SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Gençlerbirliği 7-1 Sivasspor (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=34677)

SenSetik 12.08.2012 11:20

Cevap: Gençlerbirliği 7-1 Sivasspor

sadece iki kelime söylemek istiyorum: Yazıklar Olsun !!!!

savaş2 12.08.2012 11:29

[QUOTE=ahmet ali;800665]Arkadaşlar bu rezilliği hazırlık maçı bile olsa yaşanan bu felaketi normalmiş gibi gösretenlere ,önemli değil diyenlere şaşıyorum... hala bu takımın çok zayıf olduğunu anlamayanlar için kaç tane 7 gol yiyeceğimiz maç gerekiyor??..başından beri söylüyoruz.. kalecilerimiz berbat,defans her maçta gol yedi hala aynı defans....ve başarısız Rıza Çalımbay hala bu takımın başında......
Uyarıyorum ilk 6 7 maçta bu tür yeni sonuçlar alınabilir..hala firsatımız var... çok acele iyi bir kaleci en az 3 defqans elemanu gerekiyor..aksi takdirde pek yakında hepimiz ağlayacağız haberiniz olsun..Pollanya'cılık oynamaktan vazgeçin gerçekleri görün..[/QUOTE]

***kalecinin yapacağı bir şey yoktu bu macda ,adamlar tüm golleri karşi kariya kaldılar. gerçekten doğru söylüyorsun koca memlekette defansa 2 adam bulamadılar.şunuda son kez belirtiyorum cok kaliteli oyuncularımız vardır. enaramu ve diğer cek golcuyla dahada güclenecegiz...AMA NE ACI Kİ AŞÇI YOK...

şamatacılar 12.08.2012 12:22

Erdal Sarılar bu skora da gülebildi mi acaba??????:mad:

bu yönetim bu takımdan uzaklaştırılmalı.

gençlerden 7 yersek kasımpaşa galatasaray gıbı mukemmel kadrosu olanlar bızı parçalar. o maçlara çıkmayalım

mnt3 12.08.2012 15:58

Bu bir hazırlık maçı sonuçta,bu kadar olumsuz eleştiriye gerek yok.1kişi olumsuz yorum yaptı diye herkes felaket tellalılığı yapıyor.Geçen sezon hakem hataları olmasa bu takım uefa avrupa ligine katılacaktı.Futbol federasyonu ve hakemler için de bu kadar eleştiri yaptınız mı?Öncelşkle şu anda satılmış olan kombine bilet sayısına bakın.Bu takım ligi ilk sekiz içinde bitirmezse de bu yazdığım üzerinden bana cevap verin.Rıza Çalımbay dışında başka kim olsa geçen sezon takımı bırakır giderdi.Başkan hapiste,hakemler her maçta hakkımızı gaspettiler.Bunları görüp bu takıma ve Rıza Çalımbay a sahip çıkalım.

mzahidsahin 12.08.2012 16:46

yürüyün gidin altı üstü bi hazırlık maçı

34orhan58 12.08.2012 16:50

bu ne arkadaş kaç kişi oynadfık topu biz, onlar 22 kişiydi heralde

existence 12.08.2012 17:11

Çokta karamsar olmayalım arkadaşlar. geçen senede lig başladığında aynı yorumları yapmıştık. Bir musubet 1000 nasihatten iyidir. eskaza yensek dahamı iyi olurdu. ben çok sevindim farklı yenildiğimize. Çeki düzen verirler hiç değilse.

MTS 12.08.2012 17:22

Hazırlık maçı diye bu kadar kötü mü oynanır ? demekki eksik bir şeyler var ve yönetim 3 maymunu oynamaya devam ediyor !

Ricardo Pedriel 12.08.2012 18:00

[QUOTE=şamatacılar;800678]Erdal Sarılar bu skora da gülebildi mi acaba??????:mad:

bu yönetim bu takımdan uzaklaştırılmalı.

gençlerden 7 yersek kasımpaşa galatasaray gıbı mukemmel kadrosu olanlar bızı parçalar. o maçlara çıkmayalım[/QUOTE]

gençlerbirliği gidip tek başına barçalayan lekiçi aldı

ressam58 12.08.2012 20:30

Hedefsiz amaçsız taraftarlar....Umursuz Şuursuz yaşayan insanlar haline geldiğimizin herkes farkında.Daha ağır konuşurdum fakat burda yayınlanmaz belki.Bu şehre YAZIK....Akşamdan sabaha kuaförde karı gibi saç yapıp diken kotu kıçından düşen ağzı küfürlü GENÇLİK.....BU mu YİĞİDO BU MU??? İstasyon caddesinde it dolaştıran Kız kardeşi varken başkasına laf atan hatta şahitim karşı kaldırıma bağıran GENÇLİK!!! BUmu YİĞİDOLUK!!! TV napsın böyle şehri Sizin gibi Fener Galatasaray forması geçirip kendini inkar eden SİVAS!! Bu mu YİĞİDOLUK!!!! Yapacak bişey yok Ben ve biz sizden değiliz BİZ GERÇEK YİĞİDOYUZ!!! -40 ta maçtayız +40 da maçtayız Hem sırtımızda SİVASSPOR forması var hemde kalbimizde TEK SİVASSPOR!!!!!!

WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:01.