SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   İstanbul Sivasspor Taraftar Derneği (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=79)
-   -   Kocaeli Maçı Fotoğrafları (İSTDER) (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=20531)

58 memo 01.09.2008 22:53

--->: Kocaeli Maçı Fotoğrafları (İSTDER)

maça giden arkadaşlar Kocaelinin Bülent Uygun hocamıza tepkisi
oldu mu?
resimden gördüğüm kadarıyla bizim tribün tam dolmamış

MustafaParlak 01.09.2008 23:22

[QUOTE=58 memo;406737]maça giden arkadaşlar Kocaelinin Bülent Uygun hocamıza tepkisi
oldu mu?
resimden gördüğüm kadarıyla bizim tribün tam dolmamış[/QUOTE]

Yok hiçbirşey olmadı bülent hocaya nedesinler...

GuNaY 01.09.2008 23:32

[B]ooo gençler kaynatmışsınız hemen :D
Evet fırsatı bulunca gençlerin kafasını şişireyim dedim, Allahtan hiçbirisi itiraz etmeden dinledi, hareket ettikten sonra hepsi bir yere yığılmış, çok mu derin konular konuştuk yahu :D :D

Murat'ım seninlede birgün tanışacağız inşallah. Bırak kapalıda yemeyi, hiçbiryerde yediğimi hatırlamıyorum :D :D Hiç veren olmadı hepsi kendi yedi bana kalmadı :p :D :D

Mustafa, Eyüp, Murat ve Veli; sizlerden bu güzel sözleri duymak, hepinize teşekkürler...

Sizlerinde kalbi altın gibi maşallah...[/B]

MustafaParlak 01.09.2008 23:41

[QUOTE=GuNaY;406757][B]ooo gençler kaynatmışsınız hemen :D
Evet fırsatı bulunca gençlerin kafasını şişireyim dedim, Allahtan hiçbirisi itiraz etmeden dinledi, hareket ettikten sonra hepsi bir yere yığılmış, çok mu derin konular konuştuk yahu :D :D

Murat'ım seninlede birgün tanışacağız inşallah. Bırak kapalıda yemeyi, hiçbiryerde yediğimi hatırlamıyorum :D :D Hiç veren olmadı hepsi kendi yedi bana kalmadı :p :D :D

Mustafa, Eyüp, Murat ve Veli; sizlerden bu güzel sözleri duymak, hepinize teşekkürler...

Sizlerinde kalbi altın gibi maşallah...[/B][/QUOTE]

SİZİN GİBİ ABİLERİMİZ OLDUKÇA LAFLAR BİZİM KULAGIMIZA KÜPE GİBİ GELİYOR GERÇEKTEN MAÇTA Bİ OYANA Bİ BUYANA KOŞMAKTAN DERMAN KALMADI BİZDE...

FurkaN 01.09.2008 23:42

-->: --->: Kocaeli Maçı Fotoğrafları (İSTDER)

[QUOTE=GuNaY;406757][B]ooo gençler kaynatmışsınız hemen :D

Sizlerinde kalbi altın gibi maşallah...[/B][/QUOTE]

[B]Gardaş fenomen olmuşsun... Sanal alemde adın gitgide yükseliyor :)[/B]

FurkaN 01.09.2008 23:44

-->: --->: Kocaeli Maçı Fotoğrafları (İSTDER)

[QUOTE=lise!mustafa;406768]SİZİN GİBİ ABİLERİMİZ OLDUKÇA LAFLAR BİZE MASAL GİBİ GELİYOR BAKSANA BİZİM VELİ ABİ BİLE UYUMUŞ ABİ...GERÇEKTEN MAÇTA Bİ OYANA Bİ BUYANA KOŞMAKTAN DERMAN KALMADI BİZDE...[/QUOTE]

[B]Söyledikleri masal gibi geliyorsa sıkıntı var demektir... Zira o sözler size masal değil kulağınıza küpe olmalı...[/B]

MustafaParlak 01.09.2008 23:46

--->: -->: --->: Kocaeli Maçı Fotoğrafları (İSTDER

[QUOTE=FurkaN;406772][B]Söyledikleri masal gibi geliyorsa sıkıntı var demektir... Zira o sözler size masal değil kulağınıza küpe olmalı...[/B][/QUOTE]

ŞİMDİ OLDUMU.....................

velibircan 01.09.2008 23:52

[B]OSMAN ABİ BİZİ SİTEDE BANLA :D[/B]

SivasLady 01.09.2008 23:52

--->: -->: --->: Kocaeli Maçı Fotoğrafları (İSTDER

[QUOTE=FurkaN;406770][B]Gardaş fenomen olmuşsun... Sanal alemde adın gitgide yükseliyor :)[/B][/QUOTE]

[B]furkan bunlarin hepsi yagci yaa :D banlanmamak icin iltifatlar yagdiriyorlar :D[/B]

FurkaN 01.09.2008 23:55

-->: --->: -->: --->: Kocaeli Maçı Fotoğrafları (İ

[QUOTE=SivasLady;406781][B]furkan bunlarin hepsi yagci yaa :D banlanmamak icin iltifatlar yagdiriyorlar :D[/B][/QUOTE]

[B]Sorma akıllılar yöneticilerle arayı kurmuşlar biz gibi değiller... :)[/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 14:58.