![]() |
-->: SİVASLI ÜNLÜLER
güzeL araştırma teşekkürLer ellerine sağlık gardaş
|
--->: SİVASLI ÜNLÜLER
EMEL SAYIN: Sivas’ta doğdu. bilmiyom bundan haberiniz varmiydi
|
-->: --->: SİVASLI ÜNLÜLER
[QUOTE=SONMEZ;324688][B]Bana göre, [COLOR="Red"]Sivas[/COLOR]' ın ünlüleri :
- Yemlik - Evelik - Kuşburnu - Kuzukulağı - Karamık - Ebem kömeci - Madımak - Aluç - Dağ armudu - Mantar - Sarı çiçek (Çiğdem) - Nevruz - Işgın - ... Bunlar hep [COLOR="Red"]ot[/COLOR] cinsi demeyiiiiinnnn ; Bu [COLOR="Red"]ot[/COLOR] dediklerinizin sesi daha çok çıkıyor...! Hele heleeeee... [COLOR="Red"]İT' [/COLOR]imizin sesi daha bir gür çıkıyor...![/B][/QUOTE] +++++++++++++++++++ ARTI AYŞE KADIN FASÜLYE..:D:D:D |
[QUOTE=kangalli58yasin;324711]EMEL SAYIN: Sivas’ta doğdu. bilmiyom bundan haberiniz varmiydi[/QUOTE]
AYLAR YILLAR OLDU EMEL SAYIN BURAYA EKLENELİ İLK SAYFALARDA VARDIR BELKİ |
[QUOTE=mor;324536]Sivas'ın ünlüsü çokta memlekette duran ünlüsü yok.. :)[/QUOTE]
AYNE ÖYLE SİVAS ONLARA BATIYOMU NE :D |
[QUOTE=ibrahm1991;322283]Vay be Rızanın Sivaslı olduğunu bilmiyordum....[/QUOTE]
ÇARŞAMBA PAZARININ ORADA RIZA ÇALIMBAY SOKAĞI BİLE VAR |
[QUOTE=ERMAN;307235]cem yılmaz bi ropartajında spiker sivaslı oldugunuz solenıor cem yılmaz maalesef ole dıyor[/QUOTE]
DİORUMYA SİVAS BATIYO KARDEŞİM ONLARA............ BUNLAR ZATEN SİVASLI SAYILMAZ |
Kanlarinda yok Sivaslilik !!:D
|
[QUOTE=SONMEZ;324688][B]Bana göre, [COLOR="Red"]Sivas[/COLOR]' ın ünlüleri :
- Yemlik - Evelik - Kuşburnu - Kuzukulağı - Karamık - Ebem kömeci - Madımak - Aluç - Dağ armudu - Mantar - Sarı çiçek (Çiğdem) - Nevruz - Işgın - ... Bunlar hep [COLOR="Red"]ot[/COLOR] cinsi demeyiiiiinnnn ; Bu [COLOR="Red"]ot[/COLOR] dediklerinizin sesi daha çok çıkıyor...! Hele heleeeee... [COLOR="Red"]İT' [/COLOR]imizin sesi daha bir gür çıkıyor...![/B][/QUOTE] :) iyiki bizimlesin be abim.. ............................ |
[B]Onlar İstanbullu Onlar Gardaş Diyil:D:):)[/B]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:54. |