SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Maçlar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=10)
-   -   TSL/Konyaspor-SİVASSPOR Maçı Tahmin ve Yorumları (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=24791)

Yiğiter 17.04.2009 16:55

Cevap: TSL/Konyaspor-SİVASSPOR Maçı Tahmin ve Yoru

Yahu bırak şu kendi siteni övmeyi..
Ben orayı adım gibi biliyorum diyorum sana..:)

Bir bellemişler Antep olsun kayseri olsun,göztepe olsun ama Sivas şampiyon olsun..
Birkaç yıl önce kayseri sizi zorlarken,zirve için oynamaya çalışırken,Sivas olsun,antep olsun,Kocaeli olsun ama kayseri olmasın diyordunuz..
Şimdi de kayseri olsun,antep olsun ama Sivas olmasın diyorsunuz..
Sizin menfaatiniz neyi gerektiriyorsa o kelimeler çıkar ağzınızdan..
3 yılda kayserisporda ne değişti de o zamanalr kayseriye söverken şimdi övüyorsunuz..
Çünkü kayseri şuan sizi tehdit edebilecek bir güç değil..Hepsi bu!
Rüzgar nereye,tarafatrlık oraya!:)

Oyuncusu çirkemiş,tdsi çirkefmiş,..Pehh..
Çirkeflik kriterlerini eğer bir Trabzonsporlu belirleyecekse ben insanlıktan istifa ederim..:)

özyiğido 17.04.2009 17:11

konya 0 SİVASSPOR 2 goller herve tum,balili

58xtanerx09 17.04.2009 19:41

ben bu takımın yensin yenmesin ölümüne arkasındayım her zaman her yerde ölne kadar [COLOR="Red"][FONT="Comic Sans MS"]sivas[/FONT][/COLOR]

klong58 17.04.2009 19:44

inş kazanacağız ..............................

reis25 17.04.2009 22:16

gencler artık abartmayın önemli olan dostluk tahriklere kapılmayalım misafir takımın taraftarına karşı seviyeli davranalım bize yakışanda budur inançımız kazanmak sizlerde inanin allah yar ve yardımcımız olsun sivasspora başarılar agşıgım sana SAMPİYON SİVASSPORRRRRRRRRRRRRRR
:):):):):):):):)

baskaya60 17.04.2009 22:20

İyi olmayan bir futbolla bugün kazandık ve şampiyonluk için bir adım daha atıldı şuan önemli olan 3 puan ...Yarın ki maçta umarım konyaspor sivastan puan alır futbol bilgimce pek umudum yok konyanın gol atabileceğinden umudum yok ama 0 0 biter inşallah....

Milliyetci61 17.04.2009 22:24

Konya 2
Sivas 1 diyorum

konya yenilirse kendini ateşe atar ...

LosTie58 17.04.2009 22:26

[QUOTE=baskaya60;504240]İyi olmayan bir futbolla bugün kazandık ve şampiyonluk için bir adım daha atıldı şuan önemli olan 3 puan ...Yarın ki maçta umarım konyaspor sivastan puan alır futbol bilgimce pek umudum yok konyanın gol atabileceğinden umudum yok ama 0 0 biter inşallah....[/QUOTE]

Trabzonlusun galiba..Ama hakkaten şu Trabzonluların çelişkilerini gördükçe gülesim geliyor,senin için değilde genel olarak konuşuyorum.Adamlar haftalardır Sivas hep kötü oynuyor 3 puanı alıyor diyorlardı,bugün utanmadan futbol önemli değil 3 puan önemli diye yazmışlar.Haftalardır Sivas'ı hakemler tutuyor diyen Trabzonlular bugün ki ofsaytı,geçen hafta Song'un İbrahim'in sırtına nasıl h.. gibi çıktığını,Antep maçındaki beleş penaltıyı konuşmuyorlar.İşte çelişkiler denizinde boğulmak böyle birşey olsa gerek.Sivas'ıma da yarın başarılar..

Ulubatli58 17.04.2009 22:27

[I]trabzon sansa yendi yine gebcer net 6 gol kacirdi bune ya haftaya sivas carpacak tsyi[/I]

baskaya60 17.04.2009 22:31

[QUOTE=LosTie58;504242]Trabzonlusun galiba..Ama hakkaten şu Trabzonluların çelişkilerini gördükçe gülesim geliyor,senin için değilde genel olarak konuşuyorum.Adamlar haftalardır Sivas hep kötü oynuyor 3 puanı alıyor diyorlardı,bugün utanmadan futbol önemli değil 3 puan önemli diye yazmışlar.Haftalardır Sivas'ı hakemler tutuyor diyen Trabzonlular bugün ki ofsaytı,geçen hafta Song'un İbrahim'in sırtına nasıl h.. gibi çıktığını,Antep maçındaki beleş penaltıyı konuşmuyorlar.İşte çelişkiler denizinde boğulmak böyle birşey olsa gerek.Sivas'ıma da yarın başarılar..[/QUOTE]

Her takımda vardır kardeş böyle şeyler misal hiçbir hoca çıkıp hakem le kazandığı maçtan sonra hakem sayesinde oldu gibi bir cümle kurmaz ancak aleyhine kararlar olursa_??? Çok az karakterli kişiler hariç sen onlardansan tebrik ederim:rolleyes: bu sene kimse iyi oynamıyo 2 sene sonra kimse sivas kötü oyunla şampiyon oldu demez o müzedeki kupa konuşur...Ondan önemi yok bence ancak ilerisi için (Avrupa) iki takımda oyun olarak hoş durmuyo...

WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:03.