SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Maçlar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=10)
-   -   Sivasspor-Trabzonspor maçı tahmin ve yorumlarınız (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=31207)

ölümüne61 07.02.2011 13:31

Cevap: Sivasspor-Trabzonspor maçı tahmin ve yoruml

Rahmet tabiki kar yağdırana binlerce şükürler olsun ama maçlarda sıkıntı çıkarıyor :)

karşıyakalı 07.02.2011 13:31

HAMSİLERİ KIZARTMAK İÇİN BUNDAN GÜZEL FIRSAT OLAMAZ .GÖBEKTEKİ 2 ADAMLARI CEZALI EGEMEN SAKAT .TAKIM OLARAK MORELLERİ BOZULMUŞ DAGILMAK ÜZERELER.VE KAZANMAK ZORUNDALAR AKSİ HALDE LİBİ 5.FALAN BİTİREBİLİRLER.DELİ GİBİ ÜZERİMİZE GELECEKLER AMA ARKALARI AÇIK BUNU ÇOK İYİ DEGERLENDİRİP HAMSİYİ TAVAYA ATMALIYIZ.İLK YARIDA GOL YEMEDEN GOL ATARASK 2.YARI AKILLI BİR OYUNLA FARKA BİLE GİDEBİLİRİZ.AMA HAKEMİ UNUTMAMAK LAZIM.YÖNETİM BU HAFTA FEDERASYONU YOL ETMELİ VE HERKESİN BEYNİNİ YIKAMALI SİVASA YAPILAN HAKEM LERİN KASITLI HATALARI NEDENİYLE.HERŞEYE RAGMEN 3 PUAN BİZİM İÇİNDE YÜKSELİŞİN BAŞLANGIÇI OLABİLİR.ARTIK TOP YÖNETİM VE FUTBOLCULARDA TABİ TARAFTARIDA UNUTMAMAK LAZIM

SivasZara585858 07.02.2011 13:32

[QUOTE=ölümüne61;690477]Yok hocam sadece maçı konuşmak için geldim.Ortalığı karıştırmak ya da başka bir şey için değil.

Sahayı merak ettim inşallah karlı olmaz yoksa bir maç daha bizim için olumsuz biter.

Karsız olursa daha güzel futbol olabilir diye düşünüyorum.[/QUOTE]

Sahanın karlı olması bizide etkiliyor artık sizin forumda kar filan olursa onlar etkilenmiyor tarzı yorumlar yapılıyor merak etmeyin bizde etkileniyoruz antalya bile karlı zeminde bizden daha iyi oynadı gerisini sen düşün zaten senin konuşmandan ortalığı karıştırmak gibi bir amaç gütmediğin anlaşılıyor futbol dostluk kardeşliktir iyi niyetli ol başımızın üstünde yerin var ;)

ayna26 07.02.2011 13:32

HAfta sonu Bursa maçındaki futbolu ile alkış alan ancak bu futbolun meyvesini hakem hataları ve bireysel hata ile alamayan Sivas Spor ile ligin ilk yarısında flaş futbol oynayarak ligin zirvsine kurulan ve ikinci yarı da form düşüklüğü gösteren Trabzonsporun oynayacakları futbol sanırım Sivası bir adım önde çıkaracak.Kendi evind eoynama avantajının yanında Sivasda ikinci yarıda futbolunda bariz düzelme var, TS de ise düşme var, sonuca eğer hakem hataları eklenmezse sonuç bizim lehimize olacak ve bu skor bizi ilerleyen haftalarda patlama yapmaya neden olacak.Skor 2-1 Sivas lehine diyorum.Hayırlı olur inşaallah.Taraftar olarak stadı doldurmak yetmiyor, statta takım lehine teazhürat yapmalı ve hem rakibi hem de rakibimiz haline getirilen hakem üzerinde psikolojik baskı kurmalıyız.

ölümüne61 07.02.2011 13:34

[QUOTE=SivasZara585858;690483]Sahanın karlı olması bizide etkiliyor artık sizin forumda kar filan olursa onlar etkilenmiyor tarzı yorumlar yapılıyor merak etmeyin bizde etkileniyoruz antalya bile karlı zeminde bizden daha iyi oynadı gerisini sen düşün zaten senin konuşmandan ortalığı karıştırmak gibi bir amaç gütmediğin anlaşılıyor futbol dostluk kardeşliktir iyi niyetli ol başımızın üstünde yerin var ;)[/QUOTE]

Olan olmuş hocam artık geçmişi düzeltemeyiz.

Ama gelecek için birbirimize kin gütmenin anlamı yok. Anadolu takımlarını seviyorum. Bazılar içlerinde şımarsalarda seviyorum. İstanbul takımı şampiyon olacağına anadolu takımı şampiyon olsun.Hangisi olursa olsun.

Yiğiter 07.02.2011 13:35

[QUOTE=ölümüne61;690480]Rahmet tabiki kar yağdırana binlerce şükürler olsun ama maçlarda sıkıntı çıkarıyor :)[/QUOTE]

Antalya maçı [B]esnasında[/B] kar yağışı yoğun olduğu için alttan ısıtma işe yaramadı.Maç esnasında kar olmazsa statta güzel bir zemin olacak..

SivasZara585858 07.02.2011 13:37

Trabzonlu gardaşım sana bir şey söyliyimmi sizin taraftar forumu yöneticileriniz bizi konuşturmadan kapı dışarı ediyor lütfen şu sivas düşmanlığını bırakın yazık ediyorsunuz biz misafirperverliğimizi gösteriyoruz iyi niyetle yaklaşıyoruz yemediğimiz küfür kalmıyor 3 kere üye oldum dostluk mesajları verdim 2 dk sürmedi kapı dışarı neden Sivaslıyım çok yazık kardeşim çok kendinizi en büyük zannediyonuz sizle maç yaptığımızda merak ediyorum sizin yorumlarınızı bakıyorum hep küfür hep küfür ARTIK SON VERİN !

ölümüne61 07.02.2011 13:40

[QUOTE=SivasZara585858;690487]Trabzonlu gardaşım sana bir şey söyliyimmi sizin taraftar forumu yöneticileriniz bizi konuşturmadan kapı dışarı ediyor lütfen şu sivas düşmanlığını bırakın yazık ediyorsunuz biz misafirperverliğimizi gösteriyoruz iyi niyetle yaklaşıyoruz yemediğimiz küfür kalmıyor 3 kere üye oldum dostluk mesajları verdim 2 dk sürmedi kapı dışarı neden Sivaslıyım çok yazık kardeşim çok kendinizi en büyük zannediyonuz sizle maç yaptığımızda merak ediyorum sizin yorumlarınızı bakıyorum hep küfür hep küfür ARTIK SON VERİN ![/QUOTE]

Hocam çok iyi hatırlıyorum Sivassporlu bir arkadaş vardı bizim forumda uzun zamanlar yazdı yorumlarda bulundu en son bir hakaret ortamı oluştu ligin ilk yarısındaki maçtan sonra , daha sonra banladılar. Kimseye ceza kesmiyorlar bizim forumda sadece istanbul takımını tutanlar giremez o kadar.

Ben burayı karıştırmaya gelmedim zaman zaman TS-Sivasspor maçları olduğunda girer yorumları okur yorum yapar maç bitince de giderim.

Sizde buyurun gelin forumlarımıza. Kimse size hakaret etmez ama her insan bir değil olabiliryor arada.

:cool: 07.02.2011 13:43

Adam germeye gelmedim diyor biz hala bakalım alacaklar mı diyoruz.:)Kendi kendimize geriliyoruz burda.
Oturun oturduğunuz yerde yaw.Bizim dosta ihtiyacımız yok.Gerek duymuyorum başka takımlara dostluk mesajı vermeye.

bykaram 07.02.2011 13:44

şimdi arkadaslar zıya korcan ve grosıckı mıllı takıma cagırılmıs bu oyuncular trabzon macında oynamayacak mı bılgısı olan varsa solesın lutfen

WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:23.