![]() |
Cevap: Transfer 2014-2015 sezonu
Genc ve dinamik oyuncular aranmalı Sivas carlos ile sürekli atak düsünen bir takım haline geldi.
Defansa seri dönebilen oyucular gerek. Kaleci sart. Kaleci olmazsa olmazımız, Süperlig tecrübesi olan oyuncuların tercih edilmesi gerekir Bank Asya falan filan bakılmamalı oyuncular bank asyada cok ii oynasada süperligde aynı basarıyı uyumu saglayamıyor. Herseyin En Hayırlısı Olur İnş. |
[B]Gs li eski oyuncu elano ve babtista ile büyük ölçüde anlaşılmış.[/B]
|
[QUOTE=kadir00058;911048]Abi yüzde 45% ne demek ya böyle bi anlasmayi yönetim nasil kabul edebilir. Da costanin nasil iyi bir oyuncu oldugunu hepimiz gördük sahit olduk yanliz biz ne zaman ögrenecegiz oyuncularmizdan para kazanmayi.Suanda 4 Mio satsak bile 2mio aldigimiz varsayarsak hic bir kar edemiyoruz futbolcudan sadece 1 sene istafade edebildik oyunundan. Yönetimde transfer islerini scoutla beraber cok düzgün organize edecek birileri lazom yoksa ne borcumuz olur nede karimiz böylelike bonservisiz oyuncular alinir sürekli.[/QUOTE]
o sekilde düsünmek yanlıs olur neden dersen avrupa basarısı o futbolculr sayesinde oldu avrupada basarılı olursak ii bir gelir olur klüp icin. |
[QUOTE=58MySouL;911261][B]Gs li eski oyuncu elano ve babtista ile büyük ölçüde anlaşılmış.[/B][/QUOTE]
Kaynağınız neresi? Kişi mi yayın organı mı? |
[QUOTE=oguzhan_1616;911264]Kaynağınız neresi? Kişi mi yayın organı mı?[/QUOTE]
lig tv de söylediler.2.5 milyon euro para ayırmıs roberto carlos başkanda tamam demiş.uefa dan cıkan habere göre netlık kazanacak.ligtv de soylenenler bu sekıl.gündüzde bir spor gazetesinde iddia edilmişti aynı konu gazete diye önemsemedim.ama lig tv de de söylenince bıraz daha ınandırıcı buldum. |
Lamine Diarra da gelse Baptista ile süper ikili tamamdır
|
besiktaştan muhammed demirciyi neden düşünmüyo bu yönetim?
|
05/06/2014 tarihi gelsede artık bizler ona göre transferlerde önümüze bakalım millet çatır çatır transfer yapıyor bizler ise şu illet iş ile uğraşıyoruz hakkımızda hayırlısı olur inş..
Ama babtista ve elano transferi olur ise o zaman takım baya iş yapar gibi geliyor bana |
[url]http://www.milliyet.com.tr/carlos-krasic-i-istiyor--fenerbahce-sivasspor-1892336-skorerhaber/[/url]
Carlos Krasici istiyormuş |
31 yaş üstü adam almayalım bu yıl Avrupa da olursak takım çok yıpranacak sakatlık artacak bunları kaldıracak güçlü ve devamlılığı olan topçu alalım
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 10:41. |