![]() |
--->: DERNEĞİMİZE ÜYE KAYITLARIMIZ DEVAM EDİYOR
verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim
mecidiyeköydeki yeni yerin açlışında inşallah bende kayıt olmak istiyorum |
SIVASLI olunmaz kocum SIVASLI doglur
|
--------------------------------------------------------------------------------
Bende üye olmak isterdim ama yaşım tutmuyo yaşları tutan abileri üye olmaya davet ediyorum kırmızıııııııııııııııııııııııı ıııııııııııııııııııııııııııııı ıııııııııııııııııııı beyaaaaaaaaaaaaaaazzzzzzzzzzzz zzzzz şampiyoooooooooooooooooooooooo oon SİVAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAASSSSSSSSS SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS SSSSSSS |
[QUOTE=KIRAC_58;267455]verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim
mecidiyeköydeki yeni yerin açlışında inşallah bende kayıt olmak istiyorum[/QUOTE] İnşallah, Şuanda,yukarıda verilen telefon nosu ile irtibat halinde,irtibat adrsimiz size verilir veya bilahare yeni büromuzda üye işlemi yaparsınız. |
-->: DERNEĞİMİZE ÜYE KAYITLARIMIZ DEVAM EDİYOR
İstanbuldaki yiğidoları taraftar derneğimize üye olmaya davet ediyorum birlik ve beraberlik içinde sivassporumuzu layık olduğu yerlere getirelim bunun içinde sizlerinde yardımlarınızla el ele vererek derneğimize sahip cıkalım
|
bende derneğinize üye olmak isterdim ama ben didimde kalıyorum.burada sivaslılar derneği var ama hiçbir faaliyet yok....
|
üye olmak icin nerde nasıl ne gerekiyor bilgi verirseniz sevinirim hep destek tam destek parolamız
|
yarın mecidiyeköyde ki yerin açılışı hakkında bilgisi olan varmı acaba kaça kadar açık olacaklar ve yer nerde
başkanım nerelerdesiniz bizi bilgi verin de akın edelim oralara :) |
lütfen derneğimize üye olarak katkıda bulunalım
|
MUSTAFA SÖNMEZ'Lİ DERNEK GEREKİYOR.
ANLAŞILMIŞTIR. |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:14. |