![]() |
--->: BOMBA TRANSFERLER!!!
[QUOTE=Çangal;366842]sivası satsak yattarayı vermezler[/QUOTE]
Başka bişeyi satsak bile vermezler gardaş. Onların Yattarasına mı kaldık.Salla gitsin. [B]YOZGATLI YİĞİDO[/B] |
[QUOTE=Çangal;366842]sivası satsak yattarayı vermezler[/QUOTE]
biz niye veriyoruz o zaman mehmeti . allah allah. bakalım sene boyu yattara mı daha verimli oynamış mehmet mi?? mehmet sadece devamlılığı ile 5 tane yattara yapar. |
bence orta alani guclendirmek ve ilerdebalilinin yanina birini bulmak gerek
|
Yahu bu Yattarayı amma büyütüyonuz gardaşlar.Sivasa geldiklerinde kulakları bile dayanamadı bizim Sivas havasına.Mehmet'in kulaklarında öyle bir problemde olmaz yani.Ona üzülüyorum en çok
|
Ben bu haberin doğru olabileceğine ihtimal vermiyorum. Mecnun başkana güveniyorum. sayfalarını doldurmak için istanbul basınının yaptığı naylon haberlerden birisidir. Mehmetin bizi bırakacağınıda sanmam.
|
ya bu haberin gerçek olduğuna inandım ben
|
Slm Yigidolar,
size bir kac isim vermek istiyorum SIVASPORUMUZA bence yakisir isimler. Mevlüt Erding(FC Sochaux-Montbéliard)Forvet Serkan Balci (Trabzonspor)Sag kanat Zafer Yelen (Hansa Rostock)Orta saha |
[QUOTE=gemerekliyigido;366870]Slm Yigidolar,
size bir kac isim vermek istiyorum SIVASPORUMUZA bence yakisir isimler. Mevlüt Erding(FC Sochaux-Montbéliard)Forvet Serkan Balci (Trabzonspor)Sag kanat Zafer Yelen (Hansa Rostock)Orta saha[/QUOTE] gardaş Mevlüt Türkiye ye gelmek istemiyormuş futbol hayatını avrupada surdurecekmıs dıye duydum |
arkadaşlar ben TS liyim.bu haber asparagas.üstelik medyanın da değil bizzat burdaki üyelerin uydurması.mehmet yıldız devre arası gelmek istedi evet ama daha sonra anlaşamadılar ve şuan için TSnin gündeminde yok.Trabzonda da kimse istemiyor zaten.bayıldığımız bir topçu değil yani.daha çok güreşçiye benziyor.sizin yönetim şu aşamada satmaz mehmet yıldızı merak etmeyin bence.satarlarsa söyledikleri ile yaptıkları çelişir.böyle haberlere inanmayın.öyle bişe olsa benim haberim olur.rahat olun...
|
İnşallah Gökhan gardaş.Mehmet Yıldızsız bir Sivas düşünemiyorum.Rahat rahat uyuyayım bari.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:21. |