anlaşılan daha çok bekliyecez hayalkafe kesin olmasa da fikirlerini ve tahminlerini paylaşırsan seviniriz bu kadar bulatıcı bir atmosferden de kurtulmuş oluruz böylece.
|
arkadaşlar kerim özaydın diye birini almışız. Kendisi de facebook hesabından transferi dogruladı.
Futbolcu bilgileri [url]http://www.tff.org/Default.aspx?pageId=30&kisiId=928900[/url] [url]https://www.facebook.com/#!/kerimozaydinn[/url] |
[QUOTE=33sivasli58;792161]arkadaşlar kerim özaydın diye birini almışız. Kendisi de facebook hesabından transferi dogruladı.
Futbolcu bilgileri [url]http://www.tff.org/Default.aspx?pageId=30&kisiId=928900[/url] [url]https://www.facebook.com/#!/kerimozaydinn[/url][/QUOTE] [img]http://www.galatasaray.org/images/sporcular/23/KerimOzaydin_B.jpg[/img] Saolasin kardas! |
yine taninmadik bir genç oyuncu almisiz gorecegiz bakalim
|
[QUOTE=citothehan58;792163][img]http://www.galatasaray.org/images/sporcular/23/KerimOzaydin_B.jpg[/img]
Saolasin kardas![/QUOTE] Sende saol kardeş |
[QUOTE=33sivasli58;792161]arkadaşlar kerim özaydın diye birini almışız. Kendisi de facebook hesabından transferi dogruladı.
Futbolcu bilgileri [url]http://www.tff.org/Default.aspx?pageId=30&kisiId=928900[/url] [url]https://www.facebook.com/#!/kerimozaydinn[/url][/QUOTE] hakkaten işi abarttı bu yönetim . bu kadar da olmaz be . yeniköy spor dan kerim özaydını almışlar. yeniköy istanbulun sarıyer ilçesinde bir mahalle. hatta bizim mahelle. mahalle takımından süper lige oyuncu alınır mı. o zaman çık esentepeye çocukları topla gel 1993 doğumlu topa vurmayı bilen kim varsa al. bari istanbulun çocuğu değil bizim sivaslı çocukların karnı doysun. biraz paraya kıyın , biraz ufkunuzu genişletin ve takıma doğru düzgün transfer yapın . mahalle takımına çevirmeyin klübü. |
Yiğido taarruzda!
Sivasspor yabancı transferinde ilk hedefine ulaştı. Kırmızı-Beyazlılar, orta sahada oynayan Aatif Chahechouhe ile anlaştı. Sırada golcü N'Douassel var... Kaynak: Fanatik [url]http://www.fanatik.com.tr/Yigido-taarruzda_3_Detail_88_266330.htm[/url] |
evet sayin seyriciler su an aatif chahechouche transferi gerçeklestirdi mi hepimiz merak ediyoruz o yuzden muhabirimiz "dogu_bey"'e baglaniyoruz evet dogu_bey sizi dinliyoruz...
ama malesef hatlarda bir sorun var galiba :D |
[QUOTE=HALIL;792464]evet sayin seyriciler su an aatif chahechouche transferi gerçeklestirdi mi hepimiz merak ediyoruz o yuzden muhabirimiz "dogu_bey"'e baglaniyoruz evet dogu_bey sizi dinliyoruz...
ama malesef hatlarda bir sorun var galiba :D[/QUOTE] Evet teknik bir Problem olusmus, kendisinin bu Transfer ile ilgile detayi ve bilgi ilerleyen saatlerde bildirecek insallah! |
[B]Isaac'i almak istemişiz ama Isaac daha düşük fiyata Antalya'ya imza atmış.Sivasın soğuğundan şikayetçiydi zaten maç için geldiğinde söylemişti bu yüzden olsa gerek.Gitsin Antalyada tatil yapsın.[/B]
|
[QUOTE=Morten58;792466]Evet teknik bir Problem olusmus, kendisinin bu Transfer ile ilgile detayi ve bilgi ilerleyen saatlerde bildirecek insallah![/QUOTE]
Teknik arızayı gidermek için Almanya dan teknisyen transferi yapılmasına karar verildi. Kaynak:Fanatik ( Yani teknisyen falan yok dağılın) Doğubey yok haber yok biz de geyik yapıyoz :D |
[IMG]http://www.facebook.com/?ref=tn_tnmn#!/photo.php?fbid=10151589294829068&set=a.10150122326019068.301403.672904067&type=1&theater[/IMG]
Muhammed Ali Atam Sumqaıt'ta |
Gençlerbirliği, Sırbistan'ın Kızılyıldız takımının kaptanı Dusko Tosiç'i 3 yıllığına renklerine katan imzayı attırdı.
|
transferler vasat. doğru düzgün transfer neredeyse yok.
yönetim uyudu hocayı susturamadı. çene ishali olmuş hocayı. neyse ki hoca elimizde kaldı.da susuverdi. yönetim çok amatör bir basın sözcüsü çıkıpta transferle hakkında iki laf yapamıyor. korcanın takımda kaldığını dedikodulardan, yeniköyspordan oyuncu geldiğini facebooktan öğreniyoruz. m.ali atam gitmiş gazeteden okuyoruz. stat tam bir facia . 25.000 kere kandırılıyoruz. uyumayalım.. tüm bu olumsuzluklara rağmen hadi biraz gülelim :D |
Çok fazla dedikodu var gerçekle yalanı ayırt edemez olduk. Ama fanatikte çıkan haberler bence %100 yalan değil bizim takım bu oyuncuları istiyor ama bence halledemiyor ( henüz)
Buna ek olarak muhabirimiz doğubey de hiç ses seda çıkmıyor bu şekilde sitenin de çekilmez kasvetli bir havası oluyor. Şu an kadar yapılan transferlerin de geçen seneden kalan açıklarını ve oluşan açılmaları karşılayamayışı bizi endişenlediriyor ama el den beklemekten başka bir şey gelmez. Doğubeyin siteye dahi uğramadığını düşünürsek fanatiğin haberleriyle idare edip yönetimi gömenlerle mücadele etmeye devam edeceğiz. |
[B]İlk Transferimiz Sivasspor'dan[/B]
Bank Asya takımlarından Urfaspor ilk transferini Sivasspor'un golcü futbolcusunu alarak yaptı. Urfaspor ilk transfer bombasını Sivasspor’un forvet oyuncusu Kağan Timuçin Konuk ile anlaşarak patlattı. Şanlıurfaspor transfer çalışmaları tam hız devam ediyor. Dış transfere Sivasspor’un forvet oyuncusu Kağan Timuçin Konuk ile anlaştı. İç transfer çalışmalarında ise Koray Avcı, Mehmet Ayaz, Muharrem Ozan ve Yiğitcan ile anlaşmaya vardı. Kağan Timuçin Konuk,Alanyaspor,Sakaryaspor ve Manisaspor'da oynadıktan sonra geçen yıl Sivasspor'da 12 maç ilk 11'de forma giydi.Kağan 1990 doğumlu ve forvet oyuncusu KAYNAK: Urfa Press |
[QUOTE=Çılgın Türk;792818][B]İlk Transferimiz Sivasspor'dan[/B]
Bank Asya takımlarından Urfaspor ilk transferini Sivasspor'un golcü futbolcusunu alarak yaptı. Urfaspor ilk transfer bombasını Sivasspor’un forvet oyuncusu Kağan Timuçin Konuk ile anlaşarak patlattı. Şanlıurfaspor transfer çalışmaları tam hız devam ediyor. Dış transfere Sivasspor’un forvet oyuncusu Kağan Timuçin Konuk ile anlaştı. İç transfer çalışmalarında ise Koray Avcı, Mehmet Ayaz, Muharrem Ozan ve Yiğitcan ile anlaşmaya vardı. Kağan Timuçin Konuk,Alanyaspor,Sakaryaspor ve Manisaspor'da oynadıktan sonra geçen yıl Sivasspor'da 12 maç ilk 11'de forma giydi.Kağan 1990 doğumlu ve forvet oyuncusu KAYNAK: Urfa Press[/QUOTE] [B]Sol bek oyuncusundan forvet yaratmışlar :)[/B] |
[IMG]http://www.memleket.com.tr/d/news/123307.jpg[/IMG]
Sivasspor, Ömer Ali için Torku Şekerspor’un kapısını çalarken, Başkan Erence yarın yapılacak olan TFF Genel Kurulu’nda yüzyüze görüşme talebinde bulundu. Sivasspor Başkanı Mecnun Odyakmaz bu oyuncuyu almak için yarın resmen talepte bulunacak Spor Toto İkinci Lig’de mücadele eden temsilcimiz Konya Torku Şekerspor’un yıldız oyuncusu Ömer Ali Şahiner’in transferdeki kaderi yarın belli olacak. Bu oyuncuyu ısrarla isteyen Sivaspor Kulübü, Konya Torku Şekerspor yönetimi ile bağlantıya geçerken, yeşil-beyazlı ekibin başkanı Yavuz Erence de görüşmek için TFF Genel Kurulu öncesine randevu verdi. Böylece yarın Ankara’da yapılacak olan Türkiye Futbol Federasyonu Olağan Genel Kurulu’nda Sivasspor ile Konya Torku Şekerspor delegasyonu arasında Ömer Ali Şahiner’in transferi için resmi görüşmeler başlamış olacak. Süper Lig ekiplerinin yakın markajında olan ve Karabükspor’un bonservis bedeli olarak 500 Bin TL önerdiği genç yeteneğin Sivas’a yakın olduğu kaydediliyor. Yönetimden Süper Lig için izin isteyen Ömer Ali’ye her türlü destek ve kolaylık sözü verilmişti. BENİM İÇİN BÜYÜK BİR GURUR Futbola Karabağ Gençlerbirliği’nde başlayan ve Şekerspor’da altyapının tüm kademelerinde oynadıktan sonra profesyonelliğe başlayan Ömer Ali Şahiner tek hedefinin Süper Lig’de istikrarlı bir şekilde forma giyip milli takıma seçilmek olduğunu söyledi. Memleket SPOR’a değerlendirmelerde bulunan Ömer Ali, “İlk profesyonel maçımı Mersin İdmanyurdu’na karşı oynadım. 4-4 berabere kaldığımız o maç benim için dönüm maçı oldu. Torku Şekerspor’da oynadıkça kendimi daha fazla geliştirdim. Performansım neticesinde bugün Sivasspor, Karabükspor ve Eskişehirspor beni transfer etmek istiyor. Kısa futbolculuk geçmişimde böylesi tekliflerle karşı karşıya kalmak şahsım ve kulübüm açısından onur kaynağıdır” dedi. SÜPER LİG VE MİLLİ TAKIM RÜYASI Futbol hayatım boyunca çok üzüldüğüm iki müsabaka yaşadığına dikkat çeken Ömer Ali Şahiner, “Bu maçların birisi sahada diğeri de ekran başındaydı. İlki Alanyaspor ile oynadığımız ve tek kale mücadele edip gol atamadığımız maçtı. Play-off şansını kaçırmıştık. Diğeri ise Konyaspor’un Kasımpaşa ile oynadığı play-off maçı sonrası Süper Lig’e çıkma şansını kaçırdığı maçtır. Her Konyalı oyuncu gibi ben de Konyaspor’da oynamak istiyorum. Umuyorum ki bir gün Konyaspor ile yolumuz Süper Lig’de kesişecek” dedi. VEDA EDER GİBİ KONUŞTU Emeklerinden dolayı Şeker camiasına teşekkür eden ve Şahiner, “Süper Lig oyuncusu olarak milli takımda mücadele edeceğim günleri heyecanla bekliyorum. Bugünlere gelmemde emeği olan tüm Torku Şekerspor antrenörlerine ve Şeker camiasına özellikle de manevi babam olarak kabul ettiğim onursal başkanımız Recep Konuk’a çok teşekkür ediyorum. Camiamızı en iyi şekilde temsil edeceğim” sözleriyle adeta veda etti. Halil İbrahim Güler - memleket.com.tr |
bu fanatik ne biçim bir gazete buraya yazdigimizi haber yapiyor bir gun sonra :D
|
Yakından takip eden arkadaşlar bir değerlendirmesini yaparlarsa sevinirim.
Ayrıca bu haberin doğru olmas ihtimali yüksek hem başkanımızın adının geçmesi hem oyuncunun konuşması ayrıca Rıza hocanın görüştüğümüz gençler de var dediği bir açıklamasını okumuştum Sivasspor facebook sayfasında.;) |
eneramo hangi takıma gitti bilen varmı arkadaşlar
|
[QUOTE=hiko58;792944]eneramo hangi takıma gitti bilen varmı arkadaşlar[/QUOTE]
[B][B]Anlaşma sağladığı bir kulüp yok hala.[/B][/B] |
[B]Çalımbay iki forvetin peşinde[/B]
Sivasspor'un teknik direktörü Rıza Çalımbay transferler hakkında açıklama yaptı. 26 Haziran 2012 Salı - 15:49 AA Spor Toto Süper Lig takımlarından Sivasspor'un teknik direktörü Rıza Çalımbay, ''Bir Bulgar orta saha oyuncusu ile 2 forvetin peşindeyiz. İnşallah bu hafta bitireceğiz'' dedi. Çalımbay, AA muhabirine yaptığı açıklamada, transfer çalışmalarının sürdüğünü belirtti. Kadroyu güçlendirmek için çaba sarf ettiklerini vurgulayan Çalımbay, ''Bir an önce transfer yapmamız gerekiyor'' ifadesini kullandı. Transfer listelerinde bazı oyuncuların olduğunu anlatan Çalımbay, bir Bulgar orta saha oyuncusu ile 2 yabancı forvetin peşinde olduklarını belirterek, ''İnşallah bu hafta bitireceğiz'' diye konuştu. Yeni sezona Bolu ve Avusturya'da yapacakları kamplarla hazırlanacaklarını ifade eden Çalımbay, 28 Haziran'dan itibaren futbolcuların sağlık kontrolü ve gerekli testlerden geçeceğini, ardından Bolu Gerede'de çalışmalara başlayacaklarını söyledi. Bolu kampında 1, Avusturya kampında ise 4 hazırlık maçı yapacaklarını belirten Çalımbay, yeni sezona iyi başlangıç yapmak istediklerini kaydetti. -Samet Aybaba'ya başarılar diledi- Beşiktaş teknik direktörlüğüne getirilen Samet Aybaba'ya başarı dileklerini ileten Çalımbay, ''Beşiktaş'ı çok iyi tanıyan, camiayı çok iyi bilen birisi. Bizim büyüğümüz'' dedi. Çalımbay, Beşiktaş'ın bundan daha zor süreçleri atlattığını belirterek, ''O yüzden sıkıntı olmaz'' ifadesini kulandı. |
Bulgar orta saha mı hiç adı geçmeyen biri olacak sanırım. Ben elde olsa Shikabala yı isteyenler kampanyası başlatacam eminim istenilen bulgar orta sahadan daha iyidir.
Shikabla yı isteyenler kampanyası destek bekliyoruz !!1 :):) |
[QUOTE=ozledımeskıyı;792952]Bulgar orta saha mı hiç adı geçmeyen biri olacak sanırım. Ben elde olsa Shikabala yı isteyenler kampanyası başlatacam eminim istenilen bulgar orta sahadan daha iyidir.
Shikabla yı isteyenler kampanyası destek bekliyoruz !!1 :):)[/QUOTE] seninleyim bu forumd'da shikabalayi en çok "adres 58" arkadasimiz istiyor :D her mesajinda adi geçiyor dikkat ettim ama sizleri uzmek gibi olmasin omotoyossi tshabalala gibi shikabala'da yilan hikayesin'e dondu |
Edgar Da Silva- Ndossell - La ferty üçlüsübden ikisi, Atıf kesin.. Bir sürpriz transferde Palermo'nun ikinci kalecisi ile her an anlaşma imzalanabileceği duyumlar arasında..
|
[QUOTE=Murad_Kelleci58;793024]Edgar Da Silva- Ndossell - La ferty üçlüsübden ikisi, Atıf kesin.. Bir sürpriz transferde Palermo'nun ikinci kalecisi ile her an anlaşma imzalanabileceği duyumlar arasında..[/QUOTE]
[B]bizim yönetim uyuyor transferden de anlamıyor uyuyor yönetim haa bunların basın sözcüsü de yok amatör bunlar [/B];):D;) |
[QUOTE=Murad_Kelleci58;793024]Edgar Da Silva- Ndossell - La ferty üçlüsübden ikisi, Atıf kesin.. Bir sürpriz transferde Palermo'nun ikinci kalecisi ile her an anlaşma imzalanabileceği duyumlar arasında..[/QUOTE]
Abi bence kaleye yabancı transfer yapıpta yabancı hakkımızı orda kullanmanın bi anlamı yok.Zaten Korcanınbonservisi alındı borjanın da geri dönecegi söyleniyor bir yabancı kaleci alacaklarına saglam bi yabancı stoper daha çok işimize yarar gibi geliyor bana. |
[QUOTE=asabibaba;793025][B]bizim yönetim uyuyor transferden de anlamıyor uyuyor yönetim haa bunların basın sözcüsü de yok amatör bunlar [/B];):D;)[/QUOTE]
Bu söylem bana birini hatırlattı :D :D :D ama adını söylemeyeyim herkes biliyor zaten :D |
[QUOTE=33sivasli58;793026]Abi bence kaleye yabancı transfer yapıpta yabancı hakkımızı orda kullanmanın bi anlamı yok.Zaten Korcanınbonservisi alındı borjanın da geri dönecegi söyleniyor bir yabancı kaleci alacaklarına saglam bi yabancı stoper daha çok işimize yarar gibi geliyor bana.[/QUOTE]
[B] Piyasa bir durulsun yerli defans alınacak sabır sabır sabır sabır sabır sadece sabır[/B] |
Eğer bu isimleri alırsak nerdeyse tüm yabancılar ilk 11 kalitesinde olacak ve kaleciye yer kalacağını sanmıyorum geçen sene rada sandro vardı yabancı kaleciye yer kalıyodu ama bu sene tüm yabancılarımız iyi bence korcan yeterli illa alacaklarsa borjanın yerine palermo 2.kalecisi Alexandros Tzorvas güzel olur adam tecrubeli en azından borjanıda 1 yıl daha kiralık veririz çünkü içimden bir ses borjanın çok iyi kaleci olacağını söylüyor :) |
[QUOTE=HALIL;792979]seninleyim bu forumd'da shikabalayi en çok "adres 58" arkadasimiz istiyor :D her mesajinda adi geçiyor dikkat ettim
ama sizleri uzmek gibi olmasin omotoyossi tshabalala gibi shikabala'da yilan hikayesin'e dondu[/QUOTE] Ya nolsun işte Sivasspor da böyle oyuncuları görmek istiyoruz adamın videosu bitmiyor şu ligi o kadar zamandır takip ediyorum onun gibi goller atıp hareketler yapan oyuncu görmedik hazır sözleşmesi bitmişken alınacak bir altın madeni. O oyuncu biz de bir sezon oynasın en az 10 takım talip olmazsa ben de futbolu takibi bırakırım :D Ney se bizimki bir umut bekliyoruz :) |
Transferleri büyük bir sabirsizlikla bekliyoruz.Kosan ve sahada mücadelesini veren yenilse dahi rakip takim tarafindan alkislanan bir takim görmek istiyoruz sahada.Bir hafta boyunca macdan sonra kahvelerde ,evlerde hep Sivasspor konusulsun.Bu sitede bir hafta boyunca bir önceki haftada kacirdigimiz pozisyonlari tartisalim.Bu takima gencleri monte etme zamani gelmistir ve su ana kadar kaliteli gencler takima alindi,gönül istiyorki hepsi forma sansi bulsun.Genclerle hep beraber güzel yarinlara.
|
Dün Borjan'in reportajini okudum. Kiralik gittigi Romen Vaslui takimina geri dönmek istemiyormus. Sivasspor'a dönecegim, beni istemiyorlarsa bonservisimi elime versinler, kiralik olarak baska takima gitmem, demis.
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:31. |