SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Maçlar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=10)
-   -   TSL/Konyaspor-SİVASSPOR Maçı Tahmin ve Yorumları (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=24791)

cücü baba 17.04.2009 23:02

Cevap: TSL/Konyaspor-SİVASSPOR Maçı Tahmin ve Yoru

[B][I]İnanmak başarmanın yarısıdır diğer yarısıda teknik heyet ve futbolcu kardeşlerimizde ben şahsım adına hiç endişe taşımıyorum tıpkı nasılki takip edenler hatırlarsa aylar önceden Ş A M P İ Y O N L U K Müjdesini verdiğim gibi bu maçıda çok rahat alacağız...[/I][/B]

Yiğiter 17.04.2009 23:31

Şu maça bir türlü konsantre olamadım gitti..
Aklım fikrim Trabzon maçında..
İsterse 100 tl yapsınlar gitmezsem namerdim bu maça ömür varsa..
Sivas halkına ve Sivasspor'a her türlü insanlıkdışı muameleyi ve yakıştırmayı uygun gören Trabzonspor tarafına iyi bir Sivas Halayı dersi verme zamanı gelmiştir..:)

pover58 17.04.2009 23:56

ya bu konyaya 75 oy verenler düşünmezmiki sivas bu maçı kolay alacak konya bize ters geliyormuş bu maçtada düz gelecek.konyayı yenemiyeceksek ne diye şampiyonluktan bahsediyoruz.konyadan korkmayın onlar bizden korksun yaaa.

baskaya60 18.04.2009 00:34

[QUOTE=Yiğiter;504277]Şu maça bir türlü konsantre olamadım gitti..
Sivas halkına ve Sivasspor'a her türlü insanlıkdışı muameleyi ve yakıştırmayı uygun gören Trabzonspor tarafına iyi bir Sivas Halayı dersi verme zamanı gelmiştir..:)[/QUOTE]

O zaman yat kalk namaz kıl dua etmeye başla her duanda da rabbim bana stadın ortasında trabzonlu oyuncuların kolbastısını izlemeyi nasip etme yarabbi de belki rabbim o an gözüne toz kaçırır da kolbastı showu kaçırırsın en güzel sonuç bu olabilir...Toz kaçmazsa vay haline....:D:D

club7house 18.04.2009 00:40

[QUOTE=baskaya60;504293]O zaman yat kalk namaz kıl dua etmeye başla her duanda da rabbim bana stadın ortasında trabzonlu oyuncuların kolbastısını izlemeyi nasip etme yarabbi de belki rabbim o an gözüne toz kaçırır da kolbastı showu kaçırırsın en güzel sonuç bu olabilir...Toz kaçmazsa vay haline....:D:D[/QUOTE]

Arkadaşlar, siz inanıyormusunuz maçı kazanacağınız. O kadar yüreklimisiniz :)) Hep varsayımlar üzerine düşünmekten sakının, Haftaya maçımız var hodri meydan. Yalnız kaybederseniz siteye uğramamazlık yapmayın , size bu laflarınızı hatırlatacağım. Varsayımlar gerçeği yansıtmadığı gibi, tek gerçek SİVASSPOR'un liderlik gerçeği..

baskaya60 18.04.2009 00:57

İnanmak başarmanın yarısıdır diğer yarısıda teknik heyet ve futbolcu kardeşlerimizde ben şahsım adına hiç endişe taşımıyorum tıpkı nasılki takip edenler hatırlarsa aylar önceden Ş A M P İ Y O N L U K Müjdesini verdiğim gibi bu maçıda çok rahat alacağız...
......Herhangi üstteki bir yorumu alıntıladım bak buda bir varsayımdır...Aslında futbol bir varsayımdır ben size birşey demiyorum zaten ayrıca biz olamazsak siz olun ......Sadece maçımız var ve yiğiterin mesajına esprili bir şekilde yanıt vermek istedim yoksa dalga geçmek gibi bir amacım yok sizin umudunuz yenmek bizimkide ..Futbol bu neden uğramayım sitenize...Kırşehirde konvoyunuz falan olursa onada giderim bu sene şampiyon anadoludan olsun...Futbol rekabettir ondan sinirlenme....Bir tokatlı olarak komşumun şampiyon olması mutlu etmez mi beni..Ama trabzonun şamppiyon olması daha mutlu edeceğinden tersi bi mesaj atmam saçma olurdu açıkçası...

LosTie58 18.04.2009 11:20

[QUOTE=Yiğiter;504277]Şu maça bir türlü konsantre olamadım gitti..
Sivas halkına ve Sivasspor'a her türlü insanlıkdışı muameleyi ve yakıştırmayı uygun gören Trabzonspor tarafına iyi bir Sivas Halayı dersi verme zamanı gelmiştir..:)[/QUOTE]

Ne düşünüyosun ya boşver şunları,onları düşünmeye bile değmez,hem adamlar maçlarını bitirmiş boş boş bizim maçı bekliyorlar ve konuşuyorlar halbuki bizim takım çok yoğun onları düşünmeye sıra gelene kadar ohooo daha Konya ve Fener maçlarımız var,onları sallayın gitsin daha var o maça :D

Siiivasliii 18.04.2009 11:56

Insaallah Allah'in izniyle kazanacagiz !!!
Baska care yok haydi yigidolar !!

yiğidokazım58 18.04.2009 12:09

Rüyamda gördüm

Konyaspora 3-1 yenildik :S

Bizim golümüzü Mehmet yıldızorta açtı kamanan gol attı

LosTie58 18.04.2009 12:15

[QUOTE=yiğidokazım58;504367]Rüyamda gördüm

Konyaspora 3-1 yenildik :S

Bizim golümüzü Mehmet yıldızorta açtı kamanan gol attı[/QUOTE]

Rüyalar tersine çıkar ;)