![]() |
--->: BİR DEMET ŞİİR...
[B]Kör Misali
Anılarım kayboluyor Sanki fotoğrafların üzerindeki Kişilerde birer birer yok oluyor Kör misali Hatıralarda alay edercesine bize inat yapıyor Mazimi hatırlayamıyorum Hiç sevmedim mi ben? Yada hiç ağlamadım mı? Neden böyle Neden her geçen gün Hepimizden birer parça alıyor Ve bir daha geri vermiyor Yaşlanıyoruz işte Belki saçlarımız ağarmadı Gözlerimiz bozulmadı Belki de daha dede,nine olamadık ama Yüreğimizin yaşlandığı kesin Kaç sevda gördü kim bilir Kim bilir ne türlü acılara dayandı Sanırım artık tükendi Fotoğrafların üzerindeki kişiler birer birer kayboluyor Ve ben kör misali her gün o fotoğrafa bakıyorum Ama hiç bir şey görmüyorum [/B] |
[B]Solacak Bir Gün
Yükseklerde durup mağrurlanma hiç, Güzelliğin kalmaz, solacak bir gün. Bilmez Adem oğlu, bu dünya bir hiç, Senin de gül yüzün solacak bir gün. Ay-yıldız parlar mı, güneş olmasa? Yağmurlar yağar mı, bulut olmasa? Gül, sümbül açar mı, toprak olmasa? Senin de gül yüzün solacak bir gün. Gördün mü gidip de geriye gelen? Sevip, sevilmemiş bir yüzü gülen? Görmedim bu derde bir çare bilen, Senin de gül yüzün solacak bir gün. Sözlerim boş değil, kulak veresin Servete, varlığa vicdan diyesin Engin i yok sayıp hor görmeyesin Senin de gül yüzün solacak bir gün.[/B] |
[B]
İsminizin Anlamı Eğlence İletişim Etkin siirkolik: 52 Ağustos Çıkmazı Beni koyup koyup gitme, n'olursun Durdugun yerde dur Kendini martilarla bir tutma Senin kanatlarin yok Dusersin yorulursun Beni koyup koyup gitme, n'olursun Bir deniz kiyisinda otur Gemiler sensiz gitsin birak Herkes gibi yasasana sen Isine gucune baksana Evlenirsin, cocugun olur Beni koyup koyup gitme, [/B] |
Sivas sivas
canım yanmış, özüm yanmış, saz yanmış... bir kara bulut,sivas üstünde.. agıt yanmış, türkü yanmış, dost yanmış.. bir yarım kalmış sivas ilinde.. isyandır sesim, çıglıktır. asidir yürek, yangın yeridir. alev alev yanar. hele temmuzda, hele temmuzda, dahada artar.. bir başka dertli söylenir türkü, bir başka çalar saz, otuzyedi can söyler agıt'ı milyonlar aglar.. sivas! ! sivas! ! ! canımı alan içimi yakan sana söylüyorum duyuyormusun! ! ! ! |
çok güzel şiirler ellerinize sağlık...;)...
|
cok güzel siirler, paylasim icin cok sagolun.
|
[B]Güzel Şiirler[/B]
________::::::::::::::: |
En yakın deniz kenarına atıyorum kendimi
Her dalga halime üzgün.. Her dudakta bana tebessüm.. ne vardı diyorum 'ah' ne vardı Şu kaldırımda resmin olsaydı... Eğilip öperken ben Görenler, varsın dileniyorum sansaydı... |
Hiç kalbin ağrıdı mı sebepsizce,
Hiç için titredi mi sıcak yaz geceleri, Dolunaya baktığında hissettin mi hiç Yapayalnız derin bir karanlıkta olduğunu, Ve acı bir şekilde farkına vardın mı, Kalabalık içinde sessizce dolaştığını… |
Düşündüğün şeyi bilmeden uzaklara takılır gözlerin;
Ellerin bilmediğin elleri tutar sanki, Tuttuğun el sana huzur verir de; Sen o huzurla bir türlü rahatlayamazsın… |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:39. |