![]() |
-->: --->: -->: SİVASSPOR/Konyaspor Maçı Tahmin ve
[QUOTE=konyahooligans;334529]Kardeş konyasporumuz bi süpriz yaparsa hiç şaşma o zaman sevinirmisin ağlarmısın bilelem[/QUOTE]
YAPAMADI O SÜRPRİZİ SİZE BAŞKA BAHARA.............KALDI |
--->: SİVASSPOR/Konyaspor Maçı Tahmin ve Yorumları
SİVASSPOR'a tebrikler.
ŞAMPİYON SİVASSPOR |
7 dkda 3 gol yedik, kötü oldu. Zaten 2. golden sonra yine çaresizlikle radyomu kapattım. Diyecek birşey yok, artık yorum bile yapmak boş geliyor. Tebrikler Sivas. Şampiyonluk yolunda başarılar.
|
[QUOTE=MuRaT_KS;337723]7 dkda 3 gol yedik, kötü oldu. Zaten 2. golden sonra yine çaresizlikle radyomu kapattım. Diye birşey yok, artık yorum bile yapmak boş geliyor. Tebrikler Sivas. Şampiyonluk yolunda başarılar.[/QUOTE]
[B]ARKADASLAR HEPNIZIN IYI DILEKLERI ICIN TESEKKURLER SIZLERDE EN KISA ZAMANDA ANADOLUNUN GERCEK SAHIPLERI OLARAK BASARILI KONUMLARA GELIRSINIZ ...! SİVASTAN SONRA AMA ...![/B] |
[QUOTE=TS58;337604]SİVASSPOR'a tebrikler.
ŞAMPİYON SİVASSPOR[/QUOTE] [B]TESEKKURLER SIZEDE IYI DILEKLERINIZDEN DOLAYI ...![/B] |
Sivassporu ve taraftarını tebrik ediyorum İnşallah bu sene şampiyon olurlar da gögsümüzü gere gere gezeriz anadoludan sivas şampiyon oldu istanbul takımlarına bırakmaz inşallah
Konyasporumuzda da bi şanslıklık ruhsuzluk almış başını gidiyor önümüzdeki maçlara bakmak lazım 10 puan bize yeter diye düşünüyorum Konya takıntısınıda aştı Tekrar Sivasspora En içten dileklerimle başarılar. Anadolu takımları büyüktür inkar edilemez.... |
söylenecek bir şey yok.sivasspor bizim gibi gol yiyince ezilen buzulen adam gibi top oynamaktan aciz bi takımı 3 golle yolladı.gonul isterdiki superligdeki 5. sezonumuzda biz de sivasspor gibi bir noktada olalım.ama malesef olamadık olamıyoruz da.sivasa da gelemedik.kulüp yonetcilerimiz musade etmedi bu kez gecenin 1inde otobusler dagıtıldı.herkes evine gitti.biz bu gidişle bank asya 1.ligine dogru yol alıyoruz anlaşılan.önümüzdeki oftaş macı bizim için kader macı.
sivassporu da tebrik etmek lazım.3 buyuklere amansızca kafa tutuyor herkesi korkutuyor.helal olsun diyorum.bir sampiyonluk istiyorum neden olmasın? ben de bir sivaslı olarak sivassporu sampiyon gormek isterim.konyasporumu daha cok isterim ama yakın gelecekte pek mumkun gorunmuyor. sivasspora basarılar. buradan sivasspor konyaspor macına gidenlere bir sorum olacak.Konyaspor ne kadar kotu oynadı.3 pası bir araya getiremedi mi,yoksa mucadele etmedimi.bir kaç yorum yaparsanız 1 haftada neler degişmiş öğrenmek istiyoruz bizde. |
-->: SİVASSPOR/Konyaspor Maçı Tahmin ve Yorumları
Bu konyaspor macınıda kayıpsız atlattık darısı diğer maclara liğin zirvesine doğru emin adımlarla ilerlemeye devam edeceğiz
|
-->: --->: SİVASSPOR/Konyaspor Maçı Tahmin ve Yoru
[QUOTE=konyahooligans;337874]Sivassporu ve taraftarını tebrik ediyorum İnşallah bu sene şampiyon olurlar da gögsümüzü gere gere gezeriz anadoludan sivas şampiyon oldu istanbul takımlarına bırakmaz inşallah
Konyasporumuzda da bi şanslıklık ruhsuzluk almış başını gidiyor önümüzdeki maçlara bakmak lazım 10 puan bize yeter diye düşünüyorum Konya takıntısınıda aştı Tekrar Sivasspora En içten dileklerimle başarılar. Anadolu takımları büyüktür inkar edilemez....[/QUOTE] [B]iyi dilekleriniz için teşekkürler.. ben sizin forumlarınız da da konyasporla alaklı objektif yorumumu yazdım ama "sanene konyaspordan" gibi absürd tepkiler geldi.. ben tekrar edeyim..konyasporun kadrosu yetersiz...galibiyetleriniz çoğu son dakikalarda geldi..takım iyi top oynamıyor zira malzeme yeterli değil bunun için.. [/B] |
--->: -->: --->: SİVASSPOR/Konyaspor Maçı Tahmin v
[QUOTE=yigiter187;337966][B]iyi dilekleriniz için teşekkürler..
ben sizin forumlarınız da da konyasporla alaklı objektif yorumumu yazdım ama "sanene konyaspordan" gibi absürd tepkiler geldi.. ben tekrar edeyim..konyasporun kadrosu yetersiz...galibiyetleriniz çoğu son dakikalarda geldi..takım iyi top oynamıyor zira malzeme yeterli değil bunun için.. [/B] [/QUOTE] kardeş samimiyetimde söylüyorum denk gelmedim taraftar olarakda bunalımdayız emin ol bazı arkadaşlar çıkabiliyor öyle onların adına özür diliyorum doğru söylemissin katılıyorum sana |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:24. |