![]() |
--->: HALI SAHA MAÇI
arkadaslar bende gelebılırım yarın orda olurum aksam 7-8 de ordayım.ben kalecı harıc her yerde oynarım.yarın gelıyım mı tlf versem bırsey olmaz dımi
|
arkadaslar bende devamlı gelebılırım. yarın gelıyorum.aksam ordayım.kesın mac varmı
|
-->: --->: HALI SAHA MAÇI
[QUOTE=mitat;317668]arkadaslar bende gelebılırım yarın orda olurum aksam 7-8 de ordayım.ben kalecı harıc her yerde oynarım.yarın gelıyım mı tlf versem bırsey olmaz dımi[/QUOTE]
kardeş kadrolar tamamlandı bi dahaki sefere inşallah.. |
haftaya bi baslık da acalım yogun ıstek oldugundan 4 5 takım cıkar heralde
|
--->: -->: --->: -->: HALI SAHA MAÇI
[QUOTE=ABDULLAH DUMAN;317574][COLOR="Red"][B]1.[/B][/COLOR] [B]yiğiter187[/B]
[COLOR="red"][B]2.[/B][/COLOR] [B]jakobieen[/B] [B][COLOR="red"]3.[/COLOR][/B] [B]Alem Halil[/B] [B][COLOR="red"]4.[/COLOR][/B] [B]merkez_hakan[/B] [B][COLOR="red"]5.[/COLOR][/B] [B]tunga[/B] [B][COLOR="red"]6.[/COLOR][/B] [B]ceza_tolga_rep[/B] [B][COLOR="red"]7.[/COLOR][/B] [B]tekniker58[/B] [B][COLOR="red"]8.[/COLOR][/B] [B] gençlik58 [/B] [COLOR="red"][B]t.direktör:sönmez[/B][/COLOR] [COLOR="Blue"][B]1.[/B][/COLOR] [B]Furkan[/B] [COLOR="blue"][B]2.[/B][/COLOR] [B]leblebi82[/B] [B][COLOR="blue"]3.[/COLOR][/B] [B]Abdullah Duman[/B] [B][COLOR="blue"]4.[/COLOR][/B] [B]babyface[/B] [B][COLOR="blue"]5.[/COLOR][/B] [B]merkez_emre[/B] [B][COLOR="blue"]6.[/COLOR][/B] [B]Ahmetturan90[/B] [B][COLOR="blue"]7.[/COLOR][/B] [B]Hayal_58[/B] [B][COLOR="blue"]8.[/COLOR][/B] [B]sensetik[/B] [COLOR="red"][B]t.direktör: rüştü elmas[/B][/COLOR] [B] maç:beyaz-kırmızı saat 19:00 yayın: radyo yu kurcalayın belki bulursunuz hakem:bekir bayrak[/B][/QUOTE] [B]Abooooooo, Beni kim teknik traktör yaptı yahu ? Abdullah kardeş, bu senin fikrin mi ? Yoksa arkadaşların ortak kararı mı ? Bana acil bildirin...! Eğer, t.traktörlüğüm kesin ise; derhal, [COLOR="Red"]teknik-taktik[/COLOR] çalışmalarına başlamam lazım.[/B] |
Muhabbetleri bu kadar şen olduğuna göre maçı tahmin bile edemiyorum. Şimdiden her iki takıma da başarılar.
|
-->: HALI SAHA MAÇI
evet harikalar yaratacaz ve kazanacaz..............
|
-->: --->: -->: --->: -->: HALI SAHA MAÇI
[QUOTE=SONMEZ;317729][B]Abooooooo,
Beni kim teknik traktör yaptı yahu ? Abdullah kardeş, bu senin fikrin mi ? Yoksa arkadaşların ortak kararı mı ? Bana acil bildirin...! Eğer, t.traktörlüğüm kesin ise; derhal, [COLOR="Red"]teknik-taktik[/COLOR] çalışmalarına başlamam lazım.[/B][/QUOTE] ABİ ŞAHSEN BENİM FİKRİMDİ ESPİRİ OLSUN DİE YAPTIM SİTENİN 2 BÜYÜĞÜ OLARAKTA SİZLERİ SEÇTİM AMA İSTERSEN TAKIMINA TAKTİK VER ŞAHSEN SEVİNİRİZ |
-->: --->: HALI SAHA MAÇI
[QUOTE=F. Şahin;317735]Muhabbetleri bu kadar şen olduğuna göre maçı tahmin bile edemiyorum. Şimdiden her iki takıma da başarılar.[/QUOTE]
[B]En güzel ve yerinde yorum bu olmuş... Doğru muhabbeti bile bu kadar şen olursa Allah'ın izniyle maç kim bilir nasıl olur? :)[/B] |
önce sivassporumuz gaziantebi yenecek sonra kırmızı takım beyaz takımı yenece inş.:D
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:29. |