![]() |
--->: Kocaeli Maçı Fotoğrafları (İSTDER)
maça giden arkadaşlar Kocaelinin Bülent Uygun hocamıza tepkisi
oldu mu? resimden gördüğüm kadarıyla bizim tribün tam dolmamış |
[QUOTE=58 memo;406737]maça giden arkadaşlar Kocaelinin Bülent Uygun hocamıza tepkisi
oldu mu? resimden gördüğüm kadarıyla bizim tribün tam dolmamış[/QUOTE] Yok hiçbirşey olmadı bülent hocaya nedesinler... |
[B]ooo gençler kaynatmışsınız hemen :D
Evet fırsatı bulunca gençlerin kafasını şişireyim dedim, Allahtan hiçbirisi itiraz etmeden dinledi, hareket ettikten sonra hepsi bir yere yığılmış, çok mu derin konular konuştuk yahu :D :D Murat'ım seninlede birgün tanışacağız inşallah. Bırak kapalıda yemeyi, hiçbiryerde yediğimi hatırlamıyorum :D :D Hiç veren olmadı hepsi kendi yedi bana kalmadı :p :D :D Mustafa, Eyüp, Murat ve Veli; sizlerden bu güzel sözleri duymak, hepinize teşekkürler... Sizlerinde kalbi altın gibi maşallah...[/B] |
[QUOTE=GuNaY;406757][B]ooo gençler kaynatmışsınız hemen :D
Evet fırsatı bulunca gençlerin kafasını şişireyim dedim, Allahtan hiçbirisi itiraz etmeden dinledi, hareket ettikten sonra hepsi bir yere yığılmış, çok mu derin konular konuştuk yahu :D :D Murat'ım seninlede birgün tanışacağız inşallah. Bırak kapalıda yemeyi, hiçbiryerde yediğimi hatırlamıyorum :D :D Hiç veren olmadı hepsi kendi yedi bana kalmadı :p :D :D Mustafa, Eyüp, Murat ve Veli; sizlerden bu güzel sözleri duymak, hepinize teşekkürler... Sizlerinde kalbi altın gibi maşallah...[/B][/QUOTE] SİZİN GİBİ ABİLERİMİZ OLDUKÇA LAFLAR BİZİM KULAGIMIZA KÜPE GİBİ GELİYOR GERÇEKTEN MAÇTA Bİ OYANA Bİ BUYANA KOŞMAKTAN DERMAN KALMADI BİZDE... |
-->: --->: Kocaeli Maçı Fotoğrafları (İSTDER)
[QUOTE=GuNaY;406757][B]ooo gençler kaynatmışsınız hemen :D
Evet fırsatı bulunca gençlerin kafasını şişireyim dedim, Allahtan hiçbirisi itiraz etmeden dinledi, hareket ettikten sonra hepsi bir yere yığılmış, çok mu derin konular konuştuk yahu :D :D Murat'ım seninlede birgün tanışacağız inşallah. Bırak kapalıda yemeyi, hiçbiryerde yediğimi hatırlamıyorum :D :D Hiç veren olmadı hepsi kendi yedi bana kalmadı :p :D :D Mustafa, Eyüp, Murat ve Veli; sizlerden bu güzel sözleri duymak, hepinize teşekkürler... Sizlerinde kalbi altın gibi maşallah...[/B][/QUOTE] [B]Gardaş fenomen olmuşsun... Sanal alemde adın gitgide yükseliyor :)[/B] |
-->: --->: Kocaeli Maçı Fotoğrafları (İSTDER)
[QUOTE=lise!mustafa;406768]SİZİN GİBİ ABİLERİMİZ OLDUKÇA LAFLAR BİZE MASAL GİBİ GELİYOR BAKSANA BİZİM VELİ ABİ BİLE UYUMUŞ ABİ...GERÇEKTEN MAÇTA Bİ OYANA Bİ BUYANA KOŞMAKTAN DERMAN KALMADI BİZDE...[/QUOTE]
[B]Söyledikleri masal gibi geliyorsa sıkıntı var demektir... Zira o sözler size masal değil kulağınıza küpe olmalı...[/B] |
--->: -->: --->: Kocaeli Maçı Fotoğrafları (İSTDER
[QUOTE=FurkaN;406772][B]Söyledikleri masal gibi geliyorsa sıkıntı var demektir... Zira o sözler size masal değil kulağınıza küpe olmalı...[/B][/QUOTE]
ŞİMDİ OLDUMU..................... |
[B]OSMAN ABİ BİZİ SİTEDE BANLA :D[/B]
|
--->: -->: --->: Kocaeli Maçı Fotoğrafları (İSTDER
[QUOTE=FurkaN;406770][B]Gardaş fenomen olmuşsun... Sanal alemde adın gitgide yükseliyor :)[/B][/QUOTE]
[B]furkan bunlarin hepsi yagci yaa :D banlanmamak icin iltifatlar yagdiriyorlar :D[/B] |
-->: --->: -->: --->: Kocaeli Maçı Fotoğrafları (İ
[QUOTE=SivasLady;406781][B]furkan bunlarin hepsi yagci yaa :D banlanmamak icin iltifatlar yagdiriyorlar :D[/B][/QUOTE]
[B]Sorma akıllılar yöneticilerle arayı kurmuşlar biz gibi değiller... :)[/B] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 14:58. |