SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Transfer (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=9)
-   -   2014/2015 Sezonu Devre arası transfer dönemi (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=38485)

halilxx58 19.01.2015 11:44

Cevap: 2014/2015 Sezonu Devre arası transfer dönem

[QUOTE=furky.b;932917]Twitterdan Ali Karakis yazmis:

@akrksmng: Antalyaspor Sivasspordan Ahmet Aras ile bonservisiyle kesin olarak anlasmaya vardi.@TransferMerkez[/QUOTE]

Böylelikle forvet'de Batuhan, Utaka ve Eneramo kaldi.

Utaka formsuz, Eneramo mac eksigi cok, zamana ihtiyaci olabilir ve Batuhanda sezon basindan beri verimli olamiyor. Bu durumda maddi durum el veriyorsa hazir bir forvet almakta cok fayda var.

Morten58 19.01.2015 20:06

Stoper: [B]Ahmet Şahbaz[/B] gitti [B][I]>[/I][/B] yerine [U]Bursaspor[/U]'dan [B]İbrahim Öztürk[/B] geldi .

Sol Bek: [B]Berk Neziroğluları[/B] gitti [B][I]>[/I][/B] yerine [U]Sivasspor (A2)[/U]'den [B]Fatih Çiplak[/B] geldi .

Sol Açık: [B]kimse[/B] gitmedi [B][I]>[/I][/B] + [U]Bursaspor[/U]'dan [B]Aydın Karabulut[/B] geldi .

Forvet ve Kanat Oyuncusu: [B]Cihan Özkara[/B] gitti [B][I]>[/I][/B] yerine [U]Gaziantepspor[/U]'dan [B]İbrahim Akın [/B] geldi .

Forvet: [B]Macauley Chrisantus[/B] gitti [B][I]>[/I][/B] yerine [U]İstanbul Başakşehir[/U]'den [B]Michael Eneramo[/B] geldi .

[B][I]Morten 58[/I][/B]

Kokomo 20.01.2015 07:57

Teknik direktörlük görevine Roberto Carlos'u getirdikten sonra transfer çalışmalarını sürdüren Akhisar Belediyespor, İstanbul Başakşehir'den sol kanat oyuncusu 28 yaşındaki Orhan Taşdelen'le ve Sivasspor'dan 24 yaşındaki orta saha Pekin Köşnek'le 2,5'er yıllık anlaşmaya vardı.

Ege temsilcisi daha önce de Galatasaray'dan Yiğit Gökoğlan, Portekiz Braga'dan Custodio Miguel Dias De Castro ve İngiltere'nin West Ham United takımından Ricardo Jorje Vaz Te'yi kadrosuna katmıştı.

KaanK 20.01.2015 09:11

[B]Dün başkanın söylemlerine göre yerli transferi bitti. yabancı olarak da diakate ile anlaşabilirsek sadece o alınacak. anlaşılamazsa transfer konusu kapanmış olacak. ayrıca 2 aydır top oynamadığından dolayı bazı soru işaretleri varmış ancak teklif yapılmış anlaşma zemini aranıyormuş.
Quaresma konusunda ise o paraları vermek söz konusu bile olamaz, böyle bir transfer ihtimal dahilinde bile değil dendi. ayrıca haberi yapanlara ve habere inananlara sitem edildi. abdullah yiğit de bizi yıldız transferlerine siz alıştırdınız, carlos cicinho falan geldi falan. gören de her sene takım yıldızdan geçilmiyor sanacak .
Özetle transfer işi bitti arkadaşlar diakite olursa ancak belki o olabilir konuşmalardan o da zor gibi anladım ben. Kimse başkan yurtdışında falan diye umutlanmasın gayet açıkça herşey ifade edildi[/B]

halilxx58 20.01.2015 12:10

TFF resmi sitesinde dikkati ceken konu yeni transferlerden sadece Aydin Karabulutun Sivasspor'da görünmesi.

Sivasspor takimi kadrosunda yeni transferler Ibrahim Öztürk, Ibrahim Akin ve Michael Eneramo yer almiyor.
Ayrica takimdan gönderildigi söylenen Ahmet Aras, Ahmet Sahbaz, Cihan Özkara, Macaley Chrisantus ve Pekin Kösnek halen resmi olarak Sivasspor oyuncusu...

TFF resmi sözlesme bildirildikten sonra normalde oyuncu bilgilerini cok cabuk güncelliyor. Benim kafama takilan oyuncularla resmi sözlesmeler imzalanmadimi yada hata tff den mi kaynaklaniyor???

furky.b 20.01.2015 13:57

Samba diakite de geldi, hayirli olsun..

superglam 22.01.2015 09:54

Tranferlerimiz Eneramo 1.5 yıl, Ibrahim ozturk 1.5 yil, Ibrahim Akın 4 ay, Aydin Karabulut Kiralık 4 ay. Son durum bu. Samba konusu net olmasa da %90 anlaştık..

meyzee 22.01.2015 17:13

Ah aahhhhhh ahhhhhh... Nerde benim siyahi incim Kamanan.. Dos Santosum....Hani o begir gibi Balili.... Boga mehmet Yildizim nerdeee.. Ahhh ahhhhhh..... Yokki petkovicim.... Frikik usatsi muhammetim... Kemik kirici raymond kalla.... Ahhhhh ahhhhhhhhhhh.... :(

karamik 22.01.2015 17:30

[QUOTE=meyzee;933215]Ah aahhhhhh ahhhhhh... Nerde benim siyahi incim Kamanan.. Dos Santosum....Hani o begir gibi Balili.... Boga mehmet Yildizim nerdeee.. Ahhh ahhhhhh..... Yokki petkovicim.... Frikik usatsi muhammetim... Kemik kirici raymond kalla.... Ahhhhh ahhhhhhhhhhh.... :([/QUOTE]

Adam gibi adam tekmeye kafa atan topçularımızda oldu sakatım ayağına şehirden kaçanımızda Allah iyilerle karşılaştırsın dürüst ve ter temiz bir takımız.

B.DUMANLI 22.01.2015 18:20

Bu isin Trabzon´u ,Balikesir´i ve Rize´si kalmadi artik.Baskan gibi sagir sultan bile ilk bes macin zor olacagi ve buradan alinacak puanlarla ligde kalinacagimiz kesinken,yaptigimiz transferlerle ne derece basarili oldugumuzu yarin görme imkanina sahip olacagiz.

Yarin hersey belli olacak en azindan Sergen Yalcin yönetiminde Sivasspor´u dahada iyi görme imkanina sahip olacagiz.Ara transferde takima katilanlarin takima katkisi olacakmi bu zaten suanda merak konusu.Yarini bekliyoruz sabirsizlikla....

WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:23.