![]() |
--->: YİNE BİR ŞEHİT HABERİ!!!!!
[QUOTE=1967_DERNEK_MUSTAFA;261166][COLOR="Blue"][B]ilginç olan ne biliyormusunuz arkadaşlar neden bu mayın tuzağına askerler düşüyo o bölgenin halkı ordan hep geçiyo onlara neden bir şey olmuyo olmazda zaten o bölgenin insanı zaten nerde mayın nerde anti tank mayını olduğunu biliyorlar o bölgenin hiç bir halkına güvenmiyeceksin onlarda kalleş olan askere oluyo olmayada devam edecek ben her zaman şunu söylerim EN İYİ KÜRT ÖLÜ KÜRT BAŞIMIZ SAĞ OLSUN[/B][/COLOR][/QUOTE]
ewt ya güvenmiyeceksin oranın insanına adam sabah esnaf oluyor normal biri gibi herkesle konuşuyor akşam gidiyor terörist oluyor |
-->: YİNE BİR ŞEHİT HABERİ!!!!!
SAVAS.KANLI CATISMALAR.VE BITMEK BILMEYEN NALET TOROR .
BINLERCE CAN YANDI,NICE YUREKLER AGLADI.YER YERINDEN OYNADI. TAS USTUNDE TAS KALMADI.PEKI AMA NIYE DUYUN BIR AVUC CAKAL SURUSU AY YILDIZLI BAYRAGIMIZ UGRUNA SEREFLI TURK MILLETI ADINA AMA BUNU SIZIN GIBI ADI KANSIZ NE OLDUKLARI BELIRSIZ CAKAL SURUSU BILEMEZ ANLAYAMAZSINIZ.TEK BILDIGINIZ SEY SIGINACAK DELIK ARAMAK YOLLARA MAYIN DOSEMEK.ALLAHIN IZNIYLE BIR GUN SONUNUZ GELECEK.BITECEK DINECEK BU KANLAR GOZYASLARI.BU AZIZI MILLET YEMENDE CANAKKELEDE DUMLUPINARDA NICE SEHITLER VERDI.YIGIT TUKENMEZ BU YUCE MILLETTE. sehidimize ALLAH dan rahmet ailesine sabir dilerim.basimiz sagolsun.MEVLAM insallah bizede nasip eder sehitlik gibi yuce mertebeyi. |
--->: -->: YİNE BİR ŞEHİT HABERİ!!!!!
[QUOTE=YiGiDo_58_06_nl;261169]SAVAS.KANLI CATISMALAR.VE BITMEK BILMEYEN NALET TOROR .
BINLERCE CAN YANDI,NICE YUREKLER AGLADI.YER YERINDEN OYNADI. TAS USTUNDE TAS KALMADI.PEKI AMA NIYE DUYUN BIR AVUC CAKAL SURUSU AY YILDIZLI BAYRAGIMIZ UGRUNA SEREFLI TURK MILLETI ADINA AMA BUNU SIZIN GIBI ADI KANSIZ NE OLDUKLARI BELIRSIZ CAKAL SURUSU BILEMEZ ANLAYAMAZSINIZ.TEK BILDIGINIZ SEY SIGINACAK DELIK ARAMAK YOLLARA MAYIN DOSEMEK.ALLAHIN IZNIYLE BIR GUN SONUNUZ GELECEK.BITECEK DINECEK BU KANLAR GOZYASLARI.BU AZIZI MILLET YEMENDE CANAKKELEDE DUMLUPINARDA NICE SEHITLER VERDI.YIGIT TUKENMEZ BU YUCE MILLETTE. sehidimize ALLAH dan rahmet ailesine sabir dilerim.basimiz sagolsun.MEVLAM insallah bizede nasip eder sehitlik gibi yuce mertebeyi.[/QUOTE] [COLOR="Blue"][B][CODE]onlara 3 5 tane çakal diyoruz onların 3 5 tane olması önemli değil o 3 5 tane çakala bu imkanı bu yardımı veren çakal ülkeler önemli[/CODE][/B][/COLOR] |
[FONT="System"]ARTIK LAF ÜRETME ZAMANI BITTI KAZAMIZ MÜBAREK OLSUN BU HAINLERIN KÖKÜ KAZINACAK YÜCE ALLAH ORDUMUZU MUZAFER EYLESIN.[/FONT]
MILLI SAIRIMIZ MEHMET AKIFIN DEDIGI GIBI [COLOR="Black"][B][FONT="Arial Black"]Arkadaş! Yurduma alçakları uğratma, sakın. Siper et gövdeni, dursun bu hayâsızca akın. Doğacaktır sana va’dettiği günler Hakk’ın... Kim bilir, belki yarın, belki yarından da yakın.[/FONT][/B] [/COLOR] ISTE O GÜN GELDI NE AMERIKANIN SÖZÜ GECER, NE AVRUPANIN TÜRK UYANDI ÖZÜMÜZE DÖNÜYORUZ BIZE ÖLÜM VIZ GELIR. MERT, CESUR, VATAN PERVER, OLACAGIZ BUNA KARSI OLANIN BOYNUNU UCURACAGIZ. OGUZ BOYLU,BOZKURT SOYLU,EY TÜRK OGLU,SOYUN SÜRSÜN,KADERIN GÜLSÜN,BASIN DIK,ALNIN ACIK,KILICIN KESKIN, OCAGIN MUTLU OLSUN. |
-->: --->: YİNE BİR ŞEHİT HABERİ!!!!!
[QUOTE=1967_DERNEK_MUSTAFA;261166][COLOR="Blue"][B]ilginç olan ne biliyormusunuz arkadaşlar neden bu mayın tuzağına askerler düşüyo o bölgenin halkı ordan hep geçiyo onlara neden bir şey olmuyo olmazda zaten o bölgenin insanı zaten nerde mayın nerde anti tank mayını olduğunu biliyorlar o bölgenin hiç bir halkına güvenmiyeceksin onlarda kalleş olan askere oluyo olmayada devam edecek ben her zaman şunu söylerim EN İYİ KÜRT ÖLÜ KÜRT BAŞIMIZ SAĞ OLSUN[/B][/COLOR][/QUOTE]
abi beni güldürdün çok yaşa.adamlar dağa koymuş mayını halkın ne işi var orda?pkk biliyor yada habwer alıyor askerin geçeceğini ve patlatıyor.ayrıca en iyi kürt ölü kürt demen yanlış.her kürde pkk lı dememek lazım.biraz daha araaştırarak konuşlaım lütfen.. bence pkk nın kökünü bir an önce kazımak lazım ve yapacağızda. akp uyuma amerka dostun deil güler yüzlerine inanma. |
--->: -->: --->: YİNE BİR ŞEHİT HABERİ!!!!!
[QUOTE=ceza_tolga_rep;261172]abi beni güldürdün çok yaşa.adamlar dağa koymuş mayını halkın ne işi var orda?pkk biliyor yada habwer alıyor askerin geçeceğini ve patlatıyor.ayrıca en iyi kürt ölü kürt demen yanlış.her kürde pkk lı dememek lazım.biraz daha araaştırarak konuşlaım lütfen..
bence pkk nın kökünü bir an önce kazımak lazım ve yapacağızda. akp uyuma amerka dostun deil güler yüzlerine inanma.[/QUOTE] [COLOR="Blue"]tolgacım beni bilir tanırsın ben hiç bir zaman boş konuşmadım ben o cen derelerinden geçtiğim için söylüyorum sivasın bütün dağlarında ve tunceli dağlarında çok gezdiğim için neler olduğunu neler bittiğini iyi biliyorum[/COLOR] |
-->: --->: -->: --->: YİNE BİR ŞEHİT HABERİ!!!!!
[QUOTE=1967_DERNEK_MUSTAFA;261173][COLOR="Blue"]tolgacım beni bilir tanırsın ben hiç bir zaman boş konuşmadım ben o cen derelerinden geçtiğim için söylüyorum sivasın bütün dağlarında ve tunceli dağlarında çok gezdiğim için neler olduğunu neler bittiğini iyi biliyorum[/COLOR][/QUOTE]
evet abi bilirim.ama barışçıl yaklaşalım kötü niyetten bişey çıkmaz.gerçi sende haklısın benim askerim ayın yiyor kuşun yiyor? bunun altında kalınmaz abi acısı çıkar? KİM MİŞ Kİ BU HAİNLERRR ATATÜRKÜN ASKERİNE SAVAŞ AÇMIŞ?4 TANE ÇAPULCUDAN KORKACAKSA BU ÜLKE YAŞAMASIN.OSMANLININ TORUNLARIYIZ BİZ.. |
-->: YİNE BİR ŞEHİT HABERİ!!!!!
hafta ici sky turkde erdal sarizeybek isimli emekli bir albayimiz misafir olmustu.hemen hemen osman pamukoglunun kan uykusu adli programiyla ayni.acik acik soyluyor bu soysuzlarin hangi yollardan destek aldiklarini.destek veren devletlerde belli.hadi onlara bir sey yapamiyoruz adamlar meclise girdiler buna ne demeli.bunadami bir sey yapilmiyor
|
Toplam 1 Eklenti Bulunuyor.
[QUOTE=ahmetcelik;261171][FONT="System"]ARTIK LAF ÜRETME ZAMANI BITTI KAZAMIZ MÜBAREK OLSUN BU HAINLERIN KÖKÜ KAZINACAK YÜCE ALLAH ORDUMUZU MUZAFER EYLESIN.[/FONT]
MILLI SAIRIMIZ MEHMET AKIFIN DEDIGI GIBI [COLOR="Black"][B][FONT="Arial Black"]Arkadaş! Yurduma alçakları uğratma, sakın. Siper et gövdeni, dursun bu hayâsızca akın. Doğacaktır sana va’dettiği günler Hakk’ın... Kim bilir, belki yarın, belki yarından da yakın.[/FONT][/B] [/COLOR] ISTE O GÜN GELDI NE AMERIKANIN SÖZÜ GECER, NE AVRUPANIN TÜRK UYANDI ÖZÜMÜZE DÖNÜYORUZ BIZE ÖLÜM VIZ GELIR. MERT, CESUR, VATAN PERVER, OLACAGIZ BUNA KARSI OLANIN BOYNUNU UCURACAGIZ. OGUZ BOYLU,BOZKURT SOYLU,EY TÜRK OGLU,SOYUN SÜRSÜN,KADERIN GÜLSÜN,BASIN DIK,ALNIN ACIK,KILICIN KESKIN, OCAGIN MUTLU OLSUN.[/QUOTE] ILBEYLI AHMET ::::::::::::::::::::::::::::::ILBEYLI AHMET |
TÜRKİYE'nin en vatansever taraftarı yiğidoların bayramını kutluyorum. Selamlar, saygılar.
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:40. |