SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Maçlar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=10)
-   -   Gaziantep - Sivasspor maçı tahmin ve yorumlarınız (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=31367)

adres58 02.03.2011 21:02

Cevap: Gaziantep - Sivasspor maçı tahmin ve yoruml

Eyyamcıların en baba hakemini bize atamışlar. Bakalım Bursaspor maçındaki gibi bir görüntümü çizecek yoksa tam tersi yüreğimize su mu serpecek göreceğiz. Ama ben bazı arkadaşlar gibi düşünmüyorum. Çünkü her zaman seyirci baskısına ve kameraya oynayan bir hakem olarak hafızama kayıtlıdır Aydınus...

Respect58 02.03.2011 22:07

[B]Gaziantepin kupadaki iki maçınıda izledim ilk maçta 3 gol atmalarına karşın bu takımın pozisyon üretgenliği 0 bence.Zaten attığı gol sayısına bakarsak bizimle aynı..Eğer defansif bir oyun sergiler manisa maçındaki gibi ortasahayı kalabalık tutarsak pozisyon bile vermeden maçı tamamlayabiliriz..Son gs maçında gaziantep sanki onların gol atması gerekiyormuş gibi rakip alana yerleşmeye çalışıyor ve boşluklar bırakıyorlar Grosicki ve Erman bu alanları değerlendirebilir.Savunmalarındaki Dany Nounkeu denen adam harbi çok sağlam adam.Ataklarımızı tek başına kesebilir..Ben oradan beraberlik çıkarabileceğimizi düşünüyorum.Tabi fantezi arayıp Allah ne verdiyse yüklenmezsek..[/B]

Salim58 04.03.2011 08:36

[B][I][U]Kale yeniden Korcan'da[/U][/I][/B]

[COLOR="RoyalBlue"][FONT="Arial Black"]Bir maçlık aradan sonra yarınki Gaziantep maçında Sivas'ın kalesine yine Korcan'ın geçeceği öğrenildi.
Geçen hafta oynanan ve Sivasspor'un 4-2 kazandığı maçta 90 dakika boyunca güven vermeyen ve özellikle yediği 2. golde hatalı olan Lubos Kamenar'ı kızağa çeken Teknik Direktör Çalımbay'ın bir hafta aradan sonra kaleyi genç Korcan'a teslim edeceği,ayrıca yedek kaleci olarak ta Alişan'ı kadroya alacağı belirtiliyor.[/FONT][/COLOR]

Yusuf Çevik 04.03.2011 09:36

[QUOTE=Salim58;698586][B][I][U]Kale yeniden Korcan'da[/U][/I][/B]

[COLOR="RoyalBlue"][FONT="Arial Black"]Bir maçlık aradan sonra yarınki Gaziantep maçında Sivas'ın kalesine yine Korcan'ın geçeceği öğrenildi.
Geçen hafta oynanan ve Sivasspor'un 4-2 kazandığı maçta 90 dakika boyunca güven vermeyen ve özellikle yediği 2. golde hatalı olan Lubos Kamenar'ı kızağa çeken Teknik Direktör Çalımbay'ın bir hafta aradan sonra kaleyi genç Korcan'a teslim edeceği,ayrıca yedek kaleci olarak ta Alişan'ı kadroya alacağı belirtiliyor.[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
[COLOR="DarkRed"]
[B]Rıza Hoca bakmıştır antremanda kim iyi ise onu oynatır.
Demekki hazırlık maçında Alican iyi işler yapmış onu yedeğe alıyor.
Neyse hayırlısı bakalım...[/B][/COLOR]

Yusuf Çevik 04.03.2011 09:37

[B][COLOR="Red"]Sivasspor galibiyete gitti[/COLOR][/B]
[B]
Sivasspor yarın Gaziantep Kamil Ocak stadında oynayacçağı maç için dün bu şehire gitti.
Sabah 11.00'de son çalışmasını yapan Kırmızı-beyazlı takım öğle yemeğinin ardından karayoluyla Gaziantep'e gitti.
Gaziantep'e giden 18 kişilik kadroda,sakat olan Uğur Kavuk ve Abdurrahman Dereli'nin yanısıra Keita,Murat Sözgelmez ve henüz hazır olmadığı söylenen Denis Ivanovs'da yer almadı.
Zorlu maçların kendilerini beklediğini söyleyen Teknik Direktör Rıza Çalımbay " Manisa maçı artık geride kaldı,şimdi önümüzde daha güçlü ve zorlu bir rakip var. Bundan sonra oynayacağımız hiç bir maç bizim için kolay olmayacak. Az hata yaparak puanları toplamayı hedefliyoruz. Ben tamkımıma güveniyorum,onların Gaziantepspor karşısında kişilikli ve 3 puanı hak eden futbol oynayacaklarına yürekten inanıyorum"dedi.
Teknik Direktör Çalımbay,a bu sezon deplasmanda hiç galip gelememenin hatırlatılması üzerine " Her şeyin bir ilki var" karşılığını verdi.[/B]

ccey 04.03.2011 10:25

Hocam sen sağlam oynat fantezi yapıp 3-4 forvetle hucum yaptırma orta sahayı tut biz en kötü 1 puan alırız, yeterk,i gol yersek panik yapıp hemen forvet sokmayalım,

İbrahim58070 04.03.2011 10:40

[QUOTE=ccey;698606]Hocam sen sağlam oynat fantezi yapıp 3-4 forvetle hucum yaptırma orta sahayı tut biz en kötü 1 puan alırız, yeterk,i gol yersek panik yapıp hemen forvet sokmayalım,[/QUOTE]

Kontrollü bir futbol oynarsak macı gol yemeden götürürüz.antep te gol atamadığı için geride boşluklar bırakır uzun toplarla grosickiye doğru gönderirsek tehlike yaratırız.Dediğin gibi oynarsak en kötü 1 puan oynarız.[B]Zaten Rıza hoca diyorki şanssızlıklar belimizi büküyor diyor.Bnce alakası yok, Eskişehir ve Bursa maçlarında manisa macındaki gibi kontrollü bir futbol oynasaydık o maclardan 3 puan bile alırdık.[/B]Orta sahayı kalabalık ve pres yaparak kontraataktan gol bile bulabiliriz.

fatih585858 04.03.2011 11:03

Gaziantep'e giden 18 kişilik kadroda,sakat olan Uğur Kavuk ve Abdurrahman Dereli'nin yanısıra Keita,Murat Sözgelmez ve henüz hazır olmadığı söylenen Denis Ivanovs'da yer almadı.
Keita yine ilk 18'de yok . Hocanın kararına saygılıyız fakat, bu maçta rakibin teknik futbolunu ancak mücadeleci ve sert futbolla durdurabilirdik. Keşke Keita'yı kadroya alsaydı. Sağ bektede Hayrettin oynayacak Manisa maçında defansı orta sahaya yakın yere kadar çıkarmış Manisa'ya karşı bir asist yaptı diye sol ayaklı futbolcuyu sağ bekte oynatmak çok büyük risk . Mehmet nas orada oynayabilirdi inşallah Hayrettin ve diğer defans oyuncuları maça etki edecek hatalar yapmazlar.

dv9000 04.03.2011 11:41

Ben SIVASSPOR alir demistim FIRAT Aydinustan sonra ne olacak bilmitorum

mishka 04.03.2011 14:13

Keita neden kadroya alınmıyor anlamak mümkün değil. Hocadan bir açıklama bekliyoruz performası mı yetersiz disiplinsiz mi ? Onun görevini üstlenecek bir oyuncu kadromuzda yok maalesef onu kadroya almama lüksümüz yok.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:19.