![]() |
-->: --->: HALI SAHA MAÇI
[QUOTE=RüStü ElmaS;317552]Evet futbolculara önemli bir çağrıda bulunmak istiyorum.
Bu önemli maç öncesi kesinlikle basın mensuplarıyla görüşmeyiniz ve kendinizi maça kadar saklayınız. Lakin Ulusal basından önemli bir isim, bizim yerli basından biriyle anlaşmış ve sizlerle görüşeceklermiş ve odalarınıza kadar gelecekmiş diye bir istihbarat aldım. Kesinlikle bu oyuna gelmeyin ve buna izin vermeyiniz. Geçmişte bunun cezasını ağır bir şekilde ödedik, umarım bidaha yaşanmaz.:D[/QUOTE] sağol abi uyarın için, bu hep beyaz takımın oyunları, zamanında uyarmasan belki bu oyuna gelecektik, tekrar sağolasın :) |
-->: --->: -->: --->: -->: HALI SAHA MAÇI
[QUOTE=yiğide58;317550]doğru söylüyorsun rakip pek bi zayıf tek başıma bile yenerim :D:D[/QUOTE]
sen kendini bizim avrupa maçlarımız için saklayıver :D |
-->: --->: -->: HALI SAHA MAÇI
[COLOR="Red"][B]1.[/B][/COLOR] [B]yiğiter187[/B]
[COLOR="red"][B]2.[/B][/COLOR] [B]jakobieen[/B] [B][COLOR="red"]3.[/COLOR][/B] [B]Alem Halil[/B] [B][COLOR="red"]4.[/COLOR][/B] [B]merkez_hakan[/B] [B][COLOR="red"]5.[/COLOR][/B] [B]tunga[/B] [B][COLOR="red"]6.[/COLOR][/B] [B]ceza_tolga_rep[/B] [B][COLOR="red"]7.[/COLOR][/B] [B]tekniker58[/B] [B][COLOR="red"]8.[/COLOR][/B] [B] gençlik58 [/B] [COLOR="red"][B]t.direktör:sönmez[/B][/COLOR] [COLOR="Blue"][B]1.[/B][/COLOR] [B]Furkan[/B] [COLOR="blue"][B]2.[/B][/COLOR] [B]leblebi82[/B] [B][COLOR="blue"]3.[/COLOR][/B] [B]Abdullah Duman[/B] [B][COLOR="blue"]4.[/COLOR][/B] [B]babyface[/B] [B][COLOR="blue"]5.[/COLOR][/B] [B]merkez_emre[/B] [B][COLOR="blue"]6.[/COLOR][/B] [B]Ahmetturan90[/B] [B][COLOR="blue"]7.[/COLOR][/B] [B]Hayal_58[/B] [B][COLOR="blue"]8.[/COLOR][/B] [B]sensetik[/B] [COLOR="red"][B]t.direktör: rüştü elmas[/B][/COLOR] [B] maç:beyaz-kırmızı saat 19:00 yayın: radyo yu kurcalayın belki bulursunuz hakem:bekir bayrak[/B] |
--->: HALI SAHA MAÇI
Cok guzel ır mac olcagına emınım sımdıden sag salım oyun dılerım orgaqnızelrın dıerlerınde olmayı ısterım ...!
|
[QUOTE=jakobieen;317554]sağol abi uyarın için, bu hep beyaz takımın oyunları, zamanında uyarmasan belki bu oyuna gelecektik, tekrar sağolasın :)[/QUOTE]
[B]Biz kırmızı takıma cevap vermedikçe üstümüze gelip medyayı yanlarına çekmeye çalışıyorlar :)... Arkadaşlar buradan açıklıyorum akşam Jakobien ile Yiğiter maçı berabere bitirmemiz için bana para teklif ettiler :) Bende takımımı ve taraftarımı satmam dedim ve tekliflerini geri çevirdim :) Para biraz çok olsa düşünürdüm :) Şaka bir tarafa beyaz takım rakibin oyununa gelmeyin... Biz onları orada yenecez....[/B] |
[QUOTE=FurkaN;317607][B]Biz kırmızı takıma cevap vermedikçe üstümüze gelip medyayı yanlarına çekmeye çalışıyorlar :)... Arkadaşlar buradan açıklıyorum akşam Jakobien ile Yiğiter maçı berabere bitirmemiz için bana para teklif ettiler :) Bende takımımı ve taraftarımı satmam dedim ve tekliflerini geri çevirdim :) Para biraz çok olsa düşünürdüm :) Şaka bir tarafa beyaz takım rakibin oyununa gelmeyin... Biz onları orada yenecez....[/B][/QUOTE]
[B]beraberliğe razı olmadınız ama hezimeti tadacaksınız...biz sizin takım sitede rezil olmasın diye öyle dedik..:D[/B] |
-->: HALI SAHA MAÇI
ŞİKE OLMASIN HAAAAAAAAAA.........:D:D:D:D:D
|
[QUOTE=yigiter187;317609][B]beraberliğe razı olmadınız ama hezimeti tadacaksınız...biz sizin takım sitede rezil olmasın diye öyle dedik..:D[/B][/QUOTE]
[B]Siz çok iddalısınız özellikle ikiniz... :) Siz şimdi antreman da yapmışsınızdır, bu gecede kampa girersiniz :) :) Ama dikkat edin siz rezil olmayın...[/B] |
[QUOTE=FurkaN;317624][B]Siz çok iddalısınız özellikle ikiniz... :) Siz şimdi antreman da yapmışsınızdır, bu gecede kampa girersiniz :) :) Ama dikkat edin siz rezil olmayın...[/B][/QUOTE]
[B]hocam iddialı olmak herzaman güzeldir..futbola tat verir.. bak mesela bünyamin süral "fenere yenilmeyecez göreceksiniz" diyordu... ve yenilmediler..sadece 5 yediler..:D[/B] |
[QUOTE=FurkaN;317607][B]Arkadaşlar buradan açıklıyorum akşam Jakobien ile Yiğiter maçı berabere bitirmemiz için bana para teklif ettiler :) [/B][/QUOTE]
ben tam tersi oldu diye hatırlıyorum ama :D yok be ne iddialı olacaz :rolleyes: Abdullah'ı kesmeyi başarabilirsek belki başa baş götürebiliriz maçı :) |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:12. |