![]() |
-->: HELAL OLSUN ONLARA!!!!!!!
[QUOTE=bugrakova;378119]ÜLKELERİNİN BAYRAKLARINI ORDA EZDİRENLERE BU MESAJIM.İSVİÇREDE OYNUYUP TÜRKİYE GOL ATANLARA.VATANLARI OLAN TÜRKİYENİN BAYRAĞINI DEĞİLDE BÜYÜDÜKLERİ YERİN BAYRAĞINI DALGALANDIRANLARA.VATANLARINI KÜÇÜK DÜŞÜRENLERE BU LAFLARIM.YAZIKLAR OLSUN YAZIKLAR OLSUN[/QUOTE]
[B][I]YAZIKLAR OLSUN FATIH TERIME KI OYLE SI OYUNCULARI CAGIRMAMIS YAZIKLAR OLSUN FATIH TERIME ADAMLARA LAF YOK NIYE FTIH TERIM CAGIRMAMIS O OYUNCULARI NIYE HELAL OLSUN ONLARA O GOLUDE TURKIYEYE DEGIL FATIH TERIME ATTI HELAL OLSUN ADAMLARA LAF YOK SUPER OYUNCULAR[/I][/B] |
--->: HELAL OLSUN ONLARA!!!!!!!
Bence de tek kızılması gereken FATİH TERİMDİR.(M. Yıldızıda almamıştı zaten) Bu gün de fantazi yapıp başladı maça. zaten mimiklerine uyuz oluyorum kamerada çekip durdu iyice uyuuz oldum.
|
gardaslar maçı 2-1 aldık ama çek cumhurıyetı maçıda daha onemlı
|
çek cumhuruyetı turkıye maçı ne olur?*
bence turkıye 2-0 aır derım çek ler portekıze 3-1 yenıldı bizde yendığımız taktırde2-0 yenılırse tabı gruptan inş çıkarız isveçriyı 2-1 yendık çok rahatladık sadece bir maç ve son maç çekler kaldı
sizce ne olur maç ben 2-0 alırızd erim |
--->: çek cumhuruyetı turkıye maçı ne olur?*
gene 1:2 bizim olacak diyorum.............................................
|
[B][QUOTE=yusuf_yusuf;378134]bence turkıye 2-0 aır derım çek ler portekıze 3-1 yenıldı bizde 2-0 yenılırse tabı gruptan inş çıkarız isveçriyı 2-1 yendık çok rahatladık sadece bir maç ve son maç çekler kaldı
sizce ne olur maç ben 2-0 alırızd erim[/QUOTE] Maçı Alır Gruptan Çıkarız. Türkiye:1 Çek Cumhuriyeti:0[/B] |
eren derdiyok gelmem dedikten sonra ne yapabilirsiniz ki
|
maçı kesin almamız gerekiyormuş atvden açıklama yapıldı avaraj eşit olunca çekler gidiyormuş
|
çekleri yeneceğimizi sanmıyorum
|
ewt.Bende yeneceğimizi Sanmıyorum. AdamLarda Dünyanın en iyi kalecisi var. Bizim Defansa ßakın.. Adam gibi birisi yok bi servet 2. adam yok.
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:10. |