![]() |
Cevap: Sivas stadyumu ihaleye çıkıyor
33 binlik stadı yiyenleri "seçmene" havale ediyom
|
[url]http://www.korea-fans.com/forum/konu-steelyard-stadium-54252-54637-49828-54008-50556-46300.html[/url]
işte size 25.000 kişilik bir stad bizim staddan kale arkaları hariç ne farkı var arkadaşlar ne diye şehir dışına çıkarıyorlar ki biz kale arkalarını yaklaştırsaydık zaten bu kadar olurdu ve o kadar yol tepmemize gerek kalmazdı. Yazıklar olsun yaa. |
arenaymış sizin yaptığınız arena batsın.ne o stada giderim nede size bir daha oyun o sunu gösteririm.
|
[QUOTE=58hsn58;792111]burda aslinda sadece taraftarda suc degil, basbakan sozunu tutmadi ve 33 binlik stad yerine 25 bine dusuren sahisda suc...
Taraftarimizda cok duyarsiz kaliyor, uzulecek bir durum... ben yurtdisinda yasiyorum ve yapabilecegim tek sey e-mail yollamak, onuda elimden geldigi kadar yolladim... Artik hayirlisi olsun demekten baska caremiz yok...[/QUOTE] [B]Bir çare daha var gardaş... SANDIK... Elbet bunun da hesabı sorulacaktır. Sivaslı koyun olmadığını gösterecektir İnşaallah...[/B] |
3 tane sivas kanalının haberlerini izledim stadyum ihalesi ile ilgili bir tane haber dahi yapmamışlar. işte sorun burda başlıyor nasıl bu kadar kolay sivası kandırdılar anlamak zor değil. Diğer insanların ve medyanın bu kadar bu olaya duyarsız olması acaba ben mi çok abartıyorum dedirtiyor bana. Bu kadar insan yanlış yapmaz demek ki ben yanlış düşünüyorum diyorum artık.
|
İhale bitti. Şu an değerlendirme aşamasındadır.
|
[QUOTE=kkemal58;792174]3 tane sivas kanalının haberlerini izledim stadyum ihalesi ile ilgili bir tane haber dahi yapmamışlar. işte sorun burda başlıyor nasıl bu kadar kolay sivası kandırdılar anlamak zor değil. Diğer insanların ve medyanın bu kadar bu olaya duyarsız olması acaba ben mi çok abartıyorum dedirtiyor bana. Bu kadar insan yanlış yapmaz demek ki ben yanlış düşünüyorum diyorum artık.[/QUOTE]
[B]Sivasta stadyum konusunu dert edinen bir tane numunelik kanal mı? var ki [/B] |
aldıgım duyuma gore ıhaleyı tokıye sureklı ıs yapan kayserılı bı fırma kazanmıs
|
[QUOTE=MaXiMuM;792170][B]Bir çare daha var gardaş... SANDIK...
Elbet bunun da hesabı sorulacaktır. Sivaslı koyun olmadığını gösterecektir İnşaallah...[/B][/QUOTE] Kardeş hiç akıllara bile gelmez o zaman bak gör |
[QUOTE=MaXiMuM;792184][B]Sivasta stadyum konusunu dert edinen bir tane numunelik kanal mı? var ki [/B][/QUOTE] Sivasta zaten kanalda yok ki kardeş yılların kanalları hala ilk günkü yayınlarıyla aynı
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:30. |