SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   4 Eylül Stadyumu / Sivasspor Tesisler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=35)
-   -   4 Eylül Stadında Tel Örgü istemiyoruz (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=1060)

Yiğiter 20.09.2006 18:34

-->: 4 Eylül Stadında Tel Örgü istemiyoruz

BENCE DAHA ERKEN ÖRGÜLERİ KALDIRMAK İÇİN

Ensar 20.09.2006 20:03

BU konuyu baslatan arkadasimi kutluyorum cok güzel bir konu bundan güzel bir sey olamaz düsüne biliyormusunuz Türkiye Liglerinde Sivasda tel yok diye gazetelerin Spor sayfalarinda yazarlar medeni Sporsever Sivas,in Seyircilerini teprik ediyoruz diye Büyük basliklari GÖRMEK SIVASI MUTLU EDER

tuzlugollu 20.09.2006 20:11

--->: 4 Eylül Stadında Tel Örgü istemiyoruz

GUZEL DUSUNCE AMA DAHA BUNDAN BIR KAC HAFTA ONCESINDE SAHAYA GIREN TARAFTAR YUZUNDEN HEM SAHAMIZDA OYNAYAMADIK VEDE BELKIDE UC PUANDAN OLADUK SAKARYAYA YENILEREK

ONUN ICIN BENCE BOYLE TEL ORGU FALAN GIBI SEYLERE DAHA COK ZAMAN VAR ONCELIKLE LIGDE KALICI BIR TAKIM OLMAMIZ YOLUNDA CALISMALAR YAPILMALI

GERCEKTE SUKI SIVASLILAR OLARAK TEZ GAZA GELEN BIR MILLETIZ ONUN ICIN BOSVERIN TEL ORGULER KALSIN CUNKI DAHA KOTU SEYLERE MEYDAN VEREBILIR BU DUSUNCE
TABI BU BENIM DUSUNCEM AMA GONUL ISTERKI TV SEYREDER GIBI MAC SEYREDEGIMIZ GUNLERDE GELMELI ARTIK STADYUMLARDA

cebrail_58 20.09.2006 20:17

kalkmaya kalksında buna uyulacagına nasıl güzensin yönetim şeherin evendileri olalım olalımda onun için hebbirlikte söz werelim sözümüzdede duralımmm nedersin iz ??

[email]cebrail.58@hotmail.com[/email]

argani_58 20.09.2006 20:34

tel orguler kalkmasına kalksın herkez soz verır herkez ınmeyız der ama hakemlerı de dusunmemız lazım bılkı nasıl karar verıp bızı cıleden cıkartacaklar sorun tellerde veya bızlerde degıl kaldırılmasını sıterım ama hakemlerıde maclardan kaldırmak lazım :D

yigido_bekir 27.09.2006 10:56

ya tel orgusuz mıllet sahaya dalıo stad kapanıyo bıde olmasa ne olur halımız bosverın kalsın sımdılık..

Flavio 27.09.2006 11:07

Tel örgülerin kalkmasından yanayım Yigidolara güveniyorum

UTKUM_58 28.09.2006 00:34

BEN TEL ORGULERIN ACILMAMASINDAN YANAYIM..neden dersenizz..her mac yarida kalir :))bu turkiyede munkun degil kendimizi kandirmayalim dimi!!!

fenerlist58 28.09.2006 08:17

EVET BENDE BU TOPİĞİ OLUŞTURAN ARKADAŞIMA KATILIYORUM. 3. LİGDEN BERİ HANGİ MAÇIMIZDA OLAY ÇIKMIŞ Kİ ÇIKTI DİYEN YALAN SÖYLER. DİĞER RAKİP KULÜP TARAFTARLARI ÇIKARDI BİZ YİNE YERİMİZDE OTURDUK ÇÜNKÜ ADIMIZI ÇOKTAN MİMLEMİŞLERDİ EN UFAK BİRŞEYDE ZATEN İPE GÖTÜRÜYORLAR VE ŞUDA VARKİ BİZE YİĞİDOYE YAKIŞMAZ. LÜTFEN AMA LÜTFEN TELERGÜ KALKSIN BİZ HOLİGAN OLMAYIZ OLAMAYIZ.

çılgın-sedat 30.09.2006 18:54

[COLOR="Red"]YAPMAYIN BE ARKADAŞLAR BİZ O KADARMI DENGESİZ ADAMLARIZ
YAV ARKADAŞLAR[COLOR="Black"] BJK İNÖNÜ STADINDA [COLOR="black"][COLOR="Red"]BİLE TEL ÖRGÜ YOKDA SİVAS'IMIZDA NIYE VAR BİZ O KADAR DENGESİZ DEYİLİZ AMA ÇOK DİKKAT ETMELİYİZ[COLOR="red"][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 10:47.