![]()  | 

[quote=ultraSivas_58][size=6][color=red][b][i]............HİC BOSA UĞRASMAYIN...EN KARİZMA BEN DENİZ...YANİ ULTRA.............[/i][/b][/color][/size] :arrow:  :d:[/quote][b]DEDİĞİM GİBİ EN KARİZMATİK ÜNLÜ BENİM BOŞA UĞRAŞMAYIN..YANIDA Kİ ARADAŞI TANIYAN VAR MI  :?:  :arrow:  :k10:  [/b] 
	 | 

[size=6][color=blue][b]ultra senin en karizmatik olduguna bendende bir oy  :lol:  :lol:  :lol: [/b][/color][/size] 
	 | 

[quote=serkan20m]herkes kendine göre en karizmatik sivaslı kim belirlesin. yalnız bu kişiler ünlülerden oluşmalı ben bildiğim bir kaçisim  yazacağım sizde ünlü katabilirsiniz 
	1.çılgın sedat 2.ibrahim toraman 3.uğur ışılak 4.ümit özat bence en karizmatik bunların arasından çılgın sedat.[/quote]+ [size=7] 3[size=18][color=black].uğur ışılak Sivasli degil >>> Sereflikochisarli [/color][/size][/size]  | 

EN KARİZMATİK SİVASLI  
	[size=6][color=red]İSMAİL YK [/color][/size]KIRAL SİVASLI YURTSEVSEN KARDEŞLER GURUBUNUN ÜYESİ OLAN İSMAİL HER YERDE SİVASLI OLDUĞUNU DEFALARCA VURGULUYOR VE OLUMLU BİR REKLAM YAPIYOR SESİ İLE DE HERKEZİ MEST EDİYOR EMEL SAYININ DA SİVASLI BİR ÜNLÜ OLUP YANLIZ HİÇ SİVASLIYIM DEMEDİĞİNİ BİLİYOMUDUNUZ!!![size=6][/size][color=red][/color][size=6][/size][color=red][/color]  | 

[quote=ultraSivas_58][size=6][color=red][b][i]............HİC BOSA UĞRASMAYIN...EN KARİZMA BEN DENİZ...YANİ ULTRA.............[/i][/b][/color][/size] :arrow:  :d:[/quote][b]KİMSE UZAKLARDA ARAMASIN :arrow:  EN KARİZMATİK SİVAS'LI BENİM....YANIDA Kİ ÜNLÜ TANIDINIZ MI... :?:  :?:  :?:  :?:     :arrow:  :k10:  :k10:  :k10: :k10:[/b] 
	 | 

[quote=Aziz58][size=6][color=darkred]BENCE EN KARİZMATİK 
	1- RIZA ÇALIMBAY 2- CEM YILMAZ 3- ÇAGLAYAN ABİ 4-VE TÜM SİVASSPOR COM' CULAR...[/color][/size][/quote] +İMZA  | 

Arkadaşlar İBrahim Toraman yeşilyurt mahallesinde büyümüş selçuk ilköğretim okulunda okumuşştur  
	1.MuRTix ben yani ama mankeniz neşe erberk ajans :P 2.ERkan ankaragücü basketbolcu sivaslı 3.İbrahim Toraman .. kardeşim kim tutar seni üstelik bjk lı!! 4.Rıza Çalımbay (Ölümüne Kartal) 5.Adem Dursun(Beşiktaş..) 6.Zafer gültekin(ankaragücü) . 58585.Ümit Özat(Tüm kayıtlarda ankaralı ama herkes sivaslı olduğunu sanıyor)  | 

ÜNLÜ SİVASLILAR 

GARDAŞLAR SİVASIMIZIN ADAMI HER TARAFTA WAR TV.LERDE TANIDIGIMIZ İNSANLARIN SİVASLI OLDUGUNU DUYUP ŞAŞIRIYORUZ.SİVASLI OLDUGUNU BİLDİGİNİZ ÜNLÜLERİN İSMİNİ YAZARMISINIZ  [COLOR="Red"][B][I][/I][/B][/COLOR] 
	 | 

ibrahim toraman--ümit özat(kimlik bilgilerinde ankara yazıyo ama herkes sivas zannediyo)  onurşan   benim bildiğim bunlar 
	 | 

BBP GENEL BASKANI MUHSIN YAZICIOGLU 
	APDUL LATIF SENER ERDAL KESER IBRAHIM TORAMAN MUSTAFA KOCABEY RIZA CALIMBAY ADEM DURSUN HAMZA YERLIKAYA ESKI ANKARA GÜCÜ KALECISI ZAFER ÜMIT ÖZAT BENIM TANIDIGIM ÜNLÜ SIVASLILAR  | 
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:16. |