SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Sitemiz Hakkında www.sivasspor.com (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=11)
-   -   Bu Siteyi Seviyorum Çünkü.... ??? (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=2723)

bbptek58 21.11.2005 10:14

SİVASLIYIZ GARDAŞ O KADAR

rguler 21.11.2005 10:47

bu siteyi seviyorum çünkü bana yepyeni ve sıcak arkadaşlıklar kurmamı sağladı yetmezmi

rguler 21.11.2005 10:53

ankaraspor maçında sakatlıtan dolayı m.ali ve hakan bayraktarı değiştşrmek zorunda kaldığımız için rakip daha atak oynadı.
buda bizim son on dakikayı kapanarak geçirmek zorunda bıraktı.

rguler 21.11.2005 10:54

[QUOTE=rguler]ankaraspor maçında sakatlıtan dolayı m.ali ve hakan bayraktarı değiştşrmek zorunda kaldığımız için rakip daha atak oynadı.
buda bizim son on dakikayı kapanarak geçirmek zorunda bıraktı.[/QUOTE]
yanlış forum özür:)

DJMuRaT 21.11.2005 11:30

[b]walla bende bu siteyi çok seviyorum....Özellikle Kıymetli Bacanağıma(gakgo58)
Salih abiye(5841) ve puar(orhan) abime çok teşekkürler....Özelliklede Salih abi walla abi ne desen çıkıyor war bu işte bi şey....Bizim bilmediğimiz bi şeylerle mi uğraşıyon abi???İzmitten yola çıktık .Salih abi Kar yağacak dedi Gelirken Tipi WAr.Maçtada Gol yiyecez Dedi Üstüne golü yedik...Salih abi Bi de Söölesene Abi Şampiyon oabilez mi????Ha Bu Arada Rıfat abiyide unutmamak Lazım....Çok korktun ama abi iyi günündeydim formayı bıraktım sana Hadi Yine iyisin!!![/b]

[COLOR=BLUE]ODAM KİREÇ TUTMUYOR KUMUNU KARMAYINCA..
SEVDA BAŞTAN GİTMİYOR ŞAMPİYON OLMAYINCA..

SENİNLEYİZ HERYERDE ANKARADA İZMİRDE....
SENİN İÇİN HAZIRIZ [COLOR=RED]SİVASIMIZ[/COLOR] ÖLMEYE[/COLOR]

Mixed By Gakgo58

rguler 21.11.2005 11:52

[QUOTE=DJMuRaT][b]walla bende bu siteyi çok seviyorum....Özellikle Kıymetli Bacanağıma(gakgo58)
Salih abiye(5841) ve puar(orhan) abime çok teşekkürler....Özelliklede Salih abi walla abi ne desen çıkıyor war bu işte bi şey....Bizim bilmediğimiz bi şeylerle mi uğraşıyon abi???İzmitten yola çıktık .Salih abi Kar yağacak dedi Gelirken Tipi WAr.Maçtada Gol yiyecez Dedi Üstüne golü yedik...Salih abi Bi de Söölesene Abi Şampiyon oabilez mi????Ha Bu Arada Rıfat abiyide unutmamak Lazım....Çok korktun ama abi iyi günündeydim formayı bıraktım sana Hadi Yine iyisin!!![/b]

[COLOR=BLUE]ODAM KİREÇ TUTMUYOR KUMUNU KARMAYINCA..
SEVDA BAŞTAN GİTMİYOR ŞAMPİYON OLMAYINCA..

SENİNLEYİZ HERYERDE ANKARADA İZMİRDE....
SENİN İÇİN HAZIRIZ [COLOR=RED]SİVASIMIZ[/COLOR] ÖLMEYE[/COLOR]

Mixed By Gakgo58[/QUOTE]

eyvallah kardeşim seni seviyorum :):)

serhankaburcuk 21.11.2005 13:14

[QUOTE=rguler]bu siteyi seviyorum çünkü bana yepyeni ve sıcak arkadaşlıklar kurmamı sağladı yetmezmi[/QUOTE]

[b]Evet abi haklısın senin gibi değerli bir abim ile tanışma imkanı buldum...[/b]

1967_DERNEK_10UR 21.11.2005 22:57

[COLOR=BLUE]BU SİTERİ SEVİYORUM ÇÜKÜ;HER MAÇA BİR ARKADAŞIMIZ GELİYOR..[/COLOR]

drummer 22.11.2005 00:03

[B][COLOR="Red"][I]kısa zamanda bir çok insan tanıdım.
hepsi birbirinden kıymetli.
yıllardır kendi memleketimde garip ve yalnız hissetmeye başlamıştım kendimi.
ama bu yalnızlığım bu site sayesinde son buldu.,
burda yalnız sivas konuşuluyor.
memleketim konuşuluyor.
örflerimiz,adetlerimiz,şiirlerimiz,sanatçılarımız,aşıklarımız ve tabiiki sivasspor konuşuluyor.
başka siteye ne hacet varki.
bu site yetiyor kıymetini bilene.[/I][/COLOR][/B]

muRTix1 22.11.2005 01:16

siteyi sevmeye çalışıyorum çünkü sivassporluyum

WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:25.