![]() |
Cevap: Güzel Haberler Yakında!!!
[B][QUOTE=edebiyatisyen;676803]hangisi bedavaymış ondan haber verin:(:(:(:([/QUOTE]
hocam adı geçen bu iki yabancı oyuncu da bonservisleriyle alınacak olan isimler ve biri 21 biri 25 yaşında [QUOTE=Ahmet92;676805]Muhsin Ertugralin Transferlerde takima hala katkisi varmimis.[/QUOTE] kardeşim muhsin hocanın transfer konusuda yardımları ve katkıları devam ediyor[/B] |
Cevap: Fink, Zapotocny ve Tekke’ye Teklif Götürüld
[B]bunlardan fink ve zapotocny biraz daha ön planda tekkeyle ilgili en ufak haber duymadm bunlara ilaveten erhan güven ismini ekleyebilirz yalnız beşiktaştan bir oyuncu gelirse kiralık da olabilir ama beşiktaştan kim gelecek veya görüşmeler şu an ne aşamada kesin bir bilgi yok şu an için ama bu hafta içinde bu konu da netleşir[/B]
|
[B][I]Sedat ve İbrahim Şahin hangi mantıkla tutulmaya devam ediliyor anlamak mümkün değil....[/I][/B]
|
[QUOTE=Djamoka;676808][B][I]Sedat ve İbrahim Şahin hangi mantıkla tutulmaya devam ediliyor anlamak mümkün değil....[/I][/B][/QUOTE]
[B]benim aldığım bilgiler içinde ibrahim şahin var kardeşim ve bence o da yolcu bir de rıza hoca sürpriz bir başka isim de gidebilir demiş bu oyuncunun da eskişehirspora gitme ihitmali varmış[/B] |
[QUOTE=HAYALKAFE;676809][B]benim aldığım bilgiler içinde ibrahim şahin var kardeşim ve bence o da yolcu bir de rıza hoca sürpriz bir başka isim de gidebilir demiş bu oyuncunun da eskişehirspora gitme ihitmali varmış[/B][/QUOTE]
Kamanan olabilir mi. Kamanan - Adem takasi. |
Bence o sürpriz isim APo..:)
|
[QUOTE=Yiğiter;676811]Bence o sürpriz isim APo..:)[/QUOTE]
Kamanan ve Adem Sarı takası var galiba Ayrıca İbrahim Şahin kesin gidecekler arasında baş köşede :D Apdurrahman Dereli ise mutlaka kalıyor gardaş. Çünkü 2 alternatifli ve kanat oynayacak oyuncu bulamayız devre arasında. Bulacağımız oyuncular ya vasat yada vasatın az üstü oyuncular, veya Defans... Devre arasında hiçbir takım orta saha ve kanat oyuncusunu göndermez... İstisnalar hariç. |
ceyhun + 3 isim gitmis bile
|
bu nijeryalı golcü Eneramonun gollerini izledim. adamın attığı her golde takım arkadaşı olan 10 numaralı Oussama Darragi nin bir şekilde katkısı var. bunu da alabilir miyiz acaba? gerçi adam 3.000.000 euro değerinde ve takımın kaptanı. valla ben adamın çalımlarına ve kaleye dikine ilerleyişine hasta oldum.
|
Cevap: 2010-2011 Ara Transfer Sezonu ve Önerilerin
[QUOTE=sawyer5892;676699]futboldan anlamak öyle süslü cümleler yazmak değildir. Kadir sivasa faydalı oluyo ben inkar etmiyorum ama herkesin abarttığı gibi avrupada oynayacak bir oyuncu değil rıdvan dilmeni hiç dinlemediniz mi düz oyuncu diye tabir ettiği bir tip var [B]ne çalım atan ne ara pası atan ne şut atan sadece mücadele eden kadir[/B] işte öyle bir oyuncu siz büyütün gözünüzde yarın birgün sivas düşerse görürüz o zaman[/QUOTE]
Bunları yapınca zaten Xavi oluyorsun, Barca'da oynuyorsun..:) |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:57. |