![]() |
--->: BOMBA TRANSFERLER!!!
[QUOTE=Gemereksli;366813]Adam satılmışsa satılmıştır. Neyi değiştirebilirz ki. Gerçi geçen sene gayseri yapmıştı bu tarz org. ları[/QUOTE]
kayseriden alabildiler mi topuz la gökhanı.. biz niye satıyoruz. madem gözümüz yukarda büyük topçuyu tutacaksın. ne demekmiş trabzona vermek. |
Evet Mehmet Yıldız'a karşılık Ergin Keleşmidir nedir + para veriyolarmış.
Ergin Keleş kim yaa.Böyle bi futbolcu varmı Trabzonda sahiden |
[QUOTE=karacengiz;366815]Biz para toplayacaz geri alacaz mehmedimizi yıldızımızı[/QUOTE]
Trabzon 2 ye alıp 10 a satar geri ancak. |
[QUOTE=karacengiz;366821]Trabzona gitmesin fenere gitsin bence[/QUOTE]
fener lafını duymak bile istemiyorum. fener alex i yedek mi bekletecek mehmet için. Mehmet için en ideal yer gayse ve trabzondur. |
Benim yedinci takımım fenerdir.Bari fenere gitse.
Trabzon'a vermeyin şunu gözünüze gidiym yaa. |
ergin keleş fener maçında müthiş oynadı. Büyük maçları kaldırabiliyor. Bizim takımında en büyük sorunu buydu bu sene. gayse maçını alsaydık şampiyonduk. yenildik düştük iNter toto ya...
|
trabzona gıdene kdr baska avrupadan bı takıma gıtse barı
|
[QUOTE=karacengiz;366827]Ergin genc oyuncu işimize yarar yanında bari yattarayı verseler[/QUOTE]
sende çok şey istıyorsun gardaşım |
ne dalga geçionuz ya.?
m. yıldızın gitmesi çok kötü olur. sözleşmesi ne kadar normalde mehmetin?? |
[QUOTE=karacengiz;366837]Para yatıran olacaksa hesap numarasını veriyorum.Bizde misilleme yapıp yattarayı alalım onlardan[/QUOTE]
3 yıllık sözleşme imzaladı adamlar daha yeni. verir mi yattarayı? ondan sordum mehmet in sözleşmesi ne kadardı diye. az mı kaldı ki bitmesine? |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:27. |