![]() |
Cevap: Yine Fırat Aydınus
[QUOTE=PETKOVİC;698325]Bence anetpi aşagı cekmek için atadılar bizim işimize gelecek görürsünüz[/QUOTE]
[B]İbretlik tespit[/B] |
Mehmet Nas Çok İyi Sağ Bek Oynar
[B]Arkadaşlar bu hafta Antep maçında sanıyorum sağ bek sorunumuz var.
Abdurrahman'dan sonra Uğur da sakatlanınca Manisa maçının son dakikalarında Hayrettin oynamıştı. Gerçekten güzel de oynadı Hayrettin. Ne zaman görev verilirse elinden geleni yapıyor. Yalnız benim düşünceme göre bu hafta Mehmet Nas sağ bekte denenebilir. Hatırlarsanız Gençlerbirliği'nde oynarken sağ bekte çok kaliteli maçlar çıkarıyordu Mehmet Nas. Orta sahada da Keita oynayabilir bu hafta. [/B] |
Cevap: Mehmet Nas Çok İyi Sağ Bek Oynar
Olabilir Mehmet Nas'in yerine Sandro'nun oynamasini isterim..
|
mendonça antalya maçında süratli bir futbolcu oldugunu bilekleri sağlam oldugunu 10 cantim karda gösterdi bence guzel bir ortasaha inşallah mehmet yıldız yıne yedek olur da bol ca gol atarız..
|
arkadaşlar murat sakat veya cezalı değilse o da oynayabilir
|
forvertte de kamanan ve enaromo ikilisi süper olur...
|
bu adamın bize verimesi şunu gösteryor tff biz takmıyor.ya da bu adam haklı görülüyor.
ama yinede bu adamın derdi fener.antebin fenerle bir rekabeti yok.feneri rakipsiz bırakmak istemiyor.malum beşiktaşlı olması onda biliçaltı tepkisi oluşturuyor. sivas antipatisi olduğunuda düşünüyorum. |
[QUOTE=PETKOVİC;698325]Bence anetpi aşagı cekmek için atadılar bizim işimize gelecek görürsünüz[/QUOTE]
bende birazcik aciklik getirim :)cunki bu adam taraf tutmasini iyi beceriyor kivirmasini iyi biliyor adam maymunlugun tam ustasi olmus ben ne antepi nede bizi taraf tutsun derim kimsenin hakki yenmesin sende haklisin petkovic |
[QUOTE=S.s.Yigido;698323][IMG]http://www.itusozluk.com/img.php/bcd9022e46b466e74686bf07a79fedff29974/f%C4%B1rat+ayd%C4%B1nus[/IMG]
Gaziantepspor - Sivasspor maçının hakemleri FIRAT AYDINUS, TARIK ONGUN, ALİ SAYGIN ÖGEL ve ALİ PALABIYIK olarak açıklandı. Hatırladığımız gibi Fırat Aydınus Bursaspor maçında berbat bir maç yönetmişti, bi Bursaspor forması giymediği kalmıştı. Gaziantepspor maçında yine Fırat Aydınus görevlendirildi.[/QUOTE] Bu hakem [B]''MEYMELETSİZ''[/B] |
Cevap: Gaziantep - Sivasspor maçı tahmin ve yoruml
gs-antep maçı gösterdi ki antep karşında takım peri yapacaksın.takım savunması yapacaksın.
gerisi mi kamil okları saplar... |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:19. |