![]() |
Cevap: Uygun: "Düzelme yolundayız"
aynen katılıyorum kardes .anderlect macında yendik umitlendik ne oldu hiç bisi sadece 2 atak yaptık ama yendikya kendine geldi takım sandık.mac boyunca toplam 5 dk saldırıyoruz oda yarım yamalak sonra oynadık olmadı diyoruz.cok bastıran rakibi bunaltan sivas yok ki bu ersen martınlede olmaz şişir ersene 10 taneden 1 ini indirsin oda indirebilirse.serhatcana katılıyorum cok dogru soylemıssin kardes.
|
BULENT HOCA ELINDEKI MALZEMEYE GORE GECEN SEZON IYI YEMEK CIKARDIN EYVALLAH ONA BISEY DEMIOYORUZ
AMA BU SEZON NE YAPTIN?BEN O YEMEGI BEGENMEDIM DEDIN VE COPE ATTIN NE OLACAK SIMDIK O KADAR ISRAFTAN SONRA ESKI YEMEGIN TADINI VEREBILECEKMI BU MALZEMEYLE YAPTIGIN YEMEK:mad: |
ESKI YEMEGIN TADI DAMAGIMIZDA KURUMADAN, SOFRAYA YENI BIR YEMEK VE BIR O KADARDA ISRAF
|
duzeleyim derken dagilmayalimda.iyi dusun hocam nokta transferlerde akilli adimlar at yoksa ikinci lige adim atariz haberin ola
|
Bu maçta tribündeydim..Maraton A blok ta...1967 derneği yukarda idi aşağıda eski Yeniçeriler vardı..Sonra birleştiler ve daha kuvvetli tezahürat yaptılar..Bende içlerine katıldım..Maçın 30. dakikalarından sonra bulunduğum grup Takım düzgün oynamayınca gönderilen futbolcular Bilica Tum ve Syla diye tezahürat ettiler..Devre biter bitmez hem Bülent Uygun efendi hemde yönetim 3 tane kabadayı kılıklı herifi bu tribüne yolladı..Ve bu adamlar gelip tribünde tezahürat yapan bu genç arkadaşları tehdit etti gitti...Ana avratta sövdü..Ve bunun üzerine 2.Yarıda da hiçbir tezahürat yapmadı bu grup...
Yönetim ve Bülent efendi eleştirilerden çok sıkılmış olacak ki artık sataşacak yer arıyorlar...Bende diyorum ki yanlış yapıyorsunuz oturmuş takımı makine gibi işleyen takımı bozdunuz ...Tribünde herşey toz pembe olmuyor biraz eleştiri de olacak..O adamlarda tribüne bilet alıp gelen insanlar sonuçta..Siz yanlış yapmasaydınız onlarda sizi uyarmazlardı..Lütfen kendinize gelin artık..Hata yaptıgınızı kabul edin. Kimse taraftardan üstün olamaz...Sel gider Kum kalır... |
inşallah öyledir avrupa yolumuzda kötü gitsede tecrübe yapmıs olduk ligde başarılı olacağımıza inanıyorum başarılar yiğidom
|
[QUOTE=sevda58;551104][COLOR="Green"][FONT="Comic Sans MS"][B]GERÇEKLER ACIDIR!..
İşin kolayı sizin intikam saatiniz./Akrep’in yelkovanı yakalayacağı kadar mutlak./Ve gerçek./Akrep dakikası geldiğinde çekersiniz pimi./İntikam alma saatiniz geldi mi. Yaklaşık 3 yıl önce kaleme aldığım dizelerimden bir mısraydı bu. Hani Sivasspor “iner misin, çıkar mısın?” gözüyle bakılan bir takımdı, hani ligin alt sıralarından kurtulma mücadelesi veriyordu ya, o günlerde kaleme almıştım. “Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz.” demiş büyüklerimiz ne büyük bir sözmüş, şimdi daha iyi anlıyorum. Yaklaşık 6 yılda bir takımı nereden nereye getirdiğimizin hesabını, sadece vicdan sahibi yüreklere bırakıyorum. Geçmişte yüksek sesle konuşulan “Bunlar kim canım, düşerler diğerleri gibi” denilen bir takımı bugün Avrupa mücadelesinin içine koyabiliyorsak, bir şeyleri başarabildiğimizin de görülmesini istemek en doğal hakkımız olsa gerek. Hayatında sadece futbol seyrederek futbol otoritesi olan insanların, madalyonun diğer tarafını nedense görmek istememelerinin ısrarında diyecek pek bir şeyimiz olmuyor. Onun yorumunu, sahada güzellik adına bir şeyler görmek isteyen yapılan mücadeleye, dökülen alın terine saygı duyan siz değerli kamuoyuna bırakıyorum. Etle tırnak ayrılır mı birbirinden, bizim başkanla dostluğumuzun tarifini böyle yapmıştım,bu takımı nereler getirdiğimizin muhasebesi ortadayken, yalan yanlış kulaktan dolma, bilerek yada bilmeyerek yapılan haberlere sadece gülüyoruz. Bizim dostluğumuz, acıyı lokma yaparak tüketme sanatıdır. Mutluluğumuzu hediye ederiz, acımızı böleriz. Başka bir tarife gerek var mı? İşler iyi giderken çok dostunuz vardır, ya kötü başladıysanız? Önce fareler terk eder gemiyi. Duruşumuz, inancımız asla değişmez, dün neydiysem bugün de şüpheniz olmasın oyum. Lig uzun bir maraton, tabiî ki istenmeyen sonuçlar olacak, tabi ki acıyı da sevinci de tadacağız. Başka türlüsünü düşünmek eşyanın tabiatına aykırı değil mi? Sadece “ neydik, ne olduk” sorusunu sorun ve cevabını bekleyin. 34 maçlık bir toleransımız yok mu bunca şeyden sonra? Beklemek o kadar mı zor? Sevenlerimi üzmemek adına her şeye razıyım, üzersem valizimi toplar giderim. Saygılarımla. Bülent UYGUN[/B][/FONT][/COLOR] [B]HOCAM SONUNA KADAR ARKANDAYIZ, BU GUNLERI ATLATACAGIZ, SIVASSPORUMUZU YINE EL ELE ZIRVEYE CIKARACAGIZ.... [/B][/QUOTE] Bülent Hoca hala burada şımarık davranmaya devam ediyor.Yazının kısa özeti biz bu takımı 6 sene içinde nereden nereye getirdik ve hala eleştiriliyoruz kıymetimiz bilinmiyor.Anlaşılan Bülent hoca şunları hiç bilmiyor... Bülent hoca; -6 sene önce sen bu takımda hangi pozisyondaydın.Başta Mecnun Odyakmaz başkanımız olmak üzere sivasspor camiası sana sahip çıkarak seni nerelere getirdi.Sen önce bunun kıymetini bil.. -Bu taraftar 6 sene boyunca sana olağanüstü destek verdi seni destekledi.Kıymetini bil... -Senin başında olduğun takımda yaşadığımız yenilgilerde taraftar açısından takım üzerinde hiçbir baskı oluşmadı.Her zaman olumlu yönde eleştiriler oldu.(Halbuki Bülent hoce sen bir ts yi bir çalıştır bakalım.Bir maç yenil bakalım ne hale gelceksin)Kıymetini bil... Tüm bunlar artı olarak karşındayken sen ne yaptın Bülent hoca??? Bak şunları yaptın: -2 sene önce bizim şampiyonluk iddiamız sürerken bir gazeteye demeç veriyorsun."Fb nin şampiyon olmasını isterim" diyorsun. -Maç zamanları dışında ara sıra fb derneklerini ziyaret ediyorsun. -Bu takım 6 sene önce nerelerdeydi ve şimdi ne oldu diyerek kıymetinin bilinmesi ve sınırlı eleştiriler getirilmesini istiyorsun vs vs... Ne oldu sonuçta konuştuğum saçma sapan demeçlerle ve yaptığın davranışlarla ülkedeki sivasspor sempatisini olabildiğince azalttın.Ayrıca sivaslıları ve sivasporluları sana küstürdün, kırdın onları... Bülent Hoca burada herşey karşılıklı.Sen bu takıma birşeyler verdiysen bu takım sana çok şeyler verdi.Bu takımda kendini kral sanıyorsan hemen çık git.Zira bizim için değerli ve kutsal olan bu renklerdir.Kimse kendini bu renklerden daha üstün göremez... |
he he
düzelme yolundayız he..........:mad: |
Evet duzelme yolundayiz... boyle gidersek dumduz olacagiz.
|
Bu kadar olur yani. Yorumlara bak. Bizi bu hallere kim gettirdi. Biz kime ateş püskürüyoruz. Bence büyük haksızlık yapılıyor. 4 senedir yakalanan başarıyı daha 1 AY içinde oynadığımız maçlarda sildik attık. Takım şimdi iyi değil diye hep böyle mi kalacak. Peki Bülent gitse kimi getireceğiz. Tipik bir sezonda 3 antrenör değiştiren anadolu kulübü olup çıkacağız. Biraz sabırlı olalım.
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:51. |