![]() |
--->: Almanya`daki Yigidolar
merhaba arkadaslar ben köln den yeni katiliyorum.
takimimiza basarilar diliyorum. |
Slm
ben Ömer Yerli Sivasin Merkezine bagli Karalar Köyündenim. Almanyada - Penzberg(münich) te kaliyorum. SIVASSPORa Ligde Basarilar diliyorum |
--->: -->: Almanya`daki Yigidolar
[QUOTE=sfozkan;125903]abi sen ekecikliysen ben de tekke liyim[/QUOTE]
bende tekkeliyim zekeriya herkese selam |
[B][I][CENTER][COLOR="Purple"]herkese hayirli geceler...ben derya gemerekliyim...hannoverde yasiyorum...
sivassporuma basarilar diliyorum...biz herzaman onlarin yaninda olacagiz;)[/COLOR][/CENTER][/I][/B] |
-->: --->: Almanya`daki Yigidolar
[QUOTE=SivasLim86;269788][B][I][CENTER][COLOR="Purple"]herkese hayirli geceler...ben derya gemerekliyim...hannoverde yasiyorum...
sivassporuma basarilar diliyorum...biz herzaman onlarin yaninda olacagiz;)[/COLOR][/CENTER][/I][/B][/QUOTE] Oh be sonunda birisi Hannover tarafindan cikti :D |
adim ertan 1981 gemerek dogumluyum almanya-freiburgdayim site cok güzel ellerine saglik
|
[B]merhaba ben Selcuk,
1988 Sivas - Sarkisla'nin Gürcayir köyünde dogmusum! Su an Almanyanin Augsburg kentinde yasiyorum ve Muhasebeci olma yolunda büyük adimlarla ilerliyorum. Sivasi pek bilmiyorum ama Sivasliyim diyebilmekten gurur duyuyorum. Hepinize allahtan bol bol saglik ve sihat diliyorum! Yasasin Sivassporumuz![/B] |
merhaba gardaslar ben sivas merkez dogumluyum (ilbeylinin koyuncu köyünden)1978 de almanyaya geldim su anda braunschweig yakinlarinda kaliyorum rüstü gardasa tesekkürler böyle bir site yaptigi icin...
|
KADIR BAYRAKTAR
1970 SIVAS DOGUMLUYUM MERKEZE BAGLI CALLI KÖYÜNDENIM SU AN ALMANYANIN BONN SEHRINDE YASIYORUM |
-->: --->: Almanya`daki Yigidolar
[QUOTE=yusuf58;274249]merhaba gardaslar ben sivas merkez dogumluyum (ilbeylinin koyuncu köyünden)1978 de almanyaya geldim su anda braunschweig yakinlarinda kaliyorum rüstü gardasa tesekkürler böyle bir site yaptigi icin...[/QUOTE]
abi tam olarak nerde kaliyorsun ?? Peineyi bilirmisin ??:D |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:39. |