![]() |
--->: BOMBA TRANSFERLER!!!
Trabzonspor Ergin Keleş ile 3 yıllık anlaşma imzalamış bile..
Mehmet Yıldız Haberinin asparagas olduğu buradan belli.. Bu haberi kim uydurmuşsa gözden kaçırmış sanırım.. TS Mehmet YILDIZ ile değil Mehmet YILMAZ ile ilgileniyor.. İçimiz rahat olsun.. |
Mehmet Yılmaz olabilir ya.Doğru söylüyorsun gardaş ya.
Onlar onu almak istiyolardı.Mehmet Yıldız bizimdir.Yılmazı neyaparlarsa yapsınlar. Ben şimdi İha'da çalışan Hamdi abiyi arardım ama geç oldu yaa.YArın kesinleştiririz işi. |
İnşallah abi dediğin gibidir. tamam ergin filan gelebilir de mehmet nereye gönderiliyor. Seneye bu gemiyi o yürütecek.
|
Bu arada Mehmet YILMAZ askerliğini de Sivas ta yapmış zamanında..
Hatırlarsanız biz de 2 yıl evvel ilgilenmiştik onunla.. |
Evet Sivasa gelmem diye diretmişti.Sivasın ekmeğini yedi bide alçak.
|
[QUOTE=karacengiz;366908]Aslında biz alsak daha iyi olurdu mehmet yılmazıda[/QUOTE]
Mehmet YILMAZ çok iyi bir futbolcu gerçekten , Ama Sivas a gelmez. Geçen bir reportajında Trabzonspor da futbolu bırakmak istiyorum demiş Muhabir . Sizi Sivasspor ta istemişti bir ara.İsteseler gider misiniz diye sorduğunda. Profesyonelim ama Trabzonspor a yanlış yapan takımda oynamam demiş. KİM ALDI SENİ DE OYNAMAYACAĞIN.. |
mehmet yılmaz gelmezse gelmesin,bizde agustini alırız !
|
[QUOTE=abdurrezzak58;366921]lütfen terbiye sınırlarını aşmayalım arkadaşlar,burayı bayanlarda okuyor,yok hamsi beyinli yok karga yok kedi olmuyor ama,biz büyük takımız,her şey medenice olacak[/QUOTE]
Haklısın renktaş... düzeltiyorum.. |
Hamsi yine zeki hayvandır be.Ama MehmetYılmaz'da haklı,şuan bu durumda olacağımızı bilseydi kaçırmazdı o fırsatı kesin.
|
Kim ki Agustin..
Bir araba markasını çağrıştırıyor.. |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:21. |