![]() |
-->: --->: -->: Memlekette İftar
[QUOTE=Rallim58;410785][B]YAVUZ hırsız evsahibini bastırırmış...
Anladın sen onuuuu:):):)[/B][/QUOTE] [B]İftar bitsin de (İstanbul'da ki) şaşalı bir konu açayım buraya... Ne de olsa özel konuklar olacakmış... :)[/B] |
--->: Memlekette İftar
allah sizlerden razi olsun böyle bir organizasyon düzenlediginiz icin gelmeyi tüm cani gönülden isterdim ama yurtdisinda kaldigim icin gelemiyorum ama ins seneye gelirim allahdan bi mani olmazsa herkeze hayirli ramazanlar dilerim
|
[B][COLOR="Green"]Bır suprızy var
Sımdıden Tum Islam Alemıne Hayırlı Iftarlar..[/COLOR][/B] |
-->: Memlekette İftar
İFTARLA İLGİLİ Bİ SÜPRİZMİ AHMET................
|
bende sivasta olsa idim gelecektim
|
HARİKA BİR ORGANİZASYON OLDU KATILANLARA TEŞEKKÜR EDİYORUM............
|
cok güzel bir organizasyondu.. ayrıca recep abiden allah razı olsun cay bahcesi de süperdi
|
Katılanlara teşekkürler.Güzel ve dosthane bir iftar oldu.Çok güzel geçti.Katılanlara ve emeği geçen herkese çok teşekkürler.
|
[B]Sabırsızlanıyoruz Yiğiteeeeeeeeeeeeeeer
Hadi gaari hocam Derneğe geldim....... Faturamı hemen kestiler.... Bu ayki maaştan çocukların rızkı iptal:D [COLOR="Red"]KATILIMCILARA SAMİMİYETİNDEN DOLAYI EN KALBİ TEŞEKKÜRLERİMİ İLETİYORUM... ÇOK TATLI ORTAMA EŞLİK EDENLERDEN ALLAH RAZI OLSUN...[/COLOR][/B] |
[B][I]Hem reelden hem sanal alemden tanıdığımız arkadaşlarla güzel bi iftar geçirmenin mutluluğunu yaşatanlara sonsuz tsklermi iletiyorum [/I][/B]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:33. |