SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Maçlar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=10)
-   -   TSL-18.Hafta/ Trabzonspor-SİVASSPOR (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=28210)

GuVeN 20.01.2010 23:44

Cevap: TSL-18.Hafta/ Trabzonspor-SİVASSPOR

[QUOTE=ataunits;600044]neyse ınsallah hakeden kazanır ama tabıkı benım gonlum trabzondan yana.bu arada kangal hamsi falan demıssınız kangal fırtına patladıgında kacacak yer arar bunuda aktarayım buradan :D[/QUOTE]

Görevi başındaki kangal fırtına falan dinlemez;)

ataunits 20.01.2010 23:48

dinlemezde tabi o toz bulutundan gozunu acıpta bakabılırse.fırtına bu ewi yerınden söküyo sizin köyde hic olmadı mı be kardesım yoksa bılmek ısıne mi gelmiyor anlamadım :D:D

atrium58 21.01.2010 00:05

Sitemize yeni üye kaydı yaptıran yiğidolara selamlarımı sunarım.. Umarım toz bulutları yolunuzu şaşırtmaz..

oNuR 21.01.2010 00:07

[B]Toz bulutları durduk yere çıkmaz,toprağın,viranenin,enkazın olduğu yerlerde görülmesi yüksektir.Taktiğini bilen o yerlerden her türlü çıkar ;)[/B]

eyupk 21.01.2010 00:16

tabiki biz yeniceğiz. sivassporuma güveniyorum.

yener_sahin 21.01.2010 00:54

Bunlar akıllarınca forumlarında makara yapıyorlar.Oysaki YENİÇERİ istediği yere istediği şekilde girer çıkar.Birileri demişki bizimkiler bunlardan dayak mı yedi.bunlar kanal d haberi de mi izlememiş o gün.İsteyenler için link paylaşabilirim.Maç günü korkularından belediyenin kermes çadırına sığınmışlardı ts liler.

Ama helal olsun bayan taraftarları şapkalarını takmış gezdiler erkeklerinde o kadar yürek yoktu :) Sabahın köründe bir tane SİVAS lının olmadığı anda erkeklik yaptıklarını sanıp tabelada fotoğraf çektirmişler. Yani devlet malı olmasa ben onlara yapacağımı bilirimde devletimizin malı dokunamıyoruz.Yoksa hatıra diye ben o tabelayı sivasa getirir gereken trabzonlulara hediye ederdim...madem o kadar erkektiniz de neden meydan da bunu yapamadınız.

Adamlar korkularından tabela önünde yatacaklarmış.Yazık yazık bizi 30 40 kişiyle mi durduracaklar acaba.;) Bir geldiler umutun kulakları düşecekti,bir geldiler sopa yediler hala inkar ediyorlar sanki video kayıtları yok gibi.Haa birinden kanlı bir trabzon atkısı almıştık.Tribünden onu salladığımda baksınlar anlarlar Yeniçeri nasıl geliyoooor nasıl gidiyor.fb yüzlerce kişi geldi biz mi gelemeyecez.Bu maçı sabırsızlıkla bekliyorum...

stutgart58 21.01.2010 02:33

Cevap: TSL-18.Hafta/ Trabzonspor-Sivasspor

[QUOTE=AnàtolìanUnion |58|;597889][B][IMG]http://img16.imageshack.us/img16/4850/1603261.jpg[/IMG][/B]

[B]Elrio ve Taider Bu maçta ilk kez hamsinin tadına bakacak.Tadı damaklarında kalacaktır inş...[/B][/QUOTE]

[B]aynen kardeşim..bu maçta şov var...elrio van herden şov...lazlar neye ugradıklarına şaşıracaklar :)[/B]

stutgart58 21.01.2010 02:47

[B]bu ma.. 1-4 biter...(el rio hat-trick ve de kamanan)[/B]

stutgart58 21.01.2010 03:01

[LIST][/LIST][B]bence bu maçtaki kadorumz böyle olrusa ilk yarıda farka bile giebilirz..

............................................akın.........................................

abdurhman...........m.sözgelmez......aubey.......................ferhat..

........................taider..................i.dağşan............................

musa.................ELRİO JOSEPH van HEERDEN.............erman...

.............................kamanan..........................................

ne derisniz...?? akının yerine petkovic....m.sözgelemzin yerine sedat....i.dağşanın yerinede s.keita olursa İDEAL 11 olur bence....[/B]

ahbey 21.01.2010 07:23

[QUOTE=ataunits;600054]dinlemezde tabi o toz bulutundan gozunu acıpta bakabılırse.fırtına bu ewi yerınden söküyo sizin köyde hic olmadı mı be kardesım yoksa bılmek ısıne mi gelmiyor anlamadım :D:D[/QUOTE]
Senin ya Kangal'dan haberin yok, ya da haberin yok..

[QUOTE]Amerikalı bir araştırmacının başlattığı proje kapsamında, Namibya’ya götürülen Kangal köpeklerinin, Afrika şartlarına alışarak sürülere saldıran karanın en hızlı hayvanı çitalara karşı gösterdiği başarı üzerine Sivas’tan Kangal köpekleri istendiği bildirildi.

...

Küçümsenemeyecek derecede zekaları, çok alıngan ve hassas bir ruh yapıları bulunduğu belirtilen Kangalların çok cesur, kuvvetli, çevik ve hızlı koşan bir hayvan olma özelliğini taşıdığı, [U]verilen görevi de canı pahasına yerine getirdiği [/U]belirtiliyor.[/QUOTE]

Galiba hamsi ile karıştırdın :)

WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:25.