SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Futbolcular (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Michael Eneramo (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=31073)

DOGU_BEY 22.02.2011 22:21

Cevap: Michael Eneramo

[B]hemen 1-2 maçla eneramoyu yerden yere vurmayalım arkadaşlar göklere de çıkarmayalım tabi ama bu adam diğer trasferlere gööre hem en geç gelen oyuncu hem de diğerlerine göre futboldan biraz daha uzak kalan bir oyuncu. grosicki olsun rada veya navratil olsun bunlar daha hazır geldiler çünkü takımlarından banko oynuyorlardı ama eneramonun eski takımıyla yaşadığı sorunlar ve belli bi süre futboldan uzak kalması onu olumsuz etkilemiş olabilir ben bu haftaki manisa maçıyla birlikte golle tanışacağına inanıyorum ayrıca kötü bir oyuncu değil sadece en kısa zamanda form tutmaya ve golle tanışmaya ihitiyacı var ve bence bu haftadan itibaren kalitesini ortaya koyacaktır.[/B]

Örükcülü 24.02.2011 09:08

Kaliteli bir futbolcu. Biraz form düşüklüğü var ve biraz da havalı gibi geldi bana. Rıza hocaya düşen görev ona durumumuzun ne kadar kritik olduğunun bir kez daha anlatılması, biran önce form tutması için çok çalıştırılması ve özel program verilmesi ve birde golle tanışması lazım.

Golle tanışırsa arkasının geleceğini tahmin ediyorum, çünkü çok kaliteli bir futbolcu. Uzun zaman bize faydası olur. Bu hafta 2. yarı oyuna girerse gol atacağını tahmin ediyorum.

falcon58 24.02.2011 12:20

ALAYINA GİDER ALAYINA İSYAN...Enaramo senden bu hafta patlama bekliyoruz...

kangallıwert 27.02.2011 15:52

hadi olm at artik gollerini...Ayrıca yonetimedn bir istegim var adam akilli kondisyoner bulsun bu takıma...bence yıldız transferinden daha onemli

tavatir 27.02.2011 17:56

[B]Maçın sonunda ilk golünü attı ama hala zamana ihtiyacı var görünüyor bence. Son dakikalardaki gibi oynasa hep. [/B]

münihli_58 27.02.2011 18:16

Yavas Yavas isiniyor...Ilk defa 90 Dakika oynadi ve Ilk Golüde geldi...:)

sivaslımuho 27.02.2011 18:44

ilk golunu attı ınsallah gerısı gelır :D

eyupkocak 27.02.2011 18:47

eneramo bugün iyi oynadı gerçekten bişeyler yapabilecek bi oyuncu ama çabuk yıkılıyor :)

DoomsDay58 27.02.2011 19:00

Gol beklediğim isimlerden di ve attı Helal olsun sana Eneramo İnşallah devamını getirirsin.

ZiDaNe58 27.02.2011 19:03

eneramo bugun çok faydalıydı golden sonraki attıgı taklalar görülmeye değerdi :)topu kontrolü felan hepsi en üst düzeydeydi attıgı gol ise herkesi kendine hayran bıraktı..Sivassporumuz ve eneramo seytanın bacagını kırmayı başardılar eneramonun gollerine devam edeceğini bekliyorum kendisine güveni gelmiştir artık..

WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:22.