SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Maçın ardından (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=30377)

mm1970 18.10.2010 15:39

Cevap: TARAFTAR NEYE, NİYE KIZIYOR!!!!

arkadaşım tenik direktör hikaye kan değişimi lazım yönetim komple değişmeli yoksa bizi kimse kurtaramaz sıvaslılığıyla övünen büyüklere boyun eğmeyen bir sürü zengin sıvaslı işadamı var acil yönetim değişmeli

Holigann 18.10.2010 15:51

[QUOTE=mm1970;660411]arkadaşım tenik direktör hikaye kan değişimi lazım yönetim komple değişmeli yoksa bizi kimse kurtaramaz sıvaslılığıyla övünen büyüklere boyun eğmeyen bir sürü zengin sıvaslı işadamı var acil yönetim değişmeli[/QUOTE]

Neredeler peki bu işadamları. Hepsi sıraya girdi dimi klübe hizmet edebilmek için!
O dediğiniz şöyle olur; çıkar dediğin gibi bi iş adamı varsa demeç verir bu gidişat benim hoşuma gitmiyor, o yüzden ben kongrede başkanlığa adayım der ve taahütlerini sıralar.Senin bahsettiğin o zenginlerin çoğu üçbüyüklerin kongrelerınde yalakalık yapmakla meşgul.ya bazı seylerı bilerek yorumlayın lutfen.
Benım dedıgımde bu yönetıme muhtac oldugumuzu dusunmeyın,ama yönetım bugun bazı konularda bu kadar rahatsa,nedenı altarnatıfsızlıgın verdıgı bı rahatlıkdır.
Ben de yonetım konusunda cok sıkayetcıyım herkez gıbı ama baskanı bunun dısında tutuyorum.Kişisel görüşüm başkan bu yönetimi lav edip İstanbul'da veya başka illerde yaşayan zengin Sivaslıları yönetıme dahıl etmelıdır.Bu takım fikret ünsallarla vs zaten gıtmez!

karşıyakalı 18.10.2010 15:54

[QUOTE=SempaticH;660405]birde şu var ki çok önemli hiç bir yönetici çıkıpta bir açıklamada bulunulmuyor hep kayıplar taraftar neyin ne olduğunu anca internet aracılığıyla öğreniyor bu böyle olmaz kardeşim çıksın neyin ne olacağını açıklasınlar biz taraftar olrak buna hakkımız var sanırım[/QUOTE]

[FONT="Arial Black"]TARAFTARIN KARŞISINA ÇIKACAK YÜZLERİ YOK ÇÜNKİ.GEÇEN YILDAN DERS ALDIK DİYE TARAFTARI KANDIRIP GEÇEN YILDAN DAHA KÖTÜ BİR TAKIM YAPTILAR.kaptanın iyisi fırtınalı havada belli olur ve gemisini fırtınadan koruyarak sag salim karaya çıkarır.kötü kaptanlar ise gemiyi batırır bizimkilerin yaptıgı gibi..İYİ DURUMDAYKEN HER GÜN BİRYERLERDE DEMEÇLER VEREN HERGÜN BİR KANALA RÖPÖRTAJA GELENLER SIKINTILI DURUMLARDA ORTADAN KAYBOLUYORLAR BU DURUMDA TARAFTARDA KARAMSARLIGA SEBEP OLUYOR .BÖYLECEDE YÖNETİME OLAN AZICIK GÜVENDE YERİNİ KARAMSARLIGA BIRAKIYOR.İŞİ BİLEN BİR YÖNETİM OLSA ÇIKAR DEMEÇLERİYLE TARAFTARIN ENDİŞELERİNİ GİDERİR VE ORTAMI YUMUŞATIR.BİZİMKİLER İSE ORTADAN KAYBOLARAK GERGİN OLAN ORTAMI DAHADA GERİYOLAR VE TAKIMI KAOS ORTAMINA DOGRU SÜRÜKLÜYORLAR.ŞU ANDA HİÇ BİR TARAFTAR HİÇ BİR YÖNETİCİYE GÜVENMİYOR .ANCAK TARAFTARIN Bİ KISMI SADECE MECNUN BAŞKANA GÜVENİYOR AMA ALINACAK 2 MAGLUBİYET TÜM TARAFTARIN BAŞKANA OLAN GÜVENİNİDE YOK EDECEKTİR. BAŞKAN SANA SESLENİYORUM ya devlet başa ya kuzgun leşe ya görevini yap takımı toparla ortamı yumuşat yada bırak git[/FONT]

phenom58 18.10.2010 16:00

Cevap: Taraftar, Bakkal’ın istifasını istedi!

Sivassporun başından gitmesi için illa takımın küme düşmesimi gerekli:mad:

DoomsDay58 18.10.2010 16:01

Cevap: Maçın ardından

[QUOTE=hiko58;660410]o istifa etmez kovulmayı bekliyor nerde ondaki o insanlık. tazminat alacak ya..[/QUOTE]

Yok artık daha neler takımda eğer kovulup tazminat almak için duruyorsa( ki böyle bişey imkansızdır) yönetim anında kovar çünkü taraftar bu duruma gelmişken maddiyat söz konusu bile olamaz

Playaz58 18.10.2010 16:11

Mesut Bakkal Istifa! Yonetim Istifa!

pierlotti 18.10.2010 16:56

kazanacağınız maç mı kaldı bee ! bundan sonra kimden puan alacaksınız.Gene başa döndük !!!

Turan 59 18.10.2010 16:58

Her takım yenilebilir.İnanın dün Tv'den maçı izlerken yerin dibine girdim.Gözlerime inanamadım.Amatör takım bile bunlardan daha iyi oynar.Başta Mr.Mesut olmak üzere hepinizi kınıyorum ve sizleri yuhluyorum.Yazılar olsun size yenilmeininde bir şerefi vardır.Mr.Mesut kendine ve taraftarlara bir iyilik yap ta istifa et.

hatem 18.10.2010 17:05

hoca 4 tane iyi yani şahsen ben az 5 yeriz diye düşünmüştüm hemde 1 tane de atmışız yani büyük başarı :) önümüzdeki maçlara bakalım hadi :mad:

Del Piero 18.10.2010 17:07

git Allah aşk-ı na git yeter yaaa uyuyamaz olduk yaa git saç baş yolmaktan kafada saç kalmadı git ne olursun giiiiiiiiiiiiiiiiitttttttttttttttttttt

WEZ Format +2. Şuan Saat: 10:03.