![]() |
Cevap: Güzel Haberler Yakında!!!
[QUOTE=50sekiz;676791]bülent bölükbasi eskisehir de degil
adanaspor da oynuyor[/QUOTE] [B]özür dileyerek düzeltiyorum BÜLENT KOCABEY[/B] |
tv 58 de arnavut`tan bir stoper dedi.
tiran takiminda oynuyormus 2 tane tiran takimi var dinamo ve KF hangisinde oynuyor bilmiyorum o kismini tam dinleyemedim |
[QUOTE=HAYALKAFE;676786][B]evet kardeşim bu oyuncu olma ihtimali yüksek çünkü tunustan bir kulupten olduğunu öğrenemiştm ama ismi tam öğrenenmemştm ama baş harfi E idi :) gerçi tv58deki abdullah yılmaz tunuslu bir oyuncu dedi ama benim aldığm duyumlarda nijeryalı forvet[/B][/QUOTE]
[B]Galiba bu oyuncu Michael Eneramo.Bütün şartlar uyuyor .Wikipediada tunus falanda geçiyor.Ayrıca 25 yaşında dedi Abdullah yiğit Oda uyuyor.Galiba Emenikenin papucu dama atılacak :D:D:D[/B] |
Fazla birşeyler deyişeceğine pek ihtimal vermiyorum .ama inşallah hayırlı haberler alırız***
|
Bugün bir gazetede okudum ts den Zafer Yelen ve Sezer ayrılacaklarmış.Bizim için iyi olur.Fink-Zapo-Tekke-Bilica-Servet- olur olur hepsi olur
|
Ula Hayalkafe :) Sana Bir Yemek Ismarlayim Bee ,
|
Verdiğin çok değerli bilgiler için sonsuz teşekkürler kardeş.merakımızı gideriyorsun!
|
hangisi bedavaymış ondan haber verin:(:(:(:(
|
Cevap: Fink, Zapotocny ve Tekke’ye Teklif Götürüld
Fink orta sahada Kadirle birlikte dinamomouz olur.Zapo defansa çeki düzen verir.Fatih in ölüsü ikinci yarı 15 gol atar.
|
Muhsin Ertugralin Transferlerde takima hala katkisi varmimis.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:03. |