![]() |
Cevap: GALATASARAYIN YENİ SOL BEKİ ERMAN
[QUOTE=babapiton;868645]Bize ne........[/QUOTE]
aynen katılıyorum bize ne arkadaş biz kendi takımımıza bakalım |
Cevap: GS Erman'ı Bitirdi
[B]Erman Kılıç'ın Galatasaray kariyeri ; 20 dakika , 1 Kupa. :)[/B]
|
oyuna girdi ve bence hatasız oynadı
|
Ya anlamak elde degil yok cok iiyiligi oldu yok cok superdi....vir t zirt kardesim sivasspoumuzun one ne kotulugu olduu???? onun bize oldu para kazandirmadan gitmesi biz onu az paraya almadikki gecen sene kisin biliomus terim efendi aramis sakin bi yere gitme demis bunu bilen oyuncu kulubune para kazandirmadan gidiyorsa sadece bize bye bye demek duser bide 58 formayi giyecekti ii giydi gorduk kim olur sa olsun sivassporumuza nankorluk yapan yaptigi bulur daha bu ermanin ii gunleri 10 dk oynamak o dk yida aricak bye bye erman...
|
[B]Hiç biri bir Bilica olamadı.
Yok 58 numaralı forma giyecekmiş, Yok Sivası çok seviyormuş, unutamazmış, Hep hikaye, hep laf... Takımını seven adam para kazandırmadan gitmez. Bilica'nın kramponu olamazsınız siz.[/B] |
[B]Erman bizde oynarken tüm duran topların başına geçerdi akşamki maçta duran toplara yaklaştırmadılar bile.:)[/B]
|
[B][QUOTE=Salim58;870943][B]Erman bizde oynarken tüm duran topların başına geçerdi akşamki maçta duran toplara yaklaştırmadılar bile.:)[/B][/QUOTE]
akşam maça biraz baktım özellikle erman girince biraz izleyyeim dedim...dediğin gibi abi duran toplara yaklaştırmadılar bile..hatta ilk topları erman daha rahat alacakken o havalı sneijder, selçuk, melo hiç ermana fırsat bile vermediler...biraz da ermanın bu dışlanmış, 2.planda bırakılmış durumuna üzüldüm...[/B] |
[QUOTE=DOGU_BEY;870947][B]
akşam maça biraz baktım özellikle erman girince biraz izleyyeim dedim...dediğin gibi abi duran toplara yaklaştırmadılar bile..hatta ilk topları erman daha rahat alacakken o havalı sneijder, selçuk, melo hiç ermana fırsat bile vermediler...biraz da ermanın bu dışlanmış, 2.planda bırakılmış durumuna üzüldüm...[/B][/QUOTE] Masum anadolu cocugu muamelesi gördü ;) Gidersen IT takimina olursun iste böyle! |
ben şunu merak ediyorum
IT takımında 2. Plana atılan sahada kaybolan erman milli takıma çağırılacak mı Çağırılacak ise ne zaman Emin olun kayıpları oynarken bile çağıracaklar Bu zihniyet devam ettikten sonra |
Ya arkadaslar biraz gercekci olalim bizim kulubumuz bizim icin buyuktur ancak herkes icinde bu boyle olacak diye bir sey yok profosyonel bi futbolcu sozlesmesi bittiginde istedigi yere gider bize dusense gittigi yerde basarili olmasini istemektir cunku bizim ona onun da bize hakki gecmistir. Erman bizde iyi maclar oynamistir guzel goller atmistir ha parasinida almistir. Hakki olanin hakkini vermek lazim ki ilahi adalet yerini bulup baska yerlerden cikmasin
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 14:08. |