![]() |
--->: Yeni Yapilacak Stadyum Hakkinda Fikirleriniz
çok zor iş sanmam
................. |
hani ya bizim yeni stad falan ne durumda????
Birisi bu valiyi bi arasa da sorsa durumu.... Secim kazanmak icin laf attilar ortaya... Ben de mi Milletvekili adayligi falan olsam ne etsem.... en azindan Ronaldinho, Messi ve Cristiano Ronaldo´yu getirecem diyebilirim Mesela yani ...... Agizi olan konusuyor ....dedigim gibi bir valiyi arasalar da sorsalar yani unutkanlik felan mi var diye |
BURASI SİVAS ADIMINI ATTIĞIN YERDE Bİ PROJE VARDIR AMA İCRAAT SIFIR HANGİ PROJE HAYATA GEÇTİ HANGİSİ İŞLİYO ,HİKAYE KARDEŞLERİM EN SON Bİ ARA TİCARET SANAYİİ ODASI BASKANI Bİ ÖZEL ÜNİVERSİTE DEDİ ÇOK TRAJİKOMİK Bİ DURUM O ADAM DAHA ÖNCELERDEN HİLTON DİVAN OREL AVM LER BOL KESEDEN ÇOK SALLIYO AMA NERDE BU İNSANLARI YÖNETİCİ YAPIP BASA GETİREN BİZ SİVASLILAR DEĞİLMİZYİZ O ZAMAN BİRAZDA HAKEDİYORUZ.ŞİMDİ BANA BUNLARIN STADLA NE ALAKASI VAR DİYEBİLİRSİNİZ ÇOK ALAKASI VR
|
Bence Stadyum umuz üstü kapali Tribünler Sahaya yakin olsun ve güzel ortam olsun :d Kulübümüze en güzel Stadyum yapilsin insallah
|
ben ce yeni stadyum körtuzla köyü ne yapılmalıdır..sakin bir köy.ayrıca 600 metre ilerisinde sidemir fabrikasa var.yaralı olur eğer sidemir sponsor olursa.inşaalllah olur...
|
stada giriş çok yavaş oluyor bu düzelse iyi olabilir
|
arkadaslar hepinizin fikride bir birinden guzel ama benim fikrimi sorarsaniz kosu bolumunun olmasindan yanayim neden derseniz olimpiyat sporlarindan sonra spora bakisim cok degisti her sey futbol degil bence cok amacli kullanilabilir olmasi lazim elbetteki once sivasspor ama bulundgumuz bolge itibariyle sivasin hemen her dalda sporcu yetistirmesi lazim kia ve oz umaim anlatabilmisimdir saygilarimla .
|
Bencede maraton kosu bandi kaldirilmali..stad kare seklinde ustu kapali olmali...o zaman gorsunler ses rekorunu ...AntiBizans
|
-->: Yeni Yapilacak Stadyum Hakkinda Fikirleriniz?
[QUOTE=D_Mrsic;351028]bende rusyadakı statlar gozunune alınmalı ozellıkle yenı yapılan ve sampıyonlar lıgı fınalı oynanacak stat gıbı olmalı. malum kıs memleketı oldugumuz ıcın yerden ısıtmalı. trıbunler sahaya maxımum derecede yakın olmalıı[/QUOTE]
Kardeşim eğer Final maçını izlediysen tribünlerin sahaya o kadarda yakın olmadığını görürdün. Daha yakın olmalı.alttan ısıtma,üstü açılıp kapanabilir sistem birde ileriyi düşünerek ya 40 yada 45,000 gibi bir stad olursa yaptığımız yatırım bir işe yarar |
-->: --->: Yeni Yapilacak Stadyum Hakkinda Fikirle
[QUOTE=crzzzy22;400853]BURASI SİVAS ADIMINI ATTIĞIN YERDE Bİ PROJE VARDIR AMA İCRAAT SIFIR HANGİ PROJE HAYATA GEÇTİ HANGİSİ İŞLİYO ,HİKAYE KARDEŞLERİM EN SON Bİ ARA TİCARET SANAYİİ ODASI BASKANI Bİ ÖZEL ÜNİVERSİTE DEDİ ÇOK TRAJİKOMİK Bİ DURUM O ADAM DAHA ÖNCELERDEN HİLTON DİVAN OREL AVM LER BOL KESEDEN ÇOK SALLIYO AMA NERDE BU İNSANLARI YÖNETİCİ YAPIP BASA GETİREN BİZ SİVASLILAR DEĞİLMİZYİZ O ZAMAN BİRAZDA HAKEDİYORUZ.ŞİMDİ BANA BUNLARIN STADLA NE ALAKASI VAR DİYEBİLİRSİNİZ ÇOK ALAKASI VR[/QUOTE]
Kardeşim biraz beklersen hiltonun 2010 da sivas'a da açılıcağınıda görürsün Herşey ha diyince olmuyor brükrasi engelleri çıkıyor çoğu zaman Sivasta ayrıca Alış veriş merkezi Açıldı zannedersem kümbete "parkcity" isminde bir tanede Terminal taşındıktan sonra Terminalin oraya yapılıcağını biliyomuydunda böyle konuşuyosun |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:01. |