![]() |
Cevap: Yeni Yapılacak Olan Stadımızın İsmi Ne Olma
[QUOTE=uhud85;497731]evet katılyıorum..bencede 4 eylül arena çok etkileyici bir isim.karizmatik..hemde farklı bir isim olması bence iyi..diger ulüpleri öznedirir kendine..tüm futbolcular 4ylül arenada oynayabilmek için sivassporda oynamak için can atarlar[/QUOTE]
4 Eylül Arena çok korsan çalıntı geliyor hiç gerek yok [COLOR="res"][FONT="Arial Black"]___4 EYLÜL MUHSİN YAZICIOGLU STADI ___[/FONT][/COLOR] Acınız Acımızdır Türkiyenin başı sagolsun :( |
muhsin yazıcıoğlu stadyumu çok iyi olur
|
[B]Bu saatten sonra stat yapılırsa Türkye'de çok şey değişmiş demektir ve bu bizi mutlu edecektir..
[/B] |
[QUOTE=Yiğiter;497760][B]Bu saatten sonra stat yapılırsa Türkye'de çok şey değişmiş demektir ve bu bizi mutlu edecektir..
[/B][/QUOTE] [B]Aynen katılıyorum kardeşim,stadı unutsun herkes artık.[/B] |
cesur sivas 1967 stadyumu .
|
stat bize bu saatten sonra biraz zor gibi gözüküyor.......nedenini sorarsanız tamamen siyasi.................
|
ya ben ce
4 eylul olsun ama muhsın yazıcıoğlu anısına yazıcıoğlu stadı olsa naısl olur gardas larım |
Arkadaşlar siz ne yapıyorsunuz?Ortada henüz ne stat var ne de başka bir şey.Henüz projesi bile hazırlanmamış bir stat için birbirinizi yiyorsunuz.Stat işi konusunda önceleri çok umutluydum.Bu konuda sayısız da mesaj yazdım.Stat Başbakanın belediye seçimi öncesi yaptığı seçim vaatlerinden birisiydi.Sadece bize vermedi bu vaadi başbakanımız gittiği hemen hemen her ile stat sözü verdi.Seçimi kim kazandı?Hepimiz biliyoruz.Şimdi stat vaadi bakalım yerine getirilecek mi?Bekleyip göreceğiz.Umarım verilen sözler tutulur.Seçimi Sami AYDIN kazansaydı stat işi %100 oluyordu.Şimdi yeni stat yaparlar mı bilmem.Başbakan verdiği sözü hep tutar ama yine de ilerki(ilerde yapılacak seçimlere)döneme sarkıtabilirler.BURADA EN BÜYÜK GÖREV MİLLETVEKİLLERİMİZE DÜŞÜYOR.2.olark eğer maliye bakanlığı için adı geçen Mustafa AÇIKALIN BAKAN olursa stat işi garanti olur.UMARIM YİĞİDONUN STAT RÜYASI GERÇEK OLUR.HERŞEY SİVAS İÇİN......
|
Muhsin Yazıcıoğlu Stadyumu Olabilir.
|
[FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Blue"][B][CENTER]4 EYLÜL STADI BENCE ÇOK ANLAMLI.[/CENTER][/B][/COLOR][/FONT]
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:22. |