![]() |
Cevap: Vee Mehmet Yıldız Gitti !..
[QUOTE=ilker_8787;453460]Keşke Ümit gelseydi Necati yerine.Her neyse sen Mehmet'in nasıl rakibiyle boğuştuğunu hiç izlemedin heralde.2 kişilik mücadele eder Mehmet Yıldız.Başında 2-3 kişiyi oyalar.Top sürer.Asist yapar.Gol atar.Top saklar.Kafa topları çok iyi değil ama kötü de değil.Daha ne olsun.Mehmet'imi beğenmiyorsanız almayın valla.[/QUOTE]
Eğer bu transfer gerçekleşirse Mehmet büyük bir kulübe, büyük hedefleri olan bir klübe geldiğinin farkına varır umarım.Mehmet'in nasıl bir oyuncu olduğunu iyi biliyorum merak etme.Ama bizim zaten ofansımız harika Kewell, Arda, Lincoln, Baros gibi..Mehmet'i de alarak gücümüze güç kattık fakat asıl yere transfer yapmadık.Bize sag bek lazımdı.Ayrıca yine Sivasspor'daki Abdurrahmanla ilgileniyorduk...Onu almamız gerekirdi aslında..;) |
Mehmet kardeşimiz bize uzun yıllar emek verdi...Haketti ve gidiyor.
E tabiii arkadaşımızın dediği gibi ölene kadar burda oynayacak değil.Anadolu takımları böyle işte.Yetiştireceksin satacaksınkiçark dönsün...Bence iyi oldu Mehmet adına ben çok sevindim...Helal olsun Mehmet kardeşime.... |
[QUOTE=ilker_8787;453463]Hangi ölçekle ölçtün kardeş?????[/QUOTE]
Şahsi fikrim dostum. Umarım yanılırım. |
[QUOTE=requiroN;453458]:)
Ben Mehmet'i istemiyorum demem kardeşim.:) Mehmet çok savaşçı ve iyi bir fiziği var.Rakip savunmayı çok iyi yırtar.Sadece yapılan alışverişten rahatsızım.[/QUOTE] Sivasspor avantajli görünüyor tabiki de ama Mehmet Yildiz'da bu takimin her seyi bu yüzden bu oyuncuyu Sivasspor'dan almak icin önce taraftarlarin öfkesini dindirmek lazim.;) Mehmet Yildiz bize gelecek.:D Mükemmel bir oyuncu. |
[QUOTE=requiroN;453465]Eğer bu transfer gerçekleşirse Mehmet büyük bir kulübe, büyük hedefleri olan bir klübe geldiğinin farkına varır umarım.Mehmet'in nasıl bir oyuncu olduğunu iyi biliyorum merak etme.Ama bizim zaten ofansımız harika Kewell, Arda, Lincoln, Baros gibi..Mehmet'i de alarak gücümüze güç kattık fakat asıl yere transfer yapmadık.Bize sag bek lazımdı.Ayrıca yine Sivasspor'daki Abdurrahmanla ilgileniyorduk...Onu almamız gerekirdi aslında..;)[/QUOTE]
İsterseniz almışken tüm takımı alsaydınız :mad: |
[QUOTE=Türbülans)90);453468]Sivasspor avantajli görünüyor tabiki de ama Mehmet Yildiz'da bu takimin her seyi bu yüzden bu oyuncuyu Sivasspor'dan almak icin önce taraftarlarin öfkesini dindirmek lazim.;)
Mehmet Yildiz bize gelecek.:D Mükemmel bir oyuncu.[/QUOTE] Mehmet unutmasın ki herşey Sivastaki gibi olmayacak.Ne biliyim yanında bir Balili yok Baros var.Bir Musa yok Arda var.Bir başkası yok Lincoln var.;) Kewell var.Bu takım herşeyiyle tecrübe kokuyor ve Mehmet bu oyuncuların arasında kendini Sivasspor'daki gibi gösterebilecek mi acaba ? Aydın'ı kiralık verirsek bir yandan sevinirim bir yandan üzülürüm.Çünkü Aydın büyük yetenek, gelecekte çok büyük şeyler bekliyoruz ondan.Umarım Bülent hoca banko oynatırda biraz güveni gelir kendisine... |
[QUOTE=requiroN;453470]Mehmet unutmasın ki herşey Sivastaki gibi olmayacak.Ne biliyim yanında bir Balili yok Baros var.Bir Musa yok Arda var.Bir başkası yok Lincoln var.;) Kewell var.Bu takım herşeyiyle tecrübe kokuyor ve Mehmet bu oyuncuların arasında kendini Sivasspor'daki gibi gösterebilecek mi acaba ?
Aydın'ı kiralık verirsek bir yandan sevinirim bir yandan üzülürüm.Çünkü Aydın büyük yetenek, gelecekte çok büyük şeyler bekliyoruz ondan.Umarım Bülent hoca banko oynatırda biraz güveni gelir kendisine...[/QUOTE] Kendi takımınınızı kendi forumunuzda konuşun kardeş... |
[QUOTE=ilker_8787;453469]İsterseniz almışken tüm takımı alsaydınız :mad:[/QUOTE]
Yanlış anlama renkdaş sadece yanlış transfer oldu diyorum ben.:) Mehmet değil Abdurrahman'ı alsaydık bizim için daha iyi olur ve gereken yere transfer yapılmış olurdu.:) |
[B]Sivasspor Resmi bir Aciklama yapmadan önce inanmiyorum bu habere![/B]
|
[QUOTE=ilker_8787;453472]Kendi takımınınızı kendi forumunuzda konuşun kardeş...[/QUOTE]
Kendi takımımı konuşmuyorum ben.Mehmet bu kendini Sivastaki gibi gösterebilecekmi diyorum ! |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:02. |