SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Gençlerbirliği 7-1 Sivasspor (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=34677)

cengo64 13.08.2012 01:15

Cevap: Gençlerbirliği 7-1 Sivasspor

Belki de taktiktir.Herkes bizi amatör takım zannedecek.

kadirakin58 13.08.2012 01:22

Rıza hocam Beşiktaş rüyalarını unutup "benim takımım sivasspor, bu takım için ne yapabilirim" diye düşünmeye başlarsın inşallah. Gidip gençlerden 7'tane yersek taraftar ne yapsın. Fenerbahçe de Elazığ'dan 4 tane gol yese, arkasından Gençler'den 7'tane yese, sonra fenerbahçenin stadı da bomboş kalır, taraftar adam gibi destek vermez.

Teknik direktör takımı ateşler, takım taraftarı, taraftar yönetimi ve takımı.. bu zinciri de Rıza hoca kırıyor. Rıza Hocam, ya bir daha beşiktaşın adını ağzına almayacaksın, ya da çekip gideceksin. Sen sivastan önce beşiktaş dersen bizim futbolcular da sivastan önce galatasaray der. Bunu gören taraftar ne yapsın!

aydınn 13.08.2012 03:04

[QUOTE=kanka5885;800660]Takım Dizilişi 4-4-2 Taktik Kanatlari Kullan Yüksek Hizda Pas yap.

------------------------------------- Korcan Celikay

Saban Özel ------------ Ugur Kavuk -------- Ziya Erdal ---------------- Jan Rajnoch

Aatif Chahechouhe-------- Kadir Bekmezci--------- Erman Kilic ------------ Kamil Grosicki

-------------------- Abdulkadir Özgen ------------ (Pedriel) Eneramo-----------------------

Arkadaşlar Şunu unutmayin ki Eneramo Almak Salaklıktı..
Kamil Ve Aatif İkilisi Muhtesem Kanat Oyuncuları 2 side Topu Alip Hizli qötürüyorlar
Benim Düşüncem Kanatlari Kullanmak Kanatlari Kullanirsak Topu Daha hizLi iç alana götürür Ve çokça pozisyonlarla gol bulmaktir örnegin

Abdulkadir özgen Muhtesem starejiye sayip bir oyuncu Kanatdan gelen bir topu güzel degenlendirerek gol atacana ınanıyorum.. Teşekkürü eksik etmeyin begendiyseniz
__________________[/QUOTE]
Yazdın defansı bir daha gözden geçir istiyorsan , sabanla Ziya sol bek , Uğur sag bek , rajnoh stoper . Bu defans her maç 10 yer

bekir5858 13.08.2012 04:15

10-0 da yenilsek umutsuz olmayacağız,Bu Sivassporun ligde yine ilk 10'a gireceğine inanıyorum.

Sivas_SporLu58 13.08.2012 05:48

gencler 7 attıysa antep 17 atar heralde anladım bu sene kümeye oynuyoruz Allah sonumuzu hayretsin

izmirliyigido 13.08.2012 08:35

Maçın faturası kime?

Gerçek anlamda YÖNETİME ve HOCAYA, acı anlamda TARAFTARA !..

Taraftarın içinin acıdığı kadar, içinin yandığı kadar RIZA HOCANIN içi yandıysa her 4 gollü, 5 gollü, 7 gollü mağlubiyetlerin ardından böyle açıklamalar yapmaz, gereken tedbiri çoktan alırdı.

Ben her zaman şunu söylerim. İş ve meslek hayatımda çok sevdiğim bir cümledir:

"KÜÇÜK ADAMLARIN HEDEFİ DE KÜÇÜK OLUR !.. "

Eğer sen hedefi ilk 10'a girmek olarak koyarsan hedefin her zaman 3-4 sıra düşeceği için ligi 14 veya 15 tamamlarız (İki sene üst üste olduğu gibi). Ama hedefi şampiyonluk olarak koyarsan 3-4 basamak şaşarsa ligi ilk 5'te bitirirsin (İki sene üst üste beğenmediğimiz hoca zamanında olduğu gibi).

Hocanın hedefi BÜYÜK olsaydı, transferleri de büyük yaptırırdı. Yaptıramazsa giderdi. Beşiktaş ile anlaşma olmayınca mecburen sesini kıstı oturdu, yönetimin yaptığı transferlere razı oldu. Zaten hocanın vizyonu belli. Çokta şey beklememek lazım.

Belki bu yazılanlar hocanında yönetimin de zoruna gidecek ama bizler eleştirmezsek, tedbir alınmaz, elin oğlu da dalga geçer. Şimdi her takım (özellikle G.Antepspor, Kayserispor, Trabzonspor, Eskişehirspor) bizi potansiyel KÜME DÜŞME ADAYI, (geçen seneden devam eden) bir çuval GOL YİYEN takım olarak görüyor.

Hocam ne yap et, bu takımı lige hazır et. Halen eksiklerini göremedin mi?

.

keko 58 13.08.2012 11:20

[QUOTE=HALIL;800528][COLOR="red"]akifesk gibilerini hakli çikardilar[/COLOR] simdi bende onlara hak veriyorum bu takim tam bir rezalet transferler berbat yonetim ve riza hoca bu mu basari beklediginiz hazirlik maçlarinda neysek ligde'de o kume dusmekten korkiuyoruz artik yeter artik !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :mad::mad::mad:[/QUOTE]

[B]akifesk her zaman dogru dedi ama kimse dogrusu görmedi yada görmek

istemedi [/B]:mad:

[B]7:1 :mad:[/B]

keko 58 13.08.2012 11:23

[QUOTE=cengo64;800819]Belki de taktiktir.Herkes bizi amatör takım zannedecek.[/QUOTE]
[B]
7:1 taktik olur mu?????????????

arkadasim biraz gercek olalim[/B] :rolleyes:

Ferhat06 13.08.2012 14:03

Maçın ilk yarısında sağbek uğur solbek hayrettin oynadı.Hayrettinin karşısında HURŞUT,Uğurun tarafında JIMMY diye yabancı türk karışımı biri vardı.Ankarada zaten acayip sıcak bir hava vardı yani biz tribünde orucun da etkisiyle mayıştık resmen Allah topçulara yardım etsin.Sadede gelek o HURŞUT ve JIMMY bizim kanatları koridor yapdılar.Hele iki veya üçüncü golde hurşut hayrettine bir çalım attı,Salim58 e dedimki bu çalımı yiyorsan bu topu oynamayacaksın.

yiğido gardaş 13.08.2012 14:21

Hazırlık maçlarında alınan sonuçlar ölçü olmazmış,evet byeni bir takım kurarsınız,veya takımın çoğu değişir uyum sorunu vs olur anlarsınız 2,3 golü tam 7 gol yiyiorsunuz hemde defalarca yendiğiniz veya berabere kaldığınız takımdan,sezon başı,hazırlık maçı vs vs.Acımasızca eleştirenlerde var haklılar,destekleyenler var umutlular,
sivasspor hep forvet aradı transferde,gol sıkıntısımı vardı sivassporun?sivasporun bütün oyuncuları gol atma becerisine sahipti,sivassporun sıkıntısı defans ve kalecidir,çok gol atıyorsunuz çok gol yiyorsunuz,
kaleci yok sivasta (Korcanmı Geçeceksin,Atillamımı boşver,sıcenickmi(adını bile yazamıyorumancak kale arkasında top toplar)
defans uğurmu,ziyamı.hayrettinmiZiya önceki yıla göre geçen yıl çok fazla hata yapmadı ama ugur kaldıramıyor bu görevi
kısaca tek tek sporcuları eleştirmek yerine defansın takviyesi şart iyibir stoper şart,veeeeeee
''At sahibine göre kişner ''diye bir atasözümüz var.
Önce sayın Çalımbay Sivas sizi bağrına bastı,siz beşiktaş dediniz sivaslıyı kırdınız,eğer sivastan vazgeçtiyseniz çok geç olmadan bunu açıklayın,yok yoluma devam ediyorum diyorsanız,alt yapıyı güçlendirin ve takımda ki disiplinsizlişğin önüne geçin.
yoksa atlar haranın dışında koşacaklar.
Ya yöneticiler işinizin kolay olmadığını biliyoruz,mecnun başkanın yaşadığı sıkıntılarıda biliyoruz,cezavim her zaman suçlu evi değildir,bazende ''mederse_-yusufiye ''yi ziyaret edenler kahraman olurlar.
harekete geçin suskunluğu bozun yarın sivasspor tarihinde yazılacaksınız ama nasıl bu sizin icraatlarınıza bağlı.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:01.