![]() |
--->: SİVASSPOR/Fenerbahçe Maçı Tahmin Ve Yorumlar
[COLOR="Red"][B][I]SIVASSPOR[/I][/B][/COLOR] 3
FENERBAHCE 2 yiğidolar |
[B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]bu maci kesin aliriz
aliriz almasinada skor'da henüz karar veremedim 3 - 0 mi alsak :rolleyes: 2 - 0 mi alsak :rolleyes: hadi neyse fenerede bir kiyak yapalim bir gol atsin yazikdir ;) 3 - 1 olsun bizim olsun :D gollere gelince tabikiiiii Sivassporun yildizi Mehmet YILDIZ ve Sivassporun gol makinesi Muhammed Ali Kurtulus[/COLOR][/CENTER][/I][/B] |
-->: SİVASSPOR/Fenerbahçe Maçı Tahmin Ve Yorumları
5-0 olsun bizim olsun ne kadar cömertim dimi :))))
|
-->: SİVASSPOR/Fenerbahçe Maçı Tahmin Ve Yorumları
[B]14.00 Sivasspor-Fenerbahçe: Yunus Yıldırım[/B]
|
çok güzel bi maç olacak bence.. her iki takımda açık oynayacak.. ama sivasımızda bu maçı 2-1 alacak inşallah.. goller musa ve saidi'den gelecek..
|
[B]cok cekismeli bir mac olacak
en iyi savunmayla en iyi hucüm diyorlar ya cok gollü olacak ya az gollü ortasi yok :) kim daha dissiplinli oynarsa o alir maci tabiki biz taraftar olarak takimimiza güveniyoruz SivasSpor 3 - 1 FB[/B] (neticede 2 - 0 :D vazgecemedigimiz) |
lan gardaş trobzonun kulakları dondu fenerinde başka yeri doncak inşallah :) bizi fenerlilere karşı mahçup etmeyin yalnızkurt murat c
c c gerçekleri tarih yazar tarihide yiğidolarla bülent komutan yazar sivasspor 2-0fenerbahçe |
biz bi seri tutturduk dikkatinizi çekerim hemen hemen bütün maçları 2-o aldık hiç farketmez fener olması benim tahminim yine 2-o alırız diyorum
|
Ben tahmin yapmıyorum,gazeteci arkadaşların işini kolaylaştırmak için Pazartesi gününün manşetini yazıyorum:
FENER FORMDA GİTTİĞİ SİVASTAN FORMADA GERİ DÖNDÜ!!!:D |
biz bu macı alacaz ve 11'de 11 yapacaz
sivasspor:3 fenerbahçe:2 |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:57. |