![]() |
--->: SON TRANSFERLER !!!!!
[B]İnşallah Transferler Sivasspora Ve Hlka Ugur Getirir.![/B]
|
[QUOTE=mertarcan;316268]Fenerbahçeye yenilmenin bedeli olarak mahmut hanefi ve onur tunceri Sivasspora bedelsiz mi verdiler yani? Bu ihtimali düşünmek bile insanın midesini bulandırıyor. Sayın Bülent hocam, Bankasya 1. ligini tarasan çok daha kaliteli ve faydalı oyuncuları az bir bedelle ama bu tür söylentilere meydan vermeden alamazmıydık. Belki de Bülent hocanın haberi yoktur bundan. Belkide bu transferler Sevgili Başkanımızın isteği ile olmuştur. Bekleyelim sezon sonunda göreceğiz. Yine de hayırlısı olsun. Tüm engellemelere rağmen Şampiyon Sivasspor...[/QUOTE][COLOR="Navy"]Neyi ima ediyorsunuz siz? Olmazsa, sizi Sivasspor’un Transfer Komitesinde Baskani yapalim. Sayin Baskan’imizi mi sucluyorsunuz, Degerli Teknik Direktorumuzu mu, Mahmut ve Onur gibi futbolcularimizi mi. Dedi kodu olacak diye transfer yapmayalimmi yani. Bu tur soylentileri yapanlari kanitlamaya davet ediyorum. Bir baska arkadasimin belirttigi gibi onlar once kendi bahcelerini temizlesinler. Hatirlayacaginiz gibi gectigimiz sezon TV’da sike ittialari ile karsi karsiya gelmislerdi, hemde delilleriyle birlikte. Yanilmiyorsasm zaman asimina ugradi ve isi yirttilar. Ozet olarak okuduklarima inanamiyorum. Dusmani disarda aramamiza gerek yok. Ayip, hemde cok ayip… [/COLOR]
|
[COLOR="Navy"]Bu vesileyle ozellikle 'sentetik', 'Ozi Taraftar', 'altuntas58' arkadaslarimi kutluyorum. Yazilarini okudum ve cok begendim. Ellerinize saglik. Tafatar dedigin boyle olur, sonuna kadar Yonetiminin, Baskaninin, Teknik Direktorunun, Futbolcularinin arkasinda durur. Sivasspor boyle taraftarla nasil basarili olmasin. Sizleri saygiyla sevgiyle selamliyorum…[/COLOR]
|
öbür transferleri görmedimde ömer kaplan bir numara
|
Emre EFE'nin bugün ilk maçıydı heralde???dinlediğim kadarıyla iyi bir futbolcu:)...
|
TEŞEKKÜRLER BİZİMLE PAYLAŞTIĞIN İÇİN BİLGİLENMİŞ OLDUK
|
bence bunlardan bitek mahmut hanefi oda belki tecrübesi sayesinde bu takımda oynayabilir gerisi boşşşş
|
Mehmet Yıldız gitti deniyor?Bilgisi olan varmı?
|
[QUOTE=58hamido58;366997]Mehmet Yıldız gitti deniyor?Bilgisi olan varmı?[/QUOTE]
Vallahi gardas herkes Trabzon aldi diyor 2milyon avroya icim kan agliyo haram olsun baskana eger sattiysa. dur bakalim bana uyku haram bu gece haberleri bekliyoz.hayrettini de bjk ye vermisiz kader utansin uefa yerine intertoto sonra en iyi futbolcularimizi söke söke aldilar üstelik fatih terim bizden kimseyi almamis kadroya of ofo darlandim, sikinti basti bu gece be:mad::mad: |
[QUOTE=Ellisekizlee;367002]Vallahi gardas herkes Trabzon aldi diyor 2milyon avroya icim kan agliyo haram olsun baskana eger sattiysa. dur bakalim bana uyku haram bu gece haberleri bekliyoz.hayrettini de bjk ye vermisiz kader utansin uefa yerine intertoto sonra en iyi futbolcularimizi söke söke aldilar üstelik fatih terim bizden kimseyi almamis kadroya of ofo darlandim, sikinti basti bu gece be:mad::mad:[/QUOTE]
olurmu ya,sattırmayalım yıldızımızı :( hem de 2milyon öroya ayıptır be! |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:46. |