![]() |
Cevap: Transferde son durum
KASIMPAŞA 2 futbolcuyla yollarını ayırdı
[url]http://www.fanatik.com.tr/kasimpasada-2-oyuncunun-sozlesmesi-feshedildi_3_Detail_283_289626.htm[/url] |
yılbasından once toto tamuz menajeri ıstanbul da mecnun baskanla gorusmusler toto tamuz ıcın kulubu 600 bin euro futbolcuda 300 bin euro ıstemıs bu transfer ıcın eskı futbolcumuz balılı de devreye gırmıs faslı futbolcunun kulubu bonservıs ıcın ılk ıstedıgı rakamı artırmıs kujovıc ı sivasspor bonservısıyle almak ısterken kayseri kıralık vermek ıstıyormus yonetim sezon sonunda bellı bı para karsılıgı transfer etmek ıcın opsıyon koydurmak ısıtıyormus umıt kurt 350 bın lıra bonservıs bedelıyle transfer edılmıs samsundakı hakan ıcınde sabanla takas teklıf edılmıs
|
toto tamuz oleyyyyyyyyy
|
Mersin Idman Yurdu Eskişehirspor'un futbolcusu Burhan Eşer ile anlaştı
|
doğu beyi ben 2009 dan beri takip ediyorum adam hiçte yalan yanlış haber vermediğini görmedim sadece duyumlarda biraz yanıdlı o kadarda olacak yani bn buraya üye olmamadanda takip ediyordum kendisini doğu bey nick kullanmıyordu başka nick kullanıyordu sanırsam ... Ayrıca doğu beyin ne çıkarı olacak adam bize yardımcı olmaya çalışıyor teşşekkür edeceğimiz yerde sürekli laf sokuyorsunuz HELAL OLSUN DOĞU BEY sen bu sitede olmazsa olmazımızsın ...
|
Toto yu alın yeter ha gayret
|
[B]Son dakika .. Burhan Sivasspor ile anlaştı .
[/B] Kulüpten alınan bilgiye göre Sivas, Antalya, İstanbul Büyükşehir ve Mersin idman Yurdu’nun peşinden koştuğu orta saha oyuncusu kiralık olarak Sivasspor’a verildi. Eşer’in Sivasspor ile anlaştığını Eskişehirspor Genel Menajeri Zafer Tüzün açıkladı... |
[QUOTE=ddolphiner;824946][B]Son dakika .. Burhan Sivasspor ile anlaştı .
[/B] Kulüpten alınan bilgiye göre Sivas, Antalya, İstanbul Büyükşehir ve Mersin idman Yurdu’nun peşinden koştuğu orta saha oyuncusu kiralık olarak Sivasspor’a verildi. Eşer’in Sivasspor ile anlaştığını Eskişehirspor Genel Menajeri Zafer Tüzün açıkladı...[/QUOTE] kuyovic kiralık...burhan eşer kiralık....özgür çek kiralık......o kirlaık bu kiralık....böyle bi saçmalık yok ya...kirlaık adamdan ne bekliycekin ki arkadaş..adam topa kofasını sokmaya çekinir..herşeyini vermez...aidiyet hissetmez...bu hiç mantıklı gelmiyor bana..para yok diyorlar...arkadaş YAYINCI KURULUŞTAN okadar para geliyor..stattan para geliyor....nereye gidiyor bu paralar...yöneticilerin cebine mi ?????!!!!!!!!!!!!! |
[QUOTE=atomkarınca;824948]kuyovic kiralık...burhan eşer kiralık....özgür çek kiralık......o kirlaık bu kiralık....böyle bi saçmalık yok ya...kirlaık adamdan ne bekliycekin ki arkadaş..adam topa kofasını sokmaya çekinir..herşeyini vermez...aidiyet hissetmez...bu hiç mantıklı gelmiyor bana..para yok diyorlar...arkadaş YAYINCI KURULUŞTAN okadar para geliyor..stattan para geliyor....nereye gidiyor bu paralar...yöneticilerin cebine mi ?????!!!!!!!!!!!!![/QUOTE]
Nankörlük etme bu kulübün masrafı nekadar biliyonmu stattan para geliyormuş staddan gelen para stadın giderlerini karşılıyormu acaba takım on gün kampta bu ongünlük masrafını bi yazsana klavye başında salla ya tutarsa.;) Takımın bi deplasman masrafı kaçpara desem bilmezsin sonrada bu paralar nerede der boş boş konuşursun. |
Beyler kırıcı olmayalım. Yönetim elinden geleni yapıyor.ALLAH emeği geçen herkesten razı olsun
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:34. |