![]() |
--->: duygu seli
ANLATILAMAYAN
Nasıl girdik birbirimizin aklına? Çarpıştık mi? Hayır. Yıldırım çarpması miydi? Yok canim! Sen zaten paratoner gibiydin, benim fırtınalarım ise çok başka kalplerin coğrafyalarında esiyordu. Tanıştık, birbirimizi tanıdık mi? Tanıştığımız pek söylenemez, birbirimizi tanıdığımız ise hiç söylenemez... Yavaş yavaş birbirimize alıştığımız için mi oldu bütün bunlar? Hayır. Bir türlü alışamadık birbirimize. Sen hâlâ irkiliyorsun! Ben hâlâ laflarımı karıştırıyorum... Doğrusu su ki, birbirimizin yanından gelip geçerken, ne olduysa oldu iste, takıldık, hatta yapıştık sanki... Senin gözlerin kaldı bende, benim sözlerim sende... Senin başını öne eğişin, gülüsün, onca kalabalık içinde kendi başınalığın iz bıraktı bende... Benim bakışlarım kaldı sende... Senin yürüyüşün, benim duruşum... İkide bir çıkan bir kopça gibi, ikide bir açılan çıtçıt gibi. Bir bağlandık, bir koptuk; bir takıldık, bir ayrıldık. Her ayrılışta kimselerin anlayamadığı, işitemediği küçük bir "çit" sesi çıktı belki. Ama o her "çit" kemiklerimiz kırılıyormuş gibi acı veriyordu... Ayrılık dediğim, öyle melodram sahneleri değil elbette. Kalpte bir sızıntı, esirgenmi? bir bakış ve inatçı bir suskunluktu bizim için ayrılık... En beteri ise davranış dilimize dökülmüş inkâr ve reddetmeydi... Anlayamadık gitti bunu. Başımıza gelen bu tuhaf şeyi yok saydık; güldük geçtik bazen, başka şeylere yorduk. Üzerine gitmedik. Ama üzerinden de geçemedik iste! Birbirimizden ayrı, kendi hayatlarımızın ırmağında akıp durduk. Aşklar, acılar yaşadık; sevdik, sevildik, sevindik, üzüldük. Yine de benim aklimin kuytusunda hep sen vardın, senin aklinin kuytusunda hep ben... Sen hep ortalarda görünmemi istedin, ben de seni hep görebilmeyi... Birbirimiz için "deniz feneri" gibiyiz artık. Işıkların yanmadığında kötü oluyorum. Işığımı göremediğinde telaşa kapılıyorsun. Biliyorum, biliyorum. Ve kayalıklara çarpmadan yol alabilmek için, bundan böyle birbirimizin iyice uzağından geçeceğimizi de biliyorum. AŞK; Koskocaman bir yalan Bazen, çöllere düşüren, bazen de dağları deldiren Kavuşmasız kuruyan ırmaklarda yüzdüren Aynada yaşlanan yüzünü seyreden Koskocaman bir yalan dünyada gülümseten Aşk; Koskocaman bir yalan Boran kuşunun gözündeki üç damla yaşı akıtan Dümeni olmayan bir geminin kaptanlığını yaptıran Elimdeki kadehin içine bir parça kan damlatan Ve o kadehte yüzmesini bilmeyeni yüzdüren Aşk; Koskocaman bir yalan Neden diye her sorulan soruya yanış cevap veren Resimdeki görüntünle hayallere daldıran Bir parça umut isteyen Aşk; ne sensiz olur ne de senle dedirten |
Ağlayayan çocuklar
Ben sevği çiçeği,
İnsanların. Ben barış ciceği, Savaşların. Ben umut çiceği. Yarınların. Ben bahar çiceği, Kırların. Ben sevda çiceği, Sevenlerin. Ben hayat çiceği, Yaşayanların. Söyleyin,söyleyin! Nedir benim Günahım?... Ne zaman duyulacak Feryadım? Nezaman duyulacak hım! Ne zaman!... Bana ağlama, Gül diyorlar Oysa bilmezler Kalbimdeki yarayı, Bana gül derken. Gülmek nasıl bir şey? Unuttum inan!... Yaşlı gözlerimi Dikmişim yarınlara, Gülmeyi bekliyorum Her an.:D :D :D :D :D :D :D |
--->: Bir Demet Şiir
[COLOR="Red"][B]....Biz Beraber Öleceğiz....[/B][/COLOR]
Biz Beraber Öleceğiz. Sen Bilsen De ,Bilmesen De Göz Bebeklerimde Kalacaksın Bir De Kalbimde. İster İstemez Götüreceğim Seni. Bozuk Yollara Aldırmadan. Zaman Çabuk Geçer Bilirsin Gel Şimdiden Tut Ellerimi. Hiç Pişman Olmayacaksın İnan. Gönlüm Serilecek Ayaklarına. Taşları Bile Hissetmeyeceksin. Hadi Gel,Durma Aşk Seni Çağırıyor Beni Kul Etmiş Senin Yoluna Yüreğimin Acısını Vereceğim Ellerine Bir Can Borcum Vardı Yaratana. Bilse Almazdı, Çift Gideceğim Yanına Saklayacağım Seni Hep Göğsümde Artık Faydası Yok Direnmenin Nasılsa Geleceksin Bırak Biz Beraber Öleceğiz. Bunu Sen De İsteyeceksin. [COLOR="red"]Sevgi Damlaları[/COLOR] |
NE SEN NE BEN
SIMDI GERI DÖNÜSÜ OLMAYAN BIR YOLDAYIM ICIM HEP SENDEN YANA OLSADA ICIM HEP KAN AGLASADA BIR TARAFIM ASLA DER GIBI BÖLER BENI IKIYE AN GELIR HAYKIRMAK ISTERIM SENI DELI GİBİ SEVDİĞIMİ HALA UNUTAMADIGIMI AN GELIR YAPTIKLARIN GEÇER GÖZÜMÜN ÖNÜNDEN FILM SERIDI GIBI SU AN NE YAPTIGINI BILMEM, DUYMAM, GÖRMEM SORARIM KENDIME BEN ONA BIR SEYLER YAZARKEN ACABA GELIR MIYIM AKLINA O DA BENIM GIBI ÇARELER ARAR MI HER TELEFON ÇALISINDA ICI ACIR MI BENZETIR MI BASKALARINI BANA BENIM ONU BENZETTIGIM GIBI ARTIK GERI DÖNÜS YOK BILIRIM EKSIKLIGINI HISSETSEMDE ÖZLEMEYI SAYENDE ÇOK IYI BILSEMDE UNUTMAK YERINE ISTEMEDEN, ÇARESIZCE KABULLENSEMDE BILIRIM ARTIK ÇOK GEÇ NE SEN DÖNEBILIRSIN GERI NE DE BEN GEL DIYEBILIRIM SANA......... [COLOR="Red"].........seni seviyorum tek diyebildigim bu......[/COLOR] |
[B][COLOR="DarkSlateGray"]ANNNE SEVGİSİ
Sıcağın sinmiş bana, Seni severim ana, Sensiz bana kan veren Sensiz bana can veren. Küçükken yudum yudum, Sütlerinle uyudum. Kulağıma ninniler, Neler söyledin neler. Beni büyüttün ana, Beni yürüttün ana, Göremeyince seni Kucaklarım gölgeni [/COLOR][/B] |
[COLOR="Red"]özümsün türkiye
Benim yurdumTürkiye dört bir yanı çevrili denizle Karadeniz, Güneydoğu,Ege Herbirinde ayrı şive Yurdunu seven insan Mutlu olur her an Yurdunu tanımayan Bedbaht olur inan Karadeniz hamsisi Ege'nin efesi Akdeniz sebzesi İç Anadolu'dur incisi Çayda çıra oyunları Horon teper dağı taşı Yurdumun ozanları Dertli çalar sazları Gel Gel der Mevlana Mizahıyla Nasrettin Hoca İstanbul,Bursa evliya Benim yurdumda... [/COLOR] |
Adım Adım Aşk
bir gizemdi bakışların soru işaretleri yüklenmiş kırılmış köprünün ayağı yol kapanmış belki iyot kokusu takıldı soru işareti çengeline düştü suya bir rüzgar öpüşü bir dalga teninde kanatlandı sözcüklerim deniz feneri ışığı ayaklandı kıpırdadı süt limanlığı dinginliğimin,ağırdan elin eridi elimde uyuştum soluk alışlarında gözlerinde şiirsellik mutlu gemiler yanaştı limana anlamlı imgeler aktı dudaklarının kıvrımından bana kahve gözlerin kısıldı bir köz düştü bahtiyarlığıma pembelere büründü ağaçlar köpük köpüktü bir hırka,bir çatal çaldı beni art arda vuruldum çoğaldın tümcelerimde sarmalandım an be an hırsızlar çaldı uykularımı ben yıldızları sayarken en parlağı sendin kayboldum sende yok oldum tükendim şafakla yavaş yavaş. SİVASLI OLUNMAZ, SİVASLI DOGULUR. FORZA SİVASSPORRRRR;) |
-->: BİR DEMET ŞİİR...
[CENTER][COLOR="DarkRed"][B][I]Martıların gözlerinden dinledim
İstanbul'un boğazı yanmış dün gece Yıldızlar şahitlik etmiş, güya suçlu benmişim Oysa can, yemin olsun yanağımdan süzülen denize Ben bu şehre yüreğimi içirmedim Göklerden hicran yağdı, İstanbul'lu bir geceydi Yere düşen her damlanın yüreğinde sen vardın İsmin dudaklarımda idamlık bilmeceydi Yalansa kahrolayım, sen İstanbul kokardın Sevda dediğin gülüm bir busedir dudağımda Bıçak gibi, yasak gibi, kan gibi... Utanır, intihar ederdi ölüm, Hayata rest çekip ağladığımda, Korkak gibi, tutsak gibi, yaşanmamış an gibi... Ben lal olmuş bülbülüm, sen deli gülsün bağımda Toprak gibi, yaprak gibi, candan özge can gibi Kuş uçmaz kervan geçmez dağımda, Kah aşkı yağan kar tanesi Kah Leyla tüten rüzgardın Zambak gibi leylak gibi, Sigaramda duman gibi Sevdiceğim, sen İstanbul kokardın Dayadım ondörtlüyü İstanbul'un şakağına İstediğim gül içmekti gözlerinden bir yudum Seni sordum gündüzlerce bu şehrin her sokağına Söylemedi, inat ettim gece seni uyudum Ben bir sana, bir bu şehre gül dedim Ayla toprak şahittir, şahittir denizle gece Sensizken, İstanbul'da bir kez olsun gülmedim Yıllar kapımı çaldı, ellerinde vur emri Yokluğun var sen yoktun, ölüm geldi ölmedim Ağladım yüreğimde sen, sende divane İstanbul Aşkından hatıra dedim göz yaşımı silmedim Ben bir sana, bir bu şehre gül dedim Belki de can ben bu şehri güller için çok sevdim Gözlerimden dökülen yaş denizi ıslatıyor Sevda kilim, hasret nakış, gönül derdi dokuyor Çatlayası deli yürek 'sen sen' diye atıyor Oy gece gözlüm oy, sivasım SENİ kokuyor[/I][/B][/COLOR][/CENTER] |
-->: BİR DEMET ŞİİR...
çok güzeldi şiirlerin rabbim devamlı kılar inşALLAH
|
--->: BİR DEMET ŞİİR....
[QUOTE=YARALI_AŞIK;192104][COLOR="Blue"]BİR GÜN MUTLAKA[/COLOR]
BİR GÜN MUTLAKA AMA YARIN AMA SENELER SONRA AMA MUTLAKA GELECEĞİM. AMA ÖLÜ AMA CANLI[/QUOTE] AMA ŞUAN YARALIYIM.BUNU UNUTMA. |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:33. |