SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Ertugral'ın Maç Sonu Açıklamaları (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=28746)

kiNgSiZe58 08.03.2010 08:19

Cevap: Ertugral'ın Maç Sonu Açıklamaları

Maçı vip tarafından izledım ve birtek sey aklıma geliyor. Muhsın hoca ya isi bilmiyor yada bilerek yapiyor. Nabil Taider 10 denilen ezik sahada top mu oynuyor sinek mı avluyor bellı degıl. mal gibi kosuyor sadece sag sola. iş yapmıyorya sadece koşuyor. top ayana geçtımı hatalı pas ve gitti top. 90% hatalı pas sut vb. ibrahım dagasanı onun yerıne oynatsa bence bın kat daha ıyı oynardı. işin komık tarafı hoca van herrdenle keitayı cikattıyor. hoca kafayımı yedn yaf. van herrden neysede keita cikartılır mı. onun yerine taideri cikarsan belki beraber kalırdık. of hoca offffff. sen o istifa seslerine hak ettin. normalde senin tarafini hep tutardım ama bu mactan sonra gözümden vallah billah düştün.

Elbeyliliyiz 08.03.2010 08:30

Artik umudumuz azalmaya basladi artik sapkamizi önümüze koyup formayi hakkedene ver....

balmandol 08.03.2010 09:23

MUHSİN BEY NE OYNADIN Kİ NE AÇIKLAMASI YAPIYORSUN..BEN OLSAM ŞAHSEN UTANIRDIM TV KARŞISINDA AÇIKLAMA YAPMAK İÇİN..TOPU TOPU HİÇ POZİSYONUN YOK :)
MUHSİN BEY SEN EN KISA ZAMANDA GİT..
VALLA FUTBOLCULAR SENİ SEVMİYOLAR DEMEK Kİ KARDEŞİM..SABOTE EDİYOLAR SENİ.
MUSA MATMAZELİDE GİTSİN SENLE BERABER..BU ADAMA BU SENE SİNİR OLUYORUM..VE BİLE BİLEDE OYNAMIYOR.İDDİA EDİYORUM EĞER BİLE BİLE OYNAMIYORSA BENDE ........
AHAT KÖMÜRLÜOĞLU KARDEŞE TAKIMI TESLİM EDİN.İÇİMİZDEN BİRİ,DÜRÜST VE EMİNİM İŞİNİ MUHSİNDEN İYİ YAPAR..
GELİN YOL YAKINKEN DÖNÜN BU KARARINIZDAN GÖNDERİN ŞU TAKA TUKAYI..

umut585sivas 08.03.2010 09:38

hoca cok güzel gazel okuyon helal olsun sana takım calışmıyor yada yanlış calışıyor her macta sakkatlıktan dolayı oyuncu degiştiriyoruz bizim daha oyun pilanı mız yok kimi nerde oynadını bilmiyor haha icinde hep top kammaya calışıyoruz böyle top mu oynanı hoca iki pası bile zor yapıyoruz karan bole top oynuyoruz bizim paf takımımız bile bunlardan iyi oynar 90 dak. da bir pozisyonumuz yok allah askın bırak gitti bide hoca degişmek hata olur diye yazan arkadaşlar bunda kötü olmaz takım top oynamıyor takım calışmıyor maca hazırlanamıyorlar artık kollay macımız yok belediyeden puan alamassak kimden alacaz biraz mantıklı olun bu hoca mütavazi olabilir efendi ola bilir ama bizim aradımız hoca degil gercekci olmak lazım trasfer dedi 5 tane oyuncu getirdi ama onlar da top oynamıyor iş işten gecmeden gitmesi lazım bület antalya macın dan sonra gitti bu da bu mactan sonra gider arkadaşlar demedi demeyin

FANATIK YIGIDO 08.03.2010 10:17

hoca altdaki takimlar diyar manisa basbas bagiriyor bank asyaya gitmek icin herhafta pugan kaybediyolar sense bu frsatlari tepiyon bunasil bir istir anlamadim zorla bizi bank asyaya goturmeye calisiyon hoca sen en iyisi afrikaya geridon yoksa bizi zorla kume dusureceksin

umut585sivas 08.03.2010 10:42

arkadsalar birde anket yapalım hocanın kalıp kalmayacagı hakkında veya mecnun baskan gidelim :

yigido yakup 08.03.2010 11:42

[QUOTE=umut585sivas;615529]arkadsalar birde anket yapalım hocanın kalıp kalmayacagı hakkında veya mecnun baskan gidelim :[/QUOTE]

ne anket anketle falan kaybedecek zamanimiz yok hoca tez elden görevden el cektirilmeli istifa etmiyorsa kovulmali.

rallicifurkan 08.03.2010 15:02

ARKADAŞLAR HOCAMIZA DESTEK OLALIM KÖSTEK DEĞİL FUTBOLCULARDA İŞ YOKSA HOCA NE YAPSIN ÇIKIP MUHSİN HOCA OYNAYACAK DEĞİL YA FUTBOLCULAR 3. LİG OYUCULARIDIRI SÜPERLİG OYUNCULARI DEĞİLDİR.

hiko58 08.03.2010 15:50

[QUOTE=rallicifurkan;615577]ARKADAŞLAR HOCAMIZA DESTEK OLALIM KÖSTEK DEĞİL FUTBOLCULARDA İŞ YOKSA HOCA NE YAPSIN ÇIKIP MUHSİN HOCA OYNAYACAK DEĞİL YA FUTBOLCULAR 3. LİG OYUCULARIDIRI SÜPERLİG OYUNCULARI DEĞİLDİR.[/QUOTE]

gardaş devre arasında kendisi transfer yaptı ve kaç aydır bu takımı çalıştırıyor. bende hocayı destekleyenlerdenim ama bu kadar kötü durumdayken 10 kişi eksik ibb ye sahanda yeniliyorsan artık düşünme zamanı gelmiştir. bu kadar gözü kapalı olamayız. sivastan ve sivasspordan daha büyük kimse yoktur ve olmaz. bir kişiye sonsuza kadar açık çek vermezsiniz bu kadar tolerans olmaz. düşüyoruz be dahası varmı. durumumuzun ne kadar kötü ve vahim olduğunu anlamıyormusnuz. iyi çalıştırmalı takımı. hemde çok iyi. kampa alsın izin vermesin. tesislerden çıkmalarına izin vermesin. bişeyler yapsın.

58svsvs58 08.03.2010 17:31

biz anadolunun ligden düşmemek için haykıran çığlığıyız.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:15.