![]() |
Cevap: TSL/Sivasspor-Beşiktaş Maçı Tahmin ve Yorum
sivasspor kazanır ve bu iş burda biter:D
|
[B]İnş Allah`ın İzniyle Farklı Bir Galıbıyet 3 0 ALACAFGZ[/B]
|
fanatik gazetesinin anketinde %80 beşiktaş kazanır çıkmış...bizim maçlarımızda bu anketlerin hep yanıldığını düşünürsek.... :)
|
[QUOTE=blacksky;493018]Ayrica bulent hoca' nin ettigi onu yemem bunu yemem laflari da durduk yere adamlari ekstra motive etti.. bize ne ki acaba? gs' ye 6 yedi bjk' ya 8 yedi diye laf atiyor hocamiz ama cok sevdigi fenerbahcesinin yediklerini saymiyor... yine cok sevdigi fenerbahcesinin bize attiklarini da umursamiyor... durduk yere niye saga sola laf atip hem sempati kaybediyoruz hem rakipleri motive ediyoruz anlamiyorum... kendi isimize bakalim... simdi cikip diyeceklerdir birileri "yaa 8tas motive olsa ne olur" diye.. oyle olmuyo ama iste, aradaki kalite farkini sadece daha cok isteyerek, daha iyi motive olarak kapatabiliyoruz.. bu kozumuzu niye onlara kaptiralim.[/QUOTE]
[B]Bülnet hoca orada zayen febe ningeseye attığı 6 golden bahsetmiyoror ki febenin mancheaster dan yediği 6 golden bahsediyor arkadaşım...[/B] |
[QUOTE=talkativeboy;492934]elhamdülüllah beşiktaşlıyım. nedir sizdeki beşiktaş düşmanlığı anlamadım cümle alem toplanmış beşiktaşa karşı. bülent uygun kimdirde beşiktaşa gönderme yapıyor. herkes kendi işine yapsın. ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ bu sene kimse umutlanmasın. şampiyonluk için geliyoruz[/QUOTE]
[B]iki yüzlülüğün bukadarına sadece pes derim....[/B] |
[QUOTE=SS'li;491873]Sahaya çıkıp adam gibi oynamıyorlar son zamanlar. Bu futbolla bjkyı yeneceğimizi hiç sanmıyorum. İnşallah yanılırım.[/QUOTE]
ya arkdaşlar siz bizim takımımızı hala tanıyamamışsınız gs ye 2 maçta 7 gol atan biz kendi sahamızda fb yi 0-1 dan 2-1 yenen biziz beşiktaşımı yenemeyeceğiz biraz güvenin takıma tamam beşiktaş formda olabilir ama sivasspor adına bu maçların önemi büyük olduğu için takım extra motivasyonla çıkıor maçlara helede kendi sahasında ben inanıyorum ki en büyük görev bize düşecek stadımızı ağzına kadar doldurup top 8jk ayağına geldiği zaman onları ıslıklara boğup 90 dakika takımımızı desteklersek 8jk korksun bizden bence sizde biraz takıma güvenin ve maça 8jk kazanacak önyargısıyla gitmeyin evinizde oturun seyredin |
çok doru söylemişsin helal olsunnn
|
[QUOTE=Beşiktaşım;492892]Selamın Aleyüküm arkadaşlar
bizde istanbuldan maça gelip bize ayrılan bölümde takımımızı destekleyecegiz Normalde gidecegim deplasmanlar öncesi o gidecegim şehrin takımının forumlarını takip etmem can sıkıntısıyla buraya girdim 8taş yazmaya başlamışsınız 8 golü biz degil futbolcular yedi ! ben burada sivassporlu insanlar görüyorum biz onlara saygı duyuyoruz bazı gördüklerimizle selamlaşıyoruz muhabbet kuruyoruz boş işler peşinde koşmuyoruz o insanlarada saygı duyuyoruz bizim sizinle bir işimiz yok sadece bülent uygunu sevmiyoruz sizinde bizimle bir işiniz olmasın bizi sevmesenizde en azından saygı duyun bizim size duydudugumuz kadar olsa yeter ! herkeze iyi geceler..[/QUOTE] o yüzden mi ilk yarıdaki maçta hocamıza ayakkabı frlatan 90 dk boyunca takımımıza küfreden ardındanda sivaslı ayılar istanbulda ne arar die bağırıyorsunuz ama unutmayın bu davranışlarınızla asıl AYININ BÜYÜĞÜNÜN siz olduğunuzu.... |
arkadaşlar aldığım duyuma göre bjk lilerin bir kısmı bilet bulamadığı için kalearkası(havuz) kısmından bilet alacaklarmış
|
[B]bence kimliğinde sivas yazmayanları maça almasınlar diyecem ama benimkinde de sivas yazmıyor :D:D[/B]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:03. |