![]() |
-->: --->: Kayserispor'dan Sivas'a kutlama
[QUOTE=Rook;319662]Sıradakiiiiii.................... (:[/QUOTE]
[B]kayseriyi seviyorum ama sizin forumlarınızda sivasa karşı büyük bir kin var..dostluktan,nezaketten anlayan 3-5 kişi var..bu yüzden girmiyorum artık o siteye..3 kişi kötü olsa diğerleri iyi olsa neyse ama 3 kişi iyi diğerleri sivasa nefret dolu..nedendir bilinmez..[/B] |
--->: Kayserispor'dan Sivas'a kutlama
bence geçmişteki olayları unutmak lazım...
kayseriyele sivas dostluk kuramazsa hangi takımlar kuracak bilmiyorum... unutmayalım komşu komşunun külüne muhtaçtır |
[QUOTE=sensetik;319673]bence geçmişteki olayları unutmak lazım...
kayseriyele sivas dostluk kuramazsa hangi takımlar kuracak bilmiyorum... unutmayalım komşu komşunun külüne muhtaçtır[/QUOTE] [B]kayserili pek öyle düşünmüyor işte...maalesef..[/B] |
arkadaşlar burda gösterdiginiz misafirperverlikten dolayı teşekkür ederiz.tabiki kayseride sivası sevmeyenler var.sivastada kayseri sevmeyenler vardır illaki.benim için önemli olan genelin ne düşündügüdür.zaten kayseriler hem sivasta açılan pankartla hemde istanbulda açılan pankartla samimiyetini gösterdi
|
[QUOTE=sarı şeytan 38;319695]arkadaşlar burda gösterdiginiz misafirperverlikten dolayı teşekkür ederiz.tabiki kayseride sivası sevmeyenler var.sivastada kayseri sevmeyenler vardır illaki.benim için önemli olan genelin ne düşündügüdür.zaten kayseriler hem sivasta açılan pankartla hemde istanbulda açılan pankartla samimiyetini gösterdi[/QUOTE]
haklısın kardeş... yeni stadınız bitince gelip hem stadınızı görecem hemde size bi maçlıkta olsa destek verecem... ileride bizim de öyle bir stadımız olursa bizde sizi bekleriz inşallah :) |
kayserili arkadaşlar aramıza hoşgeldiniz.şahsen iyi adamlarsınız. benim bazı yakınlarımorda ikamet etmekteve ora çalışmaktadırlar ve tanıdığım kayserili arkadaşlarda var gayet memnunum.
|
Arkadaslar Pankart Konusunda Anadoludan bi şampiyonun olması gerektiğini, Anadoluadaki bi takıma katkıda bulunmak için açtık yoksa Sivas'a özel bi sempatimiz yok.
Ayrı son günlerde Bülent Uygun'un Kayserisporumuzla çok uğraşması bazılarımızı karşı safa çekti tabi:) Lig sonunda inş Anadoludan şampiyon çıkar. |
[QUOTE=Rook;322551]Arkadaslar Pankart Konusunda Anadoludan bi şampiyonun olması gerektiğini, Anadoluadaki bi takıma katkıda bulunmak için açtık yoksa Sivas'a özel bi sempatimiz yok.
Ayrı son günlerde Bülent Uygun'un Kayserisporumuzla çok uğraşması bazılarımızı karşı safa çekti tabi:) Lig sonunda inş Anadoludan şampiyon çıkar.[/QUOTE] [B]yahu bülent uygunun işi gücü derdi tasası yok kayseriyle mi uğraşacak...bırakın bu paranoyaları...[/B] |
[QUOTE=yigiter187;322688][B]yahu bülent uygunun işi gücü derdi tasası yok kayseriyle mi uğraşacak...bırakın bu paranoyaları...[/B][/QUOTE]
[B]bencede.. amma taktınız, bülent uygunun açıklamaları imiş.. [/B] [B]geçin bunları, [COLOR="Blue"]LÜTFEN[/COLOR]..[/B] |
[QUOTE=jakobieen;322690][B]bencede.. amma taktınız, bülent uygunun açıklamaları imiş.. [/B]
[B]geçin bunları, [COLOR="Blue"]LÜTFEN[/COLOR]..[/B][/QUOTE] [B] kayserispor forumlarına gir bu ve benzer yazıları göreceksin.. "bülent uygun kayserisporu çekemiyor..." "sivas şansa,bala top oynuyor..." "sivasın yaptığını biz 3 yıldır yapıyoruz..." "bülent uygun topuzu febeye yamamaya çalışıyor..." "sivası geçecez,garanti ilk 3 teyiz,hatta şampiyon bile olabiliriz..(iki maç kazanınca kendinizi bişey sanmayın diyorlardı bize halbuki):D).." "baliliyi biz sivasa hediye ettik.." "kıskananlar çatlasın(bu laf sivasa):D" "balili bizim kovduğumuz adam..." "sivas takım mı yaf..mahmet yıldızı çıkar küme düşer o takım( topuz o takımdan gidince ne olacaklarını hiç düşünmeden diyorlar bu lafı)"":) ve bunun gibi yüzlerce saçmalık..bizim balilisiz,yasirsiz,sedatsız,petkoviçsiz oynadığımızı göz önünde bulundurmadan konuşuyorlar.. bizdeki bu eksiklikler kayserideki mehmet,ünal,ragıp gibi eksikliklere denk gelir..acaba kayseri bu younculardan mahrum bir sezon geçirse ne yapabilecekti..bunu hiiç düşünmezler..[/B] |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:50. |