SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   7. YILIMIZ KUTLU OLSUN (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=16019)

mermerbey 14.02.2008 18:05

--->: 7. YILIMIZ KUTLU OLSUN

[QUOTE=sait arslan;319959]38 yaşındayım.Bundan 7 sene geriye gidecek olursak 31 yaşında idim.Keşke o zaman bu sitenin farkına varsaydım.Ama o zamanlar ekmek mücadelesi veriyordum.Herşeyde bir hayır vardır.Şimdi buraya üyeyim.Geçte olsa...

SİVASSPOR.COM ailesinin 7.yılı kutlu olsun[/QUOTE]

ABİ 42 YASINDA DİİLMİDİN.
38 Mİ
VALA SİMDİ ÖRENDİM.

BU ARADA BENDE ÖLMEYECEM 8.YILDA BURDAYIM:)

yıgıdokonya 17.02.2008 13:31

ne mutlu kı boyle guzel sevıyelı ve bızı anlayan anlatan bı sıtemız vaR hep beraber tek yumruk tek ses tek yurek halınde daha nıce yıllaraaa 7 yıl dıle kolay ınsallah on yıllarca beraber oluruzzzzzzz

mor 17.02.2008 18:17

7.yılınız kutlu olsun.... :) .

arif1959 17.02.2008 18:38

nice sağlıkl başarılı mutlu vede içinde şampiyonluk olan 7 yıllara emeği geçen herkese teşekkürler

YİĞİDOLAR 58 21.02.2008 17:35

BİR SİVASLI İNTERNETE GİRDİ.BU İNTERNET ÖYLE BİR ŞEY Kİ HERŞEYE ULAŞILIYOR.AKLINA SİVASSPOR GELDİ.HEMEN AKLINA com GELİYOR.ADRES ÇUBUĞUNDAN sivasspor.com YAZIYOR VE SİTEMİZE GİRİYOR.HADİ DİYELİM ADRES ÇUBUĞU YERİNE MİLYONLARCA KİŞİYİ ADRESE YÖNLENDİREN google DEN GİRDİ.HEMEN SİVASSPOR YAZIYOR.SİVASSPORLA İLGİLİ ADRESLER EKRANA ÇIKIYOR.1. SIRADA TARAFTARIN SİTESİ sivasspor.com VAR.ONDAN SONRA SIRASI İLE RESMİ SİTE FELAN...
TARAFTARYA BU SİVASLI.TERCİHİ sivasspor.com...ÇÜNKÜ KAN ÇEKİYOR GİBİ BİRŞEY.HERKEZE OLMUŞTUR.
KONUDAN ÇIKMAYALIM.BU SİVASLI SİTEYE GİRİYOR.EKRANDA HABERLERİN YAYINLANDIĞI BAŞLIKLARI GÖRÜYOR.HA DİYOR İŞTE BURASI BANA GÖRE BİR YER.DAHA SONRA DİYORKİ BANA TARAFTAR HABERLERİ LAZIM.KULLANIŞI KOLAY BİR SİTEDE OLDUĞU İÇİN HEMEN BULDUM DİYOR.BÜTÜN TARAFTAR GRUPLARINA(bazıları eklenmemiş olsada) BAKIYOR.İŞTE BÖYLE BİR SİTEDE İLK GÜNÜNDEN İTİBAREN MUTLU OLUYOR.AKLINA NE GELİRSE BULUYOR.BULAMADIĞINI YÖNETİCİLERE İLETİYOR.EN KISA SÜREDE YÖNETİCİLER HALLEDİYOR.Veee BULUYOR.

[U]AÇIKLAMA:[/U]Bazıları eklenmemiş olsada derken Başkentli Yiğidolar,Yiğido Gençlik ve Bağımsız olanlar için Yiğidolar bölümü.

[COLOR="Red"]7.yılına hem kusurlu hem kusursuz olarak giren sitemizin kuruluş ve yayınlanış gününün kutlamaları bu şekilde yapılmamalıdır.Bir iftar günü buluşuluyorsa,bir halı saha maçı için buluşuluyorsa,7.yıl kutlamaları adı altındada buluşulabilirdi.İnşallah değerlendirilmeye alınacaktır bu fikirlerim.

SİTEMİZİN 7.YILINI KUTLARIM.
8.YILINI İNŞ. HERKEZ GÖRÜR.[/COLOR]

kanquel 23.02.2008 15:50

8, yılınmızda görüşmek üzere :D:D:D:

|| M e L i H || 23.02.2008 17:54

[B]Daha Nice Yıllara İnşallah[/B]

yigido_58_77 23.02.2008 18:04

-->: 7. YILIMIZ KUTLU OLSUN

......nice kırmızı beyaz yıllara.......

tekniker58 23.02.2008 19:31

nice mutlu yıllara SİVASSPOR.......

akifeker 23.02.2008 19:48

walla ii ki bu site var diğer kuluplerin sitelerine giriyorum adamlar ligi bile takip etmiyolar allah nazarlarda saklasınn

WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:55.