![]() |
--->: Olimpiyat Stadını Dolduralım
[B]Arkadaslar sıvastan gıtme ıhtımalımız cok dusuk ama ınsallah bıreysel olarak yıne bu maca bı kac arkadas gelecegız ve bu macta ıstanbuldakı tum abılerıme seslenıyorum lutfen bu macta stadı dolduralım ve herkes gorsun sıvassprumuzun buyklugunu tamam mı herkese sımdıden kolay gelsınn ınsallah bu macıda alacaz ...![COLOR="Red"]Sivasspor uLaNNNNNNNNN....![/COLOR][/B]
|
[QUOTE=puar;299593]ben bu stada ulaşımın zor olduğunu düşünmüyorum...vakti olan için bu mazaret olamaz m.koyden stada otobus var....nerden gtmek istiyorsanız yardımcı olayım.[/QUOTE]
abi ben çengelköyden gidicemde acaba eminönü veya beşiktaştan otobüs kalkıyormu stadın oraya??? |
-->: Olimpiyat Stadını Dolduralım
dolucağını düşünenler saçmalar kadıköye 500 inönüne 700 samiyene 1000 civarı taraftar geliyor
82,000 kapasiteli stadımı doldurucaklar inşallah doldururlarda ben yanılırım |
--->: İBB-Sivasspor maçı 13:30 da
[QUOTE=GeliyoruzTS;295565]20binmi 10bini geçmez.. orda o soğuğa gitmez kimse..[/QUOTE]
istanbuldaki soğuk mu be dostum sen sivasta -20 derecede görmedin mi taraftarı? tek problem maçın cumartesi öğlen olması o maçı aynı saatte pazara alda gör sen taraftarı biz 2. ligteyken bile inönü , kadıköy ve olipiyatı 30 bin kişiyle doldurduk sen neyden bahsediosun? |
[QUOTE=tanju_58;299616]abi ben çengelköyden gidicemde acaba eminönü veya beşiktaştan otobüs kalkıyormu stadın oraya???[/QUOTE]
ya beşiktaştan olmaz sanırım ama eminönünden veya yeni kapı tarafından veya aksaraydan(vatan caddesinden ) falan bulursun yanılmıyorsam bahçeşehir otobüsleri gidio olması lazım |
--->: 2. yarıda 19. haftada olimpiyat stadında rek
[QUOTE=oguzhan_1616;299572]kardes sen maca gidecekmisin ?=??[/QUOTE]
ben sivasta ikamet eddiyorum maalesef ben gelemicem... benim çağrım istanbulda yaşayan yiğidolara idi |
[QUOTE=tanju_58;299616]abi ben çengelköyden gidicemde acaba eminönü veya beşiktaştan otobüs kalkıyormu stadın oraya???[/QUOTE]
eminönündende var 146b ye biniyorsun stada 250 metre yakında iniyorsun. |
19.01.2008 CUMARTESİ; İlk saatlerde sisli ve puslu, sonrasında parçalı bulutlu
Rüzgâr; lodostan hafifçe, aralıklarla orta kuvvette (2 ila 24 km/s) Min. Nem: % 55 Max. Nem: % 87 Basınç: 1018mb Max sıcaklık: 12 ºC Min sıcaklık: 3 ºC Hissedilen Sıcaklık: 9ºC |
arkadaşlar yol sorunlarınızı
[url]http://harita.iett.gov.tr/?hat=146T[/url] bu sitedn halledebilrsiniz nerde oturduğunuzu ve nereye gitmek istediğinizi yazın gerekli bilgi verilir size |
bahaneler hazir yok cok uzak yok efendim olay cikar yok mac saati kotu.madem sivasi terk edip istanbula tasindiniz son bir iyilik yapip takimi orada yanliz birakmayin.bahane saymaktan vazgecin.hani iyi gunde kotu gunde sivassporun yaninda idiniz.bakalim istanbulda yasayan ne kadar sivassli varmis.hep ogunurduk istanbulda cok sivasli oldugumdan.gorecegiz bu hafta............
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:49. |